Politie bestelde papieren hoofddoeken…

Waarde lezers,

Laten we er nog eens een lach-topic tegenaan gooien. Trefwoorden; een Irakese moslima, een hoofddoek en een politiecel. Leuke ingrediënten voor wat gierende humor.
‘Er moeten duidelijke landelijke regels komen voor het dragen van een hoofddoek in een politiecel.’
Naar verluidt vond er in 2008 een ‘incident’ plaats tussen een moslima in klederdracht en politieagenten van het korps Kennemerland. Mevrouw werd in vreemdelingenbewaring gesteld en moest de hoofddoek afgeven. Een normale gang van zaken, want: ‘hoofddoeken met bijbehorende spelden dienen, net als de broekriem, schoenveters, sjaal en stropdas te worden beschouwd als gevaarlijke kledingsstukken en behoren te worden afgenomen.’
Volgens de Nationale Ombudsman kan zoiets niet door de beugel en de vrouw voelde zich vernederd en beschouwde de laffe daad als een inbreuk op haar vrijheid van godsdienst. Haha! Godsdienstvrijheid. Alleen het woord al. Ik heb nog nooit zo’n tegenstrijdig woord gelezen. Binnen haar ‘godsdienst’ bestaat helemaal geen vrijheid en bovendien valt het op dat wanneer de inheemse bevolking wat kritische geluiden laat horen over de hoofddoek, men steevast antwoordt met ‘ach, het is slechts een vierkante meter stof. Waar maken jullie je druk over?’ Maar als het af moet, komt er ineens van alles om de hoek kijken. Inbreuk op vrijheid van godsdienst, privacy, neem me zoals ik ben, racisme en vernedering. Vooral dat laatste woord doet het ‘m. Vernedering. Daar is die doek namelijk precies voor bedoeld.

De moslima liet het er niet bij zitten en fabriceerde van wat Kleenex-zakdoekjes (!) een nieuwe hoofddoek. Ook die werd afgepakt. Zoals u weet ligt het politieapparaat financieel volledig op z’n gat en toevallig waren wat dienders snipverkouden, dus dan is de keuze snel gemaakt.
Tijdens de verhoren en tijdens het luchten mag de doek weer wel op. Maar bij het luchten zet je ‘m dan toch juist af, of ben ik nu gek. Ik heb deze cultuur nooit echt begrepen.

‘De politie Kennemerland heeft begin 2009 bij twee leveranciers proefpakketten papieren hoofddoeken besteld, maar die bleken nog steeds ‘gevaar op te leveren voor de veiligheid van betrokkenen of anderen’.

Mensen, een Nederlands politiekorps bestelt papieren hoofddoeken! Om je te bescheuren!

Een wat serieuzer verhaal hierover op Binnenlands Bestuur.

Advertenties

9 Reacties to “Politie bestelde papieren hoofddoeken…”

 1. tristan Says:

  Het is altijd wat met die moslima’s.

  Tegen hun echtgenoten nederig en uiterst volgzaam en tegen de Oude Nederlander altijd een reeks valse noten op hun zang.
  En de brave bromsnorren, bang beschuldigd te worden van discriminatie en aantasting van de mensenrechten, buigen als knipmessen.
  Als deze trend bij ongewijzigd beleid gaat doorzetten zitten we over pakweg 10 jaren in de volgende situatie;

  ‘De politie Kennemerland heeft begin 2020 bij 2 leveranciers 2 proefpakketten papieren bomgordels en bomvesten besteld, maar die bleken nog steeds ‘gevaar op te leveren voor de veiligheid van betrokkenen of anderen’.

  En dit allemaal in het kader van de dialoog, wederzijds respect, bruggen bouwen, de boel bij elkaar houden, Godsdienstvrijheid, Mensenrechten, EU-wetgeving en uiteindelijk de Islamisering van de Lage Landen.

  Maar er is ook goed nieuws; Geert Wilders gaat definitief op 2 oktober naar Berlijn om de oprichting van een Duitse partij bij te wonen die hetzelfde gedachtegoed heeft als de PVV.
  De mastodonten van het CDA zijn nu alweer bezorgd over onze goede naam en de export van tulpenbollen naar onze Oosterburen.

  Intussen vragen wij ons af welk land als eerste een kabinet mag verwelkomen om orde op zaken te stellen; Belgie of Nederland?
  Ik gok op Nederland; in oktober de primeur van een Centrum-Rechts kabinet Rutte om de dijken op te hogen en de volksverhuizingen van moslims te stoppen.
  Cohen kan dan zijn knopen gaan tellen en wekelijks met de staart tussen de benen het parlement verlaten, want oom Geert trekt aan de touwtjes.

  In de Lage Landen hoort men de kreet;

  NOOIT MEER LINKS!

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  Het schermen met godsdienstvrijheid is een van de meest
  mallotige bezigheden die er zijn.
  Godsdienstvrijheid houdt altijd de onvrijheid van de niet of
  ander godsdienstigen in en is per definitie intolerant.
  Die Iraakse kopvodtante mag wat mij betreft haar kopvodje
  ophouden en er allerlei creatieve dingen mee doen.
  Jaren geleden was een allahverdwaasde moslima in een politie-
  cel beland omdat mevrouw haar dochtertje in stukken had
  gehakt en in tassen( Blokker ) her en der in het Haagse had
  verspreid, iets met eerwraak of zo.
  Nu mocht zij van de politie wel haar duizenddingendoekje op-
  houden in de politiecel.
  De volgende ochtend bleek ze zich met het ding te hebben
  verhangen, blijkt zo´n doek ook nog nuttig te zijn.

  Like

  • Ouwe Knoest Says:

   Amigo,
   Niet zij heeft zich verhangen. Hoe kom je daar nu bij :o). Dat heeft dat 1000dingendoek(je) gedaan. Multifunctioneel doekle-tje. Zij behoort nu tot de 72 mag ik wel aanemen als je begrijpt wat ik bedoel.

   Like

 3. Wulf Says:

  Nu nog een tulband van wc-papier (WOAAH een mummiepak!) en kartonnen keppeltjes (ook te gebruiken als frisbee om de tijd te doden).

  Like

 4. Maci Says:

  Hilarisch. Hoe moet ik me dat voorstellen papieren hoofddoeken? Als noodoplossing krantenpapier, maar dan wel bedrukt natuurlijk met teksten uit de koran?
  Gelukkig begint het ook in andere landen in Europa te broeden. Eindelijk begint men een beetje wakker te worden.
  Als de tijd rijp is zie je mij op straat met een rood/wit/blauwe hoofddoek

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Je hoeft de waanzin niet te verzinnen. De NeoNSB verzint alles al. Wanneer een moslim, lampenkap of haatjurk in het gevang komt, is het geen moslim meer, want die doen geen slechte dingen. Hun claim op moslimkleding, respect en andere waardigheden is dan ongepast.

  Like

 6. Drs. Johan Arendt Happolati Says:

  Heerlijk:
  … het is slechts een vierkante meter stof. Waar maken jullie je druk over?’ Maar als het af moet, komt er ineens van alles om de hoek kijken. Inbreuk op vrijheid van godsdienst, privacy, neem me zoals ik ben, racisme en vernedering. Vooral dat laatste woord doet het ‘m. Vernedering. Daar is die doek namelijk precies voor bedoeld.
  Tijdens de verhoren en tijdens het luchten mag de doek weer wel op. Maar bij het luchten zet je ‘m dan toch juist af, of ben ik nu gek. Ik heb deze cultuur nooit echt begrepen.

  Like

 7. alida Says:

  Als hij van papier is,kan ze er ook haar kont mee afvegen,waarom zat ze daar?

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12141
  (stuur die man eens een kaartje…)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: