Patrouilleer mee met de hermandad.

Landgenoten,

Zaterdag a.s. krijgt u te maken met een gevoelstemperatuur van -15. Staat dan een snijdende windkracht 6, dus blijft u vooral binnen, luidt ons advies.

Guusje K’heb Dorst daarentegen, komt met een geheel ander advies, of liever gezegd, een oproep.
De politie trekt het even niet meer, dus zullen wij als burger op patrouille moeten.

‘De overheid heeft een grote en primaire verantwoordelijkheid voor de veiligheid. Maar de overheid – en in het bijzonder de politie – kan het niet alleen. Wat mij betreft is dat alleszins legitiem en past het bij goed burgerschap, dat de overheid mensen op hun eigen verantwoordelijkheid aanspreekt.’

We worden nu aangesproken door Guusje om onze verantwoordelijkheid te nemen en kennelijk is het ook onze taak om de openbare orde te handhaven.
Da’s prima, maar Culemborg mogen we al niet in. Dit eens zo pittoreske stadje is intussen verworden tot Betondorp aan de Lek. Voor de toegangswegen naar Culemborg geldt ook al een noodbevel, in samenwerking met de gemeente Buren.

Maar laat maar ook. Wij hebben deze puinhopen tenslotte niet veroorzaakt, wij hebben dit land niet af laten glijden tot één grote, levensgevaarlijke Achterbuurt, alwaar nu ook jonge vrouwen ZOMAAR en op elk willekeurig moment van de dag ernstig hersenletsel kunnen oplopen.

De Molukkers zijn alvast begonnen met patrouilleren en worden nu gezien als ‘relschoppers’.
En dan zouden wij de straat op moeten gaan? Wij danken u de koekoek!
Als echte Nederlander deug je op voorhand al niet, dus een keertje een vermanend vingertje opsteken naar een – ik noem maar een dwarsstraat – Marokkaan die uit verveling een bejaarde onderspuugt, kon voor diezelfde Nederlander nog wel es verstrekkende gevolgen hebben.

En uiteindelijk wordt de Onbegrepen Raddraaier – die het toch al zo moeilijk heeft – heengezonden met een forse boete, want dat helpt.
Een fors aantal jaar op zichzelf wonen in die enkele gevangenis die in Nederland nog overeind staat, werkt alleen maar statusverhogend. Aldus de Minister in Kennelijke Staat.

Maar goed, wat zouden we ons nog druk maken.
Het wachten is op de Grote BIG BOOM!

Problem solved.

Advertenties

5 Reacties to “Patrouilleer mee met de hermandad.”

 1. leefbarbaar Says:

  BP,
  ik voel er wel wat voor.
  Dan ga ik een dag staan flitsen en bekeur dan uitsluitend ambtenaren en andere opvreters. Iedereen met een echte baan mag er langs, de rest dokken!
  Koekje van eigen deeg.
  Bij de weg: de politie lost ongeveer 1 % van de misdrijven op. Volgens mij kunnen ze beter bij de recherche hulp gebruiken. De pakkans is nu geheel te verwaarlozen. Face it: de politietop is geheel PvdA, duur en kansloos.

  Like

 2. Ouwe Knoest Says:

  Meepatroeljeren met Herman. Nee bedankt.
  Ik kom niet zo krachtdadig en zelfverzekerd over. . . .
  “Krachtdadig en zelfverzekerd?
  Jawel hoor. Hier in de illustere stad van de Aujevâhs had een aanrijding zonder letselschade plaats gevonden (hoorde ik later). Bij het kruispunt stonden twee grote oranje-blanje-bleu-gestreepte KNPDwagens van het merk Mercedes dwars over de weg. Vier uit de kluiten gewassen Hermannen stonden daar en keken er naar om de weg vrij te houden. Aan de andere kant zeker ook, maar dat was te ver voor mij op mijn tweewieler met terugtraprem en Sturmey-Archerloos verzet.
  Ik ging boodschappen doen bij AH, geheel eigen keuze. Per slot van rekening moet je toch waar maken leef en leed te delen in voor en tegenspoed. Mee eens BP? :o). Bovendien waren wij die dag oppasoma&opa voor die nog kwetsbare keutertjes, voor wiens toekomst ik mijzelf vrees aanpraat . . . . .(Zouwet?)

  Het was een krachtdadig en zelfverzekerd optreden, dat daar ten toon werd gespreid om gemotoriseerde weggebruikers de doorgang te beletten. Geen discussie mogelijk. Nou moet ik wel erbij zeggen, dat de meeste gemotoriseerden zich meteen in de situatie schikten.
  Alhoewel . . mogelijk heeft deze krachtdadige aanblik daarbij geholpen.
  Dát gaf mij wat meer vertrouwen voor de toekomst van onze en andere keuterjes . . . . . .

  Like

 3. tristan Says:

  BREAKING NEWS!

  In de strijd tegen de georganiseerde misdaad vanuit Mekka en omstreken komt Job Cohen met het volgende revolutionaire voorstel;

  “We moeten desnoods hun gympen afpakken. Criminelen laten zien en voelen dat we het niet langer pikken en het signaal afgeven dat misdaad niet loont”. (bron; Telegraaf).

  Nu blijkt dat gezamenlijk thee drinken niet echt helpt tegen het criminele gedrag van o.a. Marokkanen wil deze bruggenbouwer het uiterste middel inzetten; de Nieuwe Nederlanders die al rovend en plunderend door onze streken trekken ontdoen van zijn schoeisel (Nikes) en vervolgens barrevoets in deze winterse koude de straat opsturen.
  Op welke rechtsgronden dit zou moeten gebeuren is ons niet geheel duidelijk maar Cohen is gaarne bereid om het een en ander toe te lichten bij waarschijnlijk Pauw & Witteman. Advocaat Spong is ook uitgenodigd voor wat tegengas i.v.m. dit ‘onmenselijke middel tegen deze toch al zwaar gediscrimineerde culturele minderheid’.

  Het moge duidelijk zijn dat de nood bij de PVDA zéér hoog is. De peilingen beloven weinig goeds en daarom moet het roer radicaal om. De theepot wordt voorlopig opgeborgen en de Oude Nederlanders worden opgeroepen de bromsnorren enige rugdekking te verschaffen en zodoende de openbare orde te handhaven.
  Ziet u binnenkort een Marokkaanse jongere zonder schoeisel – en zonder capuchon, want dit is nog maar het begin – dan is deze ongelukkige het slachtoffer van een koerswijziging binnen de PVDA.
  Het risico is echter niet gering dat de Nikes worden vervangen door schoenen met dubbeldikke zolen die ruimte bieden voor wat chemicaliën om de Islam te promoten.

  De oplossingen van de PVV zijn echter veel effectiever; een one way ticket naar het land van herkomst met 1 (geruimde) geit als afscheidspremie want tenslotte is oom Geert geen onmens.

  STOP DE PVDA NU en steun Geert!

  Like

 4. boilingpoints Says:

  At Tristan,

  Zie nieuw blogpost!

  Like

  • tristan Says:

   At boilingpoints,

   Dit keer waren we praktisch gelijktijdig met onze reakties op dit toppunt van multikulgekte in Nederland. Als we denken alles al gehad te hebben op dit gebied weet Job Cohen ons toch weer te verrassen.

   Hoe zou dit brein werken vragen wij ons af?

   Ik ben benieuwd naar de reakties van zijn partijgenoten en in het bijzonder van Guusje Ter Horst.
   Ik ga er voorlopig maar vanuit dat deze creaturen alleen in de moskee hun schoenen uittrekken en niet op bevel van een bromsnor of een wijkregisseur.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: