Falsema wil duidelijkheid over islam.

Waarde lezers,

Hemke Falsema roept haar Linxe collega’s op nu eens stelling te nemen tegen de islam en dan met name hoe men denkt over de positie van vrouwen en homo’s binnen de islamitische gemeenschappen.
Islamitische gemeenschappen? Bestaan die dan? Ik was in de veronderstelling dat wij allen Nederlanders waren met dezelfde gebruiken en gewoonten. Niet?
Nee, want Falsema weet exact hoe onze samenleving in elkaar zit. En het kan er nogal eens hard aan toe gaan.

In mijn wijk worden te vaak meisjes die geen hoofddoek dragen, uitgescholden. Ik noem dat dwang, net zoals suggereren dat verkracht worden je eigen schuld is als je geen hoofddoek draagt.

Echt waar, mevrouw Kaakklem? Is het al zo erg? Ja, dat wist de Oude Nederlander al een tijdje, maar daar mag hij niet over praten, laat staan er een ongezouten mening over geven. Een kalende professor deed dat ook eens en werd niet lang daarna door het hoofd geschoten. Een blonde man uit Limburg heeft ook een mening over deze Achterlijke Cultuur en moet terecht staan. Twitteraar ‘Bottehond’ spreekt van Der Process. Reeds.

Maar waarom, mevrouw Kaakklem, moeten politici zich nu opeens uitspreken over het kastenstelsel binnen de islam?
Daar had u veel eerder mee moeten komen. Nederland kent inmiddels duizenden eerwraakslachtoffers, binnen de islam is het doodnormaal dat moslimvrouwen moeten gehoorzamen aan hun eigenaar en niemand kijkt er meer van op als een radicale imam zijn volgelingen wijsmaakt dat homo’s van een hoog gebouw afgeworpen moeten worden.
En dan komt u nu met deze oproep aan uw collega’s…

U bent te laat, veel te laat!

6 gedachten over “Falsema wil duidelijkheid over islam.

  1. Pingback: Tweets that mention Falsema wil duidelijkheid over islam. « -- Topsy.com

  2. BP,
    wat voor duidelijkheid kan deze linkschdoos nu willen? Wie internet heeft weet toch wel wat de islam is en hoe de moslim zich gedraagt. Ik kan er niet vaags of onduidelijks aan ontdekken. Islam = ellende.
    Bovendien hadden we ook de SP, die lang geleden reeds ontdekte dat integratie belangrijk is en daar zijn ze nog trots op, soms, maar ondertussen geleid werden door Maorijnesen, die volledig islamgedienstig was of door de haatfeeksch Agnes Kant. Die GW het liefste persoonlijke zou vermoorden, zo giftig was ze.
    Wat moeten we met deze kennis? Waarom gaat men zich iets afvragen (ver na de verkiezingen). Nemen moslims ook de kieslijsten van GsL over en staan er banen op de tocht, net als bij de PvdA? Is dat het?
    Het is heel GsL vrij om mee te stemmen met alle maatregelen die dit kabinet gaat nemen tegen de bezetting. Ze mogen de dialoog aan gaan, de discussie zoeken, maar als de handjes omhoog moeten voor een stemming zal er niets veranderen. Linksch is volkomen onderdanig aan de islam. Wedden dat F. gewoon gaat verhuizen, net als al die andere linxen. Toch geld genoeg. En met je kinderen op een witte school, kun je blijven volhouden dat er niets aan de hand is.

    Like

  3. Mevrouw Halsema loopt achter de fanfare aan, terwijl ze
    toch de indruk wekt om altijd in de spotlights te willen staan.
    Dus zal er begerig naar de PVV stemmer gelonkt worden om
    in de nabije toekomst als nieuwe première te fungeren.
    Ook kan haar ommezwaai de bezorgdheid voor het eventueel
    uithuwelijken van nicht Tofik Dibi aan een Afgaanse krijgsheer
    een rol spelen.
    Maar terecht opgemerkt door heer BP, te laat, veel te laat, dus
    volstrekt ongeloofwaardig.

    Like

  4. Pingback: Femke Halsema Groenlinks – Draaikont « Debat in de Digitale Hofstad

Plaats een reactie