‘De Hutu-strategie van Wilders’.

Waarde lezers,

Nu de vergelijking tussen Wilders en het Nazisme zo een beetje uitgekauwd raakt, komen de Wilders-bashers met een andere vergelijking. Malou van Hintum durft het gedachtegoed van Wilders zelfs te vergelijken met de genocide in Rwanda. Althans, dat suggereert dit Goedmensch.

Het is niet voor niets dat de PVV-leider grossiert in beelden, en niet in feiten. Want als Wilders feitelijk en zakelijk zou moeten zijn, is hij snel uitgepraat. Het werkt veel beter om de Hutu-strategie te volgen.

Leest u het stuk maar eens door. Het staat bol van onwaarheden, vreemde insinuaties en verder probeert dit Linxtuigh Wilders allerlei vuiligheid in de mond te leggen die hij nooit gezegd heeft. Niets is de Linxe Kerk kennelijk te dol om een Volkert 2.0 klaar te stomen voor de Grote Opdracht.

Wilders gebruikt het beeld van een overstroming (tsunami, bedoelt ze waarschijnlijk… red.), maar het had ook een epidemie of de pest kunnen zijn.

Ook weer een insinuatie die kant noch wal raakt.
De comments onder deze haatzaaierij, want dat is het, zijn van hetzelfde laken en pak:

… weet u, eigenlijk vind ik dat mensen met een IQ onder een bepaalde grens (pak ‘m beet 110) helemaal geen stemrecht zouden moeten hebben. Dan hadden we nu deze problemen ook niet en had niemand ooit van Wilders gehoord….

Oei! Zo zet je hele groepen mensen in de hoek. En dat is nu precies waar de Linxe Kerk Wilders dagelijks van beschuldigt.
Het zijn ook de aanhangers van de Linxe Kerk die vooraan staan als er een tegenstander van de islam omgelegd wordt. Al huichelend tovert men binnen een seconde een tsunami van krokodillentranen tevoorschijn en toont men daarbij wat geveinsd medeleven aan de nabestaanden. Het is allemaal show, meer niet.
Deze van Hintum moest maar eens onder de lamp gezet worden en vervolgd worden voor laster en smaad. Maar goed, dat heb ik al eens eerder geopperd in andere gevallen.
Het sterft immers van de  Linxe Goedmensen die labiele individuen in de samenleving een aanleiding willen geven tot… Juist!
Als men het zelf maar niet hoeft te doen.

NOOIT MEER LINKS!


online adverteren www.m4n.nl

 

Advertenties

5 Reacties to “‘De Hutu-strategie van Wilders’.”

 1. Lebuïnus Says:

  Opmerkelijk dat van Hintum de tsunami van moslims niet
  waarneemt en ontkent, van o naar 1.000.000 in een generatie.
  Ook de islamisering is in haar beleving zomaar uit de lucht
  gegrepen, wordt allemaal zo overdreven.
  Het getetter van de allahmens wordt iedere dag weer door alle
  media verwoord, met het verongelijkte geweeklaag wat deze
  ” gelovigen ” zo kenmerkt.
  De discriminerende opmerking om pas bij een IQ van meer dan
  110 te mogen stemmen en wel uit de mond van dit uilskuiken
  met geen enig realiteitsbesef is op zich komisch.
  Kranten en overige media die deze bagger plaatsen sluiten op
  den duur zich zelf uit.

  Like

 2. Baconwallah Says:

  Las mensen met een IQ onder de 110 niet meer mogen stemmen, heeft de PvdA geen zetels meer. Goed idee dus.

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Ach je, de Azijnbode. De krant in ontbinding. Ik was pas op een verjaardag waar bijna iedereen tegen Wilders is. Over zijn haar zeuren en beweren dat de moslims van nu straks als de Joden van toen zullen worden afgevoerd. En dat Wilders in de regering moet, zodat hij op z’n bek gaat en niemand ooit meer op hem stemt. Zie daar het dagelijkse vergif van de oude media. Aardige mensen geloven deze onzin. Wat ze alle dagen horen nemen ze gewoon over. Er is helemaal geen moslimprobleem. Ze kennen moslims, die hartstikke gewoon zijn, dus zijn ze allemaal goed. (je mag ze niet over één kam scheren, maar de linkschmensch doet niet anders)
  De oude media zijn volkomen rot en corrupt en dankzij het (nog) vrije internet weten we dat. Koop gewoon nooit een krant, wordt geen abonnee en zet nooit meer een advertentie het spul zakt in elkaar.
  Toch een lichtpuntje: ik ben er een groot voorstander van dat men eerst een aantal vragen moet beantwoorden, alvorens te mogen stemmen. Wie echt niet weet wat hij doet stemt dus mooi niet. De klap zal hard aankomen bij Linksch Nederland, met hun inteelt stemvee en lampenkappen, die geen Nederlands kennen en stemmen wat de haatbaard aanwijst. Goed idee van dit foutmensch MvH!

  Like

 4. tristan Says:

  Deze Linksmensch moeten we niet al te serieus nemen.

  Dergelijke creaturen hebben niet in de gaten dat we in een totaal andere tijdgeest leven dan pakweg 30 jaar geleden.
  Toen ging men er nog vanuit dat de integratie van onze moslims probleemloos zou verlopen en dat de poldermoslim een voorbeeld zou zijn op het gebied van tolerantie en verdraagzaamheid.
  Sinds die tijd werden wij echter geconfronteerd met een groot aantal stille tochten vanwege zeer grof geweld t.a.v. de autochtone bevolking van ons land. Van echte integratie is het nooit gekomen door de lakse opstelling van de verzorgingsstaat, de gezinshereniging en de haatpreken van boze imams.

  De statistieken liegen niet en die wijzen uit dat de moslims stijf aan kop staan wat betreft criminaliteit en werkloosheid. Deze cijfers geven overigens de Antilliaanse gemeenschap in ons land een onbehagelijk gevoel; zij doen toch ook hun uiterste best op dit punt…

  Om dit allemaal op het bord van Geert Wilders te schuiven omdat hij zou zorgen voor tweedracht en discriminatie gaat ons een brug (of moskee) te ver.
  Als de huidige moslimpopulatie van 1 miljoen al voor de nodige problemen zorgen hoe staan we er dan voor bij een aantal van 2 miljoen? Want de immigratie gaat gewoon door op bevel van de EU.
  Hun eisen op het gebied van religieuze extremiteiten zullen dan ook verdubbelen, in kracht toenemen en onherroepelijk moeten leiden tot een oproep voor het invoeren van de sharia in de moslimenclaves. Volgens beproefd recept gaat men dan de straat op met spandoeken, poppen en vlaggen onder het uitstoten van woeste – bijna dierlijke – kreten en met uitpuilende rollende ogen.
  Het moge duidelijk zijn dat een goedige bromsnor en een blonde paardenstaart hier niet tegen bestand zouden zijn en het inzetten van de ME zou escalerend kunnen werken, dus geef die kennismigranten maar hun zin voor de ‘lieve vrede’.

  Sinds de introductie van de poldermoslim moeten onze politici en bestuurders worden beveiligd en worden ouden van dagen en vrouwen dagelijks bedreigd en geintimideerd.
  En dan komt er een Opzij-toverkol van uiterst Linkse signatuur ons vertellen dat het probleem uitsluitend ligt bij Geert Wilders die de sfeer zou verzieken in ons land.
  Wilders heeft de moed gehad om als enige politicus in ons land de zaken bij de naam te noemen zonder te vervallen in wollig Haags jargon en de problemen te bagatelliseren.

  De komende maanden zullen wij nog veel meer van dit soort reacties lezen en horen.
  Het zijn de laatste stuiptrekkingen van de Linkse Intellectuele Elite.
  Op één punt hebben zij echter gelijk; er is inderdaad een tweedeling ontstaan in de samenleving. Er zijn vóór en tegenstanders van de Islamisering van ons land. Ruwweg in een verhouding van 35 procent VOOR en 65 procent TEGEN. Het afgelopen CDA-congres gaf al een goede indicatie van deze splitsing die zelfs dwars door gezinnen kan lopen en de komende decennia alleen maar zal toenemen.

  De geest is uit de fles en dat zien wij nu ook in andere landen gebeuren, zoals recentelijk in Zweden, Oostenrijk en zelfs in Duitsland komt er nu een stevige discussie op gang.
  Europa heeft in de jaren 70 – na de oliecrisis – een rampzalig besluit genomen; vrije toegang voor moslims met behoud van hun identiteit, cultuur, religie en het recht op gezinshereniging.
  Integratie werd verboden vanuit de moskee en de importhuwelijken zorgen voor het dweilen met de kraan open. Figuren zoals Anja Meulenbelt en Malou van Hintum hebben onvoorwaardelijk partij gekozen voor deze 5e colonne uit solidariteit met de edele wilde, de verdrukte vrouw, de vrijheidsstrijder, de zielige asielzoeker, de ex-kindsoldaat en de Marokkaanse kansenjongeren.

  Wij als Wilderianen hebben de zijde gekozen van de 3 musketiers Rutte, Wilders en Verhagen in hun strijd tegen de “Nederlandse Linkse Unie” o.l.v. Cohen, Pechtold en Halsema.

  NOOIT MEER LINKS!

  Like

 5. lucky9 Says:

  Louter toevallig pleegt men vandaag een schrijfsel over de realiteit van kakkerlakken, mestkevers en meer dergelijk tuig op Angeltjes onder de titel “Verschrikkingen in het verre Oosten en hoe kunnen wij er uit leren.” zie http://blog.seniorennet.be/angeltjes/archief.php?ID=756614

  Het verschil tussen de realiteit en de hypocriete en indoctrinerende verzinsels van linx tuig kan niet duidelijker zijn.

  Vlamingen zijn ook mensen en geen ‘mestkevers’ zoals een pseudo-liberale politicus die nu op kosten van alle Nederlanders commissaris is bij de EU$$r de kiezers van het Vlaams belang stereotiep typeerde. We zijn dus enigszins ervaringsdeskundigen maar dan zonder lidkaart.

  Waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Insecten en beestjes.
  Is Kagame wel een Hutu Malou? Of ken je het verschil niet? Allemaal beestjes nietwaar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: