KABINET NEEMT AFSTAND VAN MULTICULTURELE SAMENLEVING.

Waarde Landgenoten,

Hijs den Hollandsche Driekleur! We hebben namelijk wat te vieren. De Multiculturele Samenleving, het ideaalbeeld van Zuurlinx Nederland, ist gestorben. Zo dood als een pier, dus reanimeren helpt niet meer.
Het hoge woord is eruit: Het Kabinet neemt afstand van de Multikul/Cultuurrelativisme. Hoera ende Houzee!

Minister Piet Hein Donner (Binnenlandse Zaken), schrijft in een brief aan de Tweede Kamer dat in het nieuwe integratiebeleid de waarden van de Nederlandse Samenleving centraal moeten staan. Goed zo! Hier zaten we nou net op te wachten. We moeten namelijk terug naar onze eigen waarden, normen, traditie’s, gebruiken en gewoonten. Die moeten voorop staan en verder geen nieuws. We gaan ons niet aanpassen aan individuen die hier de boel op stelten komen zetten, die een Achterlijke Cultuur meenemen en het daarbij behorende Bloedsprookje, want genoeg is genoeg!

Het kabinet wil dat de druk om te integreren niet meer vanuit de samenleving komt, maar vanuit de migrant zelf. Deze lijn is al door het vorige kabinet uitgezet, maar Rutte I is nog iets strenger.

Dusss, dat houdt in: U als (welwillende) nieuwkomer gaat geheel op eigen houtje de Nederlandse Taal leren. U wilt tenslotte in Nederland wonen, dus daar hoeft de Nederlandse bevolking niet voor op te draaien. We hebben namelijk nog wat demente bejaarden te wassen en dat kost ook geld.
Verder nog wat dingetjes die u in ogenschouw moet nemen. Het betreft onze Gebruiken & Gewoonten. 1) DIT is onze schitterende Hollandse kust. Tijdens de zomermaanden liggen wij daar handdoek aan handdoek te sudderen onder de Hollandse zon. Dat mag u gek vinden, maar zo zijn we nu eenmaal. 2) Een kijkje in onze Hollandse keuken. DIT eten we in de wintermaanden. U denkt, wat een lullige maaltijd, maar wij zeggen; stom hè, dit vinden wij gewoon lekker. 3) Tijdens de bouwvak (ies fakansie) vertrekken grote groepen Hollanders naar een grasveld en slaan daar hun kamp op. Dit noemen we kamperen! Vinden we leuk en verder geen grappen hierover, per slot van rekening heeft u in uw thuisland niet anders gebivakkeerd. 4) Des ochtends drinken wij DIT zwarte goedje. Dit valt onder de noemer ‘gezellig’. Voor de koffie niet aan de kop zeuren, daarna ook niet. 5) DIT is Onze Leider. Het is zeker geen boeman, maar heeft het beste met u voor, mits u bereid bent de handen flink uit de mouwen te steken.
Als u deze vijf punten goed op u in laat werken en respecteert, gaat het goed komen.

Nu onze Hollandse Waarden weer centraal staan, zal BP op korte termijn starten met een heuse Holland-Promotie. Speciaal voor de (welwillende) nieuwkomer. Nóg meer Gebruiken & Gewoonten die u gewoon eens zou moeten proberen. DIT bijvoorbeeld. We noemen het Haring Happen. Happen naar Peijnenburg volgt in les 2.

Landgenoten, Patriotten, Nationalisten en andere èchte Nederlanders; nogmaals proficiat met het nieuwe (strengere) Integratiebeleid!

Advertenties

16 Reacties to “KABINET NEEMT AFSTAND VAN MULTICULTURELE SAMENLEVING.”

 1. expat Says:

  Gefeliciteerd Nederlanders ! In het onland belgië staan we nog héél ver van dit resultaat. Ik ben jaloers, maar gun het jullie van harte !

  Like

 2. Spireo Says:

  Prima zo, een felicitatie waard.
  Woorden zullen worden omgezet in daden!
  P.S.
  Gaan de halal-producten nu de supermarkt uit.?

  Like

 3. Rea List Says:

  Hiep hoi!

  Laten we dan gelijk bij wet vastleggen dat de hulp van Sinterklaas een Zwarte Piet is en geen Blauwe of Roze en dat er weer een kruis op zijn mijter mag i.p.v halve maan.

  Like

 4. Lebuïnus Says:

  Het is natuurlijk een verademing dat die holle multicul prietpraat
  even opzij wordt gezet.
  Maar om nu de vlag uit te hangen is wat te vroeg, ten eerste zijn politici
  niet te vertrouwen en Herr Donner al helemaal niet.
  Vergeet ook niet dat in de grote steden en agglomeraties in de randstad
  de allochtonen binnen vijf jaar in de absolute meerderheid zijn.
  Bovendien zijn stadsbesturen in NL zowat autonome koninkrijkjes verworden
  en worden s´lands wetten gewoon opzij gezet.
  Ook de instroom van diverse cultuurverrijkers gaat onverminderd door
  ondanks de gedane belofte van Rutte I, om de instroom met 50% te
  verminderen.
  Alleen de huidige financiele crisis kan helpen als binnenkort alles op
  z´n gat ligt, dan kan de nu nog slapende bevolking bij de eerste tweede-
  kamer verkiezing wel eens héél anders gaan stemmen, PVV dus !

  @Rea List,
  Kruis op mijter in niet mogen maar moeten !

  Like

 5. horatius Says:

  Gezamenlijk met BP vieren we vandaag de afschaffing van de multiculturele samenleving.
  Achmed & Fatima zullen het voortaan moeten doen met de ouderwetse leesplankjes om onze taal machtig te worden. Aap, Noot, Mies i.p.v. Discriminatie, Subsidie en Uitkering.

  Maar ik ben het met Lebuïnus eens dat we niet te vroeg moeten juichen met minister Gerd Leers en de Koppejannen die aan de touwtjes trekken.

  De muzelmannen zullen dus kennis moeten maken met de typische Hollandse cultuuruitingen zoals het koekhappen, zaklopen, palingsteken en niet te vergeten; WERKEN. De poldermoslim die bereid is om aan de arbeid te gaan kan rekenen op steun van oom Geert, mits men de bomschoenen aan de wilgen hangt evenals de besnijdenissetjes en de burka’s.
  De baarden worden afgeschoren en op vrijdagmiddag gaan we de parken schoonhouden i.p.v. al die religieuze verplichtingen.

  De Wajongregeling wordt ook afgeschaft. Marokkaanse kansenjongeren, ook wel straatterroristen genoemd, gaan o.l.v. PVVers van onbesproken gedraf graffiti verwijderen met een tandenborstel.

  Mocht echter de verzorgingsstaat instorten onder de druk van de huidige financiële crisis dan komt er een ander scenario in beeld. Ruimhartige repatriëring naar het land van herkomst komt dan aan de orde. Uiteraard op humanitaire voorwaarden en regelingen. Afgestudeerde VMBOers krijgen dan voorrang. Evenals loverboys, skimmers, drugskoeriers, dealers, draaideurcriminelen, werkschuwe elementen, buurtvaders en andere overbodige kennismigranten.

  Goedwillende allochtonen van moslimsignatuur krijgen van oom Geert een gratis spaarvarken cadeau om een gedeelte van hun eerstverdiende salaris in op te bergen.

  U ziet nu zelf dat die PVVers echt geen onmensen zijn.

  Like

 6. alidas Says:

  Alle nieuwkomers,moeten het wilhelmus leren en kunnen zingen dan zijn ze pas goed ingeburgerd.En heeft Bea er weer een paar aanhangers bij.

  Like

 7. Victor Van Vosselaer Says:

  Bravo, beste Noorderburen, jullie geduld EN INZET hebben het mogelijk gemaakt om te starten met het hernemen van jullie eertijdse knus leven “gezellig onder elkaar”.
  Voorlopig zitten jullie nog maar met een minderheidsregering MET GEDOOGBELEID van de PVV, doch… wees er maar zéker van: véél ogen die tot-nù-toe gesloten waren, zullen open gegaan zijn, en zullen de PVV doen stijgen tot aan de limiet: THE SKY !!!
  Wilders en consoorten hebben Nederland wéér als “fatsoenlijke Natie” op de kaart gezet, doch… onze Blogbaas André heeft méér dan één steentje bijgebracht aan dat succes door zijn voortdurende inzet.
  Dààrom: Hiep, hiep, hoera voor B P !!!

  Like

 8. Victor Van Vosselaer Says:

  @ Beste alidas,
  Dat idee van het aanleren van het Wilhelmuslied is een schitterende inval, op voorwaarde dat zij àlle strofen perfect kunnen zingen… en dan wordt Nederland een voorbeeld voor een reklamecampagne van waspoeder: “WITTER DAN WIT” (^_-)
  {dààrin zou geen ènkele allochtoon slagen…Ikzelf ook niet, terwijl er toch Neerlands bloed bij mij zit via mijn Sluisse opa (langs moeders’ kant)}

  Like

 9. leefbarbaar Says:

  Laten we de huid van de allochtoon niet verkopen, voordat deze het land is uitgezet. Want het is wel een CDA-minister, die dit zegt. En natuurlijk heeft het CDA 100 procent schuld aan de multikul en het affakkelen van onze aardgasbel in de allochtonenindustrie. Deze christelijken zijn even betrouwbaar als een email van een Nigeriaanse bankier.
  Laten we dus zeggen dat de goede weg is ingeslagen en dat wij allen er voor moeten zorgen dat ze niet weer links afslaan ergens. Steun de PVV in woord en daad.

  Like

 10. Anton Says:

  Dat was onverwacht goed nieuws. Ik begon mij net te ergeren aan het uitblijven van maatregelen die ik van de PVV inbreng op dit gebied verwachtte. Wat mij betreft had het nog veel verder mogen gaan, maar goed het is een eerste stap. Nu ook nog krachtig uitvoeren. Ik ben het met Lebuïnus en leefbarbaar eens: niet te vroeg juichen, eerst zien en dan geloven. En dan die Cohen, die het meteen maar heeft over een “historische fout”. De historische fout ligt ergens in jaren 70 van de vorige eeuw, toen het onzalige plan van gezinshereniging werd ingevoerd. Zonder dat was het nooit zover gekomen dat hij als burgemeester van Amsterdam via theedrinken de “boel bij elkaar” had hoeven houden. En zaten wij nu als Nederland in zijn geheel niet met de gebakken peren.

  Like

 11. leefbarbaar Says:

  Lol.
  Die idioten van D66 en nu de PvdA gaan gewoon door met de multikul. Ze zijn nu tegen onverdoofd slachten. En beide partijen denken dat ze niet religieus zijn en beiden partijen kruipen voor de islam, want ze hebben de stemmen zo nodig. Wat gaat het CDA doen? De christelijken zijn ook zo stom als het achterend van Aart. Gaat het CDA ook voor het onverdoofd slachten stemmen?

  Like

 12. mercator Says:

  t Is een goed begin maar wel 25 jaar te laat. De onvolprezen Filip de Winter vertelde in de jaren 80 al dat het zou mislopen met de allochtonen-plaag.
  En trouwens ik geloof zo een figuur als Donner niet, een jaar geleden nog bezong die de multicul-heilsstaat in alle toonaarden en wilde ie de sharia invoeren.

  Like

 13. D. G. Neree Says:

  Hier nog wat aanvullende informatie.

  http://oncyclopedia.org/wiki/Nederland

  Like

 14. Rose Says:

  In Nederland geboren “jonge Turken” proberen zich massaal aan te melden voor de militaire dienstplicht in Turkije. Georganiseerd door de internationale organisaties, gaan ze ook voor de bedevaart naar Mekka, ook wel bekend als de Hadj. Deze moslims die al generaties lang in Nederland wonen betalen per persoon minimaal €15.000.- aan de moslimorganisaties voor hun “heilige bezoekje” aan Mekka. Het schijnt dat deze moslims met een Westerse -uitkering belangrijk zijn voor de islamitische leiders.
  Goed georganiseerde Turkse bendes hebben in Nederland de handel en smokkel in heroïne stevig in handen. Uitkering gerechtigde criminelen doen naast drugshandel steeds meer in andere takken van de misdaad, zoals mensenhandel, gijzeling en afpersing. Nodige kicks boks trainingen zijn door de gemeenten gefinancierd.
  Door de grootschalige instroom van dit soort massa geeft aan dat in veel gemeenten onevenredig groot aantal moslimjongeren gebruik maakt van de verouderde regelingen. Het zijn het vooral goed georganiseerde, geïndoctrineerde Marokkaanse, Turkse, Antilliaanse en Somalische jongeren, zo is een groot deel van de bendeleden die grote wijken terroriseren inmiddels in het bezit van een wajong-uitkering.
  De organisaties zijn vaak opgebouwd uit bloedverwanten, grote meerderheid van de Turken populatie in Nederland is door de razendsnelle vermenigvuldiging van de neef/nichtjes ontstaan, deze uitgebreide familieverwantschap is een ultieme basis voor de zware criminaliteit. Velen ven hen zitten in de uitkeringen en regelen rustig de handel vanuit landen als Afghanistan, Pakistan via Turkije naar Nederland en verder. Met de straathandel bemoeien ze zich niet. De Turkse Kamer van Koophandel heeft uitgerekend welke plaats de heroïnehandel in de Turkse economie inneemt:De omzet van criminele activiteiten van de maffia bedraagt 83 miljard dollar. Dat komt neer op een vierde van het Turkse nationaal inkomen. Dit soort staatsmaffia “boekingen” worden als de bewijzen van een “super groeiende Turkse economie” gepresenteerd om Turken compleet binnen te sluizen.
  Voor Turkije vechten wordt als een erfelijk plicht gezien. Nu trekken deze criminelen zich ook niets van grenzen aan. Dat is een grote voedingsbodem om het misdaadpad op te gaan…Turken die al generaties lang in Nederlandse uitkeringen zitten en toch zich als de soldaten van een Moslimland presenteren, vormen een grote gevaar voor Nederland. We moeten nu deze massa dan óók eens aanpakken?

  Sociologisch gezien is dit een gestuurde colonne ook te zien in de grote toename van het Turkse en Arabische machtontwikkeling in Nederland. Door het kolonisatiegedrag van de Moslims in Europa is het integratievraagstuk steeds meer een Islamitische overmacht en bezetting kwestie geworden. Terwijl autochtone bevolking in de metropool plaatsen heel snel aan het dalen is, krijgen Moslims overmacht in de grote steden van EU landen.
  Er is hier in Nederland een Marokkaans-Islamitische,Turks- Islamitische, Somalische -Islamitische, Afghaanse -Islamitische “samenleving” waar men lokaal apart en extern via schotels verbonden is met een herkomstland maatschappij. Ze zijn het slachtoffer van een brutale invasie politiek van de moslimmachthebbers. Ze kunnen zich er niet tegenover opstellen, op gevaar van uitgestoten te worden of slachtoffer te worden van geweld. Hun samenleving veroordeelt critici. Het is illusoir om te denken dat deze koloniën in de toekomst zomaar vanzelf verdwijnen.
  Door zich niet als ‘Nederlanders’, maar als ‘Turk’, ‘Marokkaan’ of “moslim” te definiëren hopen deze jongeren onder andere zich te verlossen van het imago van het “westers” gezien te worden in de ogen van hun antiwesterse massa. Behouden van het identiteit die hen zou verbinden met de ‘maagden’ van moslimlanden, een belangrijk symbool, evenals de oorlog tegen de Christenen, Koerden, Joden, Grieken en Armeniërs. Veel jongeren hebben sympathie voor hun machthebbers in herkomstlanden, omdat ze serieus en consequent zijn. Blijkbaar deze Turken en Marokkanen hangen nog steeds aan de basisprincipes van hun invasie doctrine, hun ultieme droom is natuurlijk het op poten zetten van zo veel mogelijke moslimenclaves, alwaar eigen scholen op openbare scholen de boventoon voeren. Bovendien hun “taqiyya” maakt het mogelijk moslims om niet-moslims te misleiden als het helpt de verspreiding of dominantie van hun herkomstlanden stelsels. Ze blijven hun islamfascisme ook hier door te drukken.
  Dankzij blinde beleidsmakers werkt op anti-integratie gerichte strategie van wisselen van identiteit tot nu toe echter zonder problemen. Politieke- ideologie van de elite is verouderd en moslims profiteren van hun zwakte. Door de verraderlijke politiek gestimuleerde praktijken zullen vrouwen in Nederland binnen 5 jaar allemaal met een hoofddoek moeten lopen. We hebben al veel te veel zieke en criminele mensen in dit land. Politieke leiding van het uitschot, getuig, dit ongrijpbare crapuul verziekt onze samenleving en sleurt vele mensen mee in een negatieve spiraal van afwijzing.

  30 jaar geleden kwamen we weinig moslima’s met een hoofddoek tegen. Inmiddels draagt de meerderheid van de moslima’s die ons land binnenkomt een hoofddoek, onder wie de laatste jaren zeer zwaar gesluierde vrouwen. Moslims baseren hun identiteit hoofdzakelijk op één aspect:scherp antiwesters zijn! Het is algemeen bekend dat deze jongeren en vrouwen hoofddoek en militaire dienst in Moslimlanden als politieke aspect willen gebruiken om een aparte maatschappij te creëren. Moslims komen naar hier eerst de koran te verdraaien met eigen woorden en dan te zwaard. Je ziet wat in de islamitische landen nu al gebeurd, Ook de overheersing in de Afrikaanse landen waar de islam met het wapen de bevolking angst aan jaagt en de Christelijke bevolking vermoord. Je ziet het in Egypte Moslims vermoorden de kopten. Je ziet het in Soedie Arbië waar een stelletje imams met aanhang een clubje zorgen en vrouwe verbieden auto te rijden met een grootst mogelijk rotsmoes, de vrouwen onderdrukken, dat ze een boerka moeten dragen. Nee, Komen er nog meer Moslims uit de woestijn, ons vertellen hoe wij moeten leven… Deze mensen vinden het logisch dat wij ons aanpassen aan hen en wij zullen hierdoor in de toekomst onze Europese beschaving steeds verder uitgehold zien worden. De islam negeert en ontkent alle eventuele wetenschappelijke waarheden die haar in haar voortbestaan zou kunnen bedreigen. Haar repressief gedachtegoed doet denken aan de donkere vervolgingsjaren in de nabije en verre geschiedenis.
   
  Turkse mannen zijn dienstplichtig tot hun 38ste. Nu kunnen ze nog voor vijfduizend euro hun dienstijd van 15 maanden verkorten tot een speciale hersensspoeling cursus om voor altijd Turk te blijven, van 21 dagen en het bedrag om de dienstplicht af te kopen zou in die wet worden verhoogd tot 10.000 euro. Miljarden van Nederlandse belasting geld verdwijnen op deze manier in de zakken van Turkse Moslims leiders. Corrupte EU commissies gaan weer hun “positieve cijfers” presenteren, net als toen bij Griekenland, om te bewijzen dat Turkije nu rijp geworden is voor de EU lidmaatschappij.
   
  Door de Islamitische doctrinaire verbreiding zijn er grote spanningen en het opkomend invasie van Nederlandse steden is een realiteit geworden:de explosieve opmars van de vijandige vijfde colonne van 2 miljoen Moslims wordt zeker het verval van de maatschappij. Politiek gedreven grote groepen zijn bezig belangrijke posities verwerven binnen de overheid instanties. Uit een geheime Turkse document is gebleken dat de Turkse en Arabische leiders geïnteresseerd zijn in de politie en justitiële apparaat. Ze doen dat onder andere via politieke partijen. In Nederland met name via de PvdA, CDA, SP, D66 en Groen Links. Deze partijen willen nog meer uitstoot massaal binnenhalen. U kunt u schamen voor de manier waarop ons land te grabbel is gegooid aan doelbewust opererende strijders en import van achterlijkheid en criminaliteit.
  Onder de naam “migrant”, “gastarbeiders”, “godsdienst medewerkers” etc.. naar Europa gesmokkelde leden van de milli Gorus, diyanet, fetullah, hezbullah, Moslim Broederschap, de organisaties die bekend staan om hun radicale ideeën, stichtten in Nederland nog grotere Islamitische Gemeenschappen die verbonden zijn met de Moslimlanden machthebbers. Grote groepen van Turken en Marokkanen die door de islamitische autoriteiten van uitgebreide fondsen worden voorzien om hun macht in Europa te verbreiden blijven in afwachting. Ze willen zo graag bij Europa horen dat ze het, als er eenmaal genoeg Turken in Europa wonen, dan maar kwaadschiks zullen proberen?
  Ze komen en ze blijven hier ons de strot uit die zich als overjaarse middeleeuwers gedragen. Nooit hoorden we Turken en Marokkanen over hun duizenden haatzaaiende imams, over hun barbarse machthebbers in Marokko en Turkije die wel uit onze ruif vreten maar ons verder wegzetten als varkens. Ga daar waar je nu nog ingeschreven staat, maar lekker de Oost-West oorlog in en kom nóóit meer terug in Nederland als je in het Turkse of Marokkaanse leger hebt gediend tegen de westerse maatschappij! Dus ook tegen Nederland! En uitgerekend die mensen moeten klagen over Nederland die hen gratis opvoedt, die niets anders doet dan misstanden, ontstaan en gebaseerd op een middeleeuwse, barbaarse en onmenselijke haat- en wraakideologie aan de kaak stellen.
  Moslimlanden hebben aangepaste mensenrechtenverklaringen om de schurkachtigheid van deze barbaarse ideologie nog enigszins te verhullen. VN commissie is echter een broeinest van islamieten waar o.a. Iran, Pakistan, Soedan, Somalië, Turkije en Saudiarabië in zitten. Een organisatie die al sinds jaar en dag door gecorrumpeerde en dubieuze, foute landen wordt gedomineerd. Gezien de samenstelling van de verenigde naties, er zijn 58 islamitische landen, welke ijskoud stelt dat de rechten van de mens zoals voorzien door de VN, niet op niet-moslims van toepassing zijn. Dat deze drie dubbele paspoortbezitters niets beters weten de doen voor hun tweede vaderland dan zich ook wereldwijd belachelijk te maken doet de vraag rijzen waarom ze nog in Nederland willen blijven wonen waar ze zich niet beschermd voelen. VN met de 58 islamitische landen wordt gevaarlijk voor de kleine Europese landen die explosief groeiende Moslims enclaves krijgen: moslims straks met een meerderheid in deze enclaves zullen elke keer VN bijroepen die in de politiek werd opgenomen omdat wij zonodig ook buitenlanders over ons wilden laten regeren.
   
  Het westen is financieel verzwakt door de explosief groeiende Moslims te onderhouden.
   
  Hiervan profiteren China en Moslimlanden zelf; de islam is in het centrum van het debat in het Westen. Demografisch gezien worden vijandige groepen in Nederland in rap tempo steeds groter en hun invloed op de maatschappij steeds agressiever. Vroeger was dit niet het geval. Al zouden we het willen, we kunnen ons moeilijker aan de culturele invloed van de islam onttrekken. Islamitische wangedrag wordt door de blinde politicus als godsdienst beschouwd. CDA, PVDA, SP, D66 en GL staan nog steeds achter het uitstoot verplaatsing naar Nederland, “….kijk naar je omgeving, er zijn enkele homo’s en bejaarden achtergebleven, moeten we ons met deze mensen integreren?”, zegt Imam A. Karim. Deze imam weet heel goed dat er veel Nederlandse politicus achter hem staan…Blijkbaar zit de vijand niet in de woestijnen, deze jihadisten streven ernaar de Europese samenlevingen zo snel mogelijk te ontwrichten. Ongeveer 80% van de activiteiten zijn gewijd aan de zeer vijandelijke “kafir” en die staat in alle moskeen centraal. De militante islamitische groepen die zich als matige etnische minderheden te manifesteren, vinden steeds meer steun onder de Moslim migranten.
   
   
  Nog meer moslims binnen halen is georganiseerd moordaanslag op de staat en volk.
   
  Grote groepen van Turken, Marokkanen en Somaliërs noemen Nederlanders “kafir”. Een moslim is ten strengste verboden om religieuze interactie met een “kafir” hebben, behalve pogingen tot bekering. Volgens de ideologie van de politieke islam, wordt onderscheid gemaakt tussen een moslim en een niet-moslim: de “kafir” die dit stempel krijgt opgedrukt is een Nederlander. Het concept “kafir” heeft dus betrekking op een niet-moslims. Hoe achterlijker deze massa hoe groter de toewijding en het bijhorend fanatisme. In het westen zie je de islam qua macht toenemen, de achilleshiel zijn de imam’s en corrupte politicus. In het westen worden intolerante imam’s met open armen opgevangen. Barbarij, politiek geweld, wreedheid komen nu naar Nederland. Dat is wat de islam ons brengt en niets anders! Tel eens het aantal hoofddoekjes die sinds 8 jaar bijkwamen. Moslims zijn alleen maar “nog” achterlijker geworden. Hoeveel christenen verlaten de kerk en zijn ex-christenen geworden na de komst van deze massa moslims naar Nederland! Vandaag staan ze ten schande omwille van de agressie tegen de dieren in naam van de slachtfeest! Diep triest wat er deze dagen met al die miljoenen dieren gebeurd! Barbaarse massahysterie onder de naam van “offerfeest” en hun achterlijke miljoenen criminelen dienen zich te schamen voor al dit dierenleed!
  Het is verrassend hoe veel van in Nederland wonende Moslims, Nederlanders als hun ware vijand noemen. Tijdens offerfeest wordt in veel moskeen over de “kafir’s” gesproken, verbod op de rituele slachting van dieren wordt als argument gebruikt om nog meer Moslims te organiseren. Imams noemen Nederlanders “kafir”. De politieke islam heerst nu ook in Nederland. De Islam is neerbuigend richting het Westen…Ze stromen massaal binnen en geliktijdig noemen ze de Nederlanders hun vijanden, Moslims discrimineren openlijk.
  Na de jihadisten succes in Libië, gaat ayatollah Khamenei verder: “Arabische moslims moeten een internationaal islamitisch machtsblok vormen”, de Iraanse leider noemt het westen vanwege politieke en economische malaise zwakker dan ooit.
  Dankzij de westerse schurken zijn de Jihadisten van Libië aan de macht gekomen, Tunesië en Egypte krijgen hun enge islamitische regimes op een gevaarlijkere niveau terug. De kern van hele islamitische dictatuur, Saudische dictatuur wordt beschermd door de westerse elite. Als we het hebben over dictatuur, het ontbreken van een grondwet en van rechten voor de vrouwen en de minderheden, dan is het wel dààr waar opgetreden dient te worden. Ideologische bron van alle Arabische dictaturen, de gevaarlijke Islam heerst overal… De islamieten zitten in een positie als een hefboom door hun geografische ligging. Egypte onder de invloed van de Moslim Broederschap, gesteund door de Turkse moslims kan nu toegang krijgen tot de geavanceerde westerse wapens. Controle van Egypte over het Suez-kanaal zou de controle betekenen over de kortste route van Europa naar de Indische Oceaan en een directe invloed op de 1,8 miljoen vaten olie per dag die door het kanaal worden vervoerd.
  Islamitische dictatuur molla Khamenei is enthousiast over de politieke veranderingen in Arabische landen. ‘Het lijdt geen twijfel dat ze in ieder islamitisch land zullen leiden tot wat we in Libie hebben gezien.’ De islamieten controleren olievelden, bewapend via Iran gesmokkelde chemische wapens.

  Na Egypte zijn er nog Jemen en Somalië. Islamieten kunnen de controle grijpen over het land en een beroep doen op Turkse erkenning en veiligheidsgaranties. Dan zouden de islamieten ook de toegang tot de Straat van Bab el-Mandab beheersen waardoor 4,8 miljoen vaten per dag aan olieopbrengst worden verscheept, en de toegang tot de Rode Zee. Bovendien zouden zij in staat zijn om de Somalische piraten te ondersteunen en kunnen helpen bij het opzetten van een Somalische staat. wat dit betreft is NAVO beleid totaal antiwesters.
  Heilige tocht van zwaar geïndoctrineerde moslims naar Europa blijft een vaste job van de Europese schurken. Naast de Turken en Marokkanen stromen ook brutale Somaliërs, Bulgaarse Moslims binnen. Hierdoor het aantal islamitische “gebedsruimtes” en moskeeën groeit nog steeds. Ook zijn gebedsruimtes binnen Nederlandse Universiteiten afgedwongen, evenals gescheiden loketten, taallessen en inburgeringcursussen etc. Er zijn veel Islamitische scholen bijgekomen. Vanaf het begin hebben de moslims veel volkeren overvallen, gekoloniseerd en waar mogelijk geïslamiseerd en hun productiviteit in de vorm van belastingen uitgebuit.
  Islam bewijst constant geen godsdienst te zijn maar een onredelijke, onvrije, enge, strenge ideologie, waaruit ontsnappen levensgevaarlijk is. Als we naar alle moslimlanden kijken zien we, vervolging, discriminatie, eenzame opsluiting, moord, verbanning en noem maar op. Bijna alle Arabische landen zitten continue in oorlog met de buurlanden. Turkije zegt openlijk dat alle buren vijanden zijn.
  Een moslimvrouw die de hoofddoek draagt, draagt de vlag van de islam. De helft van de bevolking zit gesluierd thuis, de andere helft is 5 maal daags bezig een ernstige hernia op te lopen. Het is de hoofddoek die de maat aangeeft voor het verschil tussen de islam en het westen. De moslimvrouw zegt openlijk dat de westerse beschaving onaanvaardbaar voor haar is, dat ze een ziekte is, een pest voor de mensheid, en dat alleen de islam de mens waardigheid kan geven. Het gevaarlijkste van de Islam is dat als die ideologie de overhand krijgt, alle vooruitgang stopt. Het is tijd om ons heel erg goed voor te bereiden op het allerergste.
   
  Hoe lang mogen Saoedi-Arabië, Egypte, Turkije, Pakistan, Iran, Marokko, Soedan en Somalië openlijk de moslims in Europa aansturen? Dictatoriale moslimlanden hebben door hun oliedollars decennia lang de politiek georganiseerde islam in Europa met veel geld verzorgd, vooral de Moslimbroederschap, Turkse, Marokkaanse islamitische federaties, AKP, Fetullah, rabita, diyanet en Milli Gorus profiteren daarvan. De directe inmenging van Moslimlanden in de lotgevallen van de moslims blijft dus nog steeds een grote gevaar voor de toekomst. Islamitische landen zien de westen niet alleen als een bedreiging, maar juist als een potentiële vijand, waarin maar één antwoord mogelijk: demografische explosie moslims via de baarmoeder, prediking en oproepen tot invoeren van Turkse Arabische cultuur.
   
  De grenzen die Moslimlanden nu hebben, vormen een constante bron van conflicten. Mede hierdoor ontstaan instabiele landen, die een normale ontwikkeling van de islamitische wereld onmogelijk maken. Op islamitische ideologie gebaseerde staten kennen enorme interne spanningen. Doorgaans leidt men die af via een buitenlandse vijand; in dit geval Joden, Koerden, Armeniërs en andere Christenen. Dat komt de moslims goed van pas en dat is de belangrijkste reden dat een oplossing uitblijft. Joden worden vanuit alle kanten bedreigt, Koerden hebben nog steeds geen eigen land, Armeniërs en andere Christenen worden zwaar onderdrukt. Zolang men in het Midden-Oosten en Noord Afrika geen eerlijke verdeling kent, blijft het onmogelijk een rationele vrede te sluiten. Landen als Saoedi-Arabië, Egypte, Turkije, Pakistan, Iran, Marokko, Soedan, Somalië, Syrië waar veel immigranten uit afkomstig zijn, willen de Christenen, Joden of andere westerse mensen niet opnemen als burgers met burgerrechten gelijk aan die van de heersende meerderheidsgroep. Rassenscheiding is in deze wereld een bestaande wet. De heersende islamitische elite maakt zich niet druk over het bloedvergieten maar terroriseren hun slachtoffers om westerse hulp te vragen. Het zou beter zijn als er in Nederland zou worden nagedacht wat ons politieke antwoord kan zijn aan de landen waar islamitische sektes de normen bepalen waaraan deze volkeren zich conformeren.

  Het is bittere noodzaak dat er voor de Koerden en Christenen in Iran, Irak, Turkije en Syrië in de huidige wereldconstellatie een consensus komt, en steun van de westerse machten aan huidige onderdrukkers beëindigt wordt. Het beleid van westen is een beschamend voorbeeld van psychopathische machtswillekeur, dat niet zelden ook gevallen van afschuwelijke mislukkingen met zich draagt en gevaarlijke tocht naar europa veroorzaakt. Europa mag niet meer de foutieve grenzen van Moslimlanden beschermen, maar streven naar een eerlijk verdeling. Iran heeft 12 miljoen Koerden aan de de grens die geen enkele recht hebben. Hoe kunnen EU leiders zonder de Koerden zo’n grote Iran democratiseren?. Turkije onderdrukt 22 miljoen Koerden en bovendien met de steun van dwaze EU leiders. Je kunt nog opmerken dat EU landen ook enthousiast aan hun eigen stoelpoten gezaagd hebben met deze beleid. Een astronomisch bedrag is erin over de balk gegooid en dat heeft er aan bijgedragen dat veel landen in een enorme crisis zijn komen te verkeren.
   
  Nederland heeft het recht zijn eigen cultuur te behouden en dient zich niet gedienstig neer te leggen bij middeleeuwse opvattingen die het westen eeuwen terug al heeft overwonnen. Evolutie is vooruitgang dan zet je de klok geen eeuwen terug door lieden te volgen die een verschrikkelijk “systeem” van onderdrukking/onderwerping aanhangen. Zolang Europa niets doet aan de expansie van de moslims/islam hier, zal heel Europa een kruitvat worden. Europese politici die voor Moslims en tegen eigen land zijn, zijn gewoon knettergek en onwetend.
  Het moet verboden worden dat mensen met een dubbele nationaliteit aan verkiezingen voor staatsposten meedoen. Alle kamerleden en staatsambtenaren met een dubbele nationaliteit moeten van hun stoel gezet worden. Het is niet normaal dat de agenten van Arabische koningen en Turkse staat in feite in de regering zitten. Het is niet loyaal en staat niet echt voor groot vertrouwen. Demografisch gezien worden allochtone groepen in Nederland in rap tempo steeds groter en hun invloed op de maatschappij steeds agressiever. Dat zal onmisbaar tegen autochtone Nederlanders werken, tegen de nationale cultuur en tradities. Maar de Nederlandse cultuur en mentaliteit staat al langere tijd onder zware druk en invloed van de islamitische achterlijkheid. Op deze manier is het snel afgelopen met de Nederlandse nationale identiteit over een paar generaties. Is dat wat wij allemaal willen?

  Op dit moment wil de regering de kwestie over de bouw van moskeeën en minaretten niet eens bekijken. Een in ons land gebruikelijke struisvogel politiek, uit angst voor islamitisch electoraat natuurlijk. Maar het wordt onvermijdelijk. Het is tijd om alle subsidies aan alle islamitische kantoren en centra afschaffen en personeel af laten vloeien. Er zijn al een duizend en een diverse islamitische instellingen van alle denkbare kaliber en richtlijnen. Toch mislukken al decennia lang alle inburgeringprogramma’s.
  Dankzij die instellingen blijven moslims een aparte bevolkingsgroep. Voor de keurige heropvoeding van straatjongeren, voor de veiligheid en terrorismebestrijding doen ze ook niets. Het is geen geheim dat moslimorganisaties veel geld van rijke islamlanden en geheime organisaties ontvangen. Het geld is niet voor verbetering van een inburgeringproces of een extra les Nederlands, maar vóór het produceren van islamslaven en versterking van islamisering van ons land en héél Europa.

  Alle Islamitische scholen moeten dicht. Het is geen democratie maar een puur zelf beschermende maatregel op basis van Natuurwetten en gezond verstand: Europeanen met een antidemocratische mentaliteit en levensvisie opvoeden en ontwikkelen is een georganiseerd moordaanslag op de staat en volk.
  Er zijn honderden duizenden moslims die al generaties lang in de bijstand zitten. Bijstand wordt daar als een erfelijk recht gezien. We moeten nu dat soort gezinnen dan óók eens aanpakken? Het is toch bespottelijk dat kinderen worden opgevoed met het idee dat ze recht hebben op een bijstandsuitkering?! 
  We hebben genoeg jongeren in de uitkeringen zitten die bijna allemaal kunnen werken. Je ziet dat ze naar de zware militaire oefeningen gaan in hun heilige landen?! Iedereen die niet wilt werken wegens psychische redenen meteen de uitkering stop zetten zodat ze wel moeten werken. Dan hebben we geen moslims nodig, niet één. Kort gewerkt, betekent ook maar kort een uitkering en helemaal niet gewerkt, betekent gewoon geen uitkering. Bovendien is de hoogte een percentage van je laatste salaris, met uiteraard een maximum op bijstandsniveau. Gewoon de hele bijstand afschaffen! een groot deel van deze mensen met hun belastingvrije Mercedes, BMW dieseltjes heeft het beter als de normale arbeider! Bijstand is zorgen dat de mensen niet verhongeren en dan hoef je dus geen auto op de oprit. Bijstand in natura uitbetalen, bonnetje voor eten etc. Er moet gewoon een veel groter verschil komen tussen bijstand en werken voor minimum loon, dan lost het probleem vanzelf op. Afschaffen al die uitkeringen die mensen zwak maken en houden. Dat getuigt pas van ‘het hart op de goede plaats’. Wie van mensen houdt onderstreept en ondersteunt hun creativiteit en inventiviteit, niet hun zwakte en afhankelijkheid.
  Waarom hoeven mensen die ziek of gestoord verklaard zijn overigens niet eerst hun eigen kapitaal aan te spreken en mensen in de bijstand wel? Waarom is dat rechtvaardig?
  We geven bakken met geld uit aan moslimlanden:uitkeringen (bijstand en kinderbijslag) aan niet in Nederland wonende mensen. Daar boven op komt nog 4 miljard aan ontwikkelingshulp die meestal niet terecht komt bij diegene die het nodig hebben. En wij maar bezuinigen. Miljoenen belasting geld die in de zakken verdwenen zijn van honderden geïslamiseerde organisaties van re-integratie bureaus terug te vorderen. Miljarden zijn er al verdwenen terwijl de bureaus van de handlangers totale mislukking zijn gebleken met dank aan subsidies achterover drukkende (re-integratie) bedrijven. Onder de naam positieve discriminatie Jonge Moslims aannemen, subsidies opstrijken en dan de Wajong werknemer eruit werken moet eens en voor altijd afgelopen zijn! Moslims die hier alleen maar naartoe komen om de boel te vergallen of voor allerlei criminele praktijken moeten per direct Nederland weer uitgezet kunnen worden.
   
   
  WIJKCOMITÉ DIRECTE DEMOCRATIE

  Met Vriendelijke groeten,
  R. Blicker 
   
   
   
   

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: