Waarde Landgenoten,

Hijs den Hollandsche Driekleur! We hebben namelijk wat te vieren. De Multiculturele Samenleving, het ideaalbeeld van Zuurlinx Nederland, ist gestorben. Zo dood als een pier, dus reanimeren helpt niet meer.
Het hoge woord is eruit: Het Kabinet neemt afstand van de Multikul/Cultuurrelativisme. Hoera ende Houzee!

Minister Piet Hein Donner (Binnenlandse Zaken), schrijft in een brief aan de Tweede Kamer dat in het nieuwe integratiebeleid de waarden van de Nederlandse Samenleving centraal moeten staan. Goed zo! Hier zaten we nou net op te wachten. We moeten namelijk terug naar onze eigen waarden, normen, traditie’s, gebruiken en gewoonten. Die moeten voorop staan en verder geen nieuws. We gaan ons niet aanpassen aan individuen die hier de boel op stelten komen zetten, die een Achterlijke Cultuur meenemen en het daarbij behorende Bloedsprookje, want genoeg is genoeg!

Het kabinet wil dat de druk om te integreren niet meer vanuit de samenleving komt, maar vanuit de migrant zelf. Deze lijn is al door het vorige kabinet uitgezet, maar Rutte I is nog iets strenger.

Dusss, dat houdt in: U als (welwillende) nieuwkomer gaat geheel op eigen houtje de Nederlandse Taal leren. U wilt tenslotte in Nederland wonen, dus daar hoeft de Nederlandse bevolking niet voor op te draaien. We hebben namelijk nog wat demente bejaarden te wassen en dat kost ook geld.
Verder nog wat dingetjes die u in ogenschouw moet nemen. Het betreft onze Gebruiken & Gewoonten. 1) DIT is onze schitterende Hollandse kust. Tijdens de zomermaanden liggen wij daar handdoek aan handdoek te sudderen onder de Hollandse zon. Dat mag u gek vinden, maar zo zijn we nu eenmaal. 2) Een kijkje in onze Hollandse keuken. DIT eten we in de wintermaanden. U denkt, wat een lullige maaltijd, maar wij zeggen; stom hè, dit vinden wij gewoon lekker. 3) Tijdens de bouwvak (ies fakansie) vertrekken grote groepen Hollanders naar een grasveld en slaan daar hun kamp op. Dit noemen we kamperen! Vinden we leuk en verder geen grappen hierover, per slot van rekening heeft u in uw thuisland niet anders gebivakkeerd. 4) Des ochtends drinken wij DIT zwarte goedje. Dit valt onder de noemer ‘gezellig’. Voor de koffie niet aan de kop zeuren, daarna ook niet. 5) DIT is Onze Leider. Het is zeker geen boeman, maar heeft het beste met u voor, mits u bereid bent de handen flink uit de mouwen te steken.
Als u deze vijf punten goed op u in laat werken en respecteert, gaat het goed komen.

Nu onze Hollandse Waarden weer centraal staan, zal BP op korte termijn starten met een heuse Holland-Promotie. Speciaal voor de (welwillende) nieuwkomer. Nóg meer Gebruiken & Gewoonten die u gewoon eens zou moeten proberen. DIT bijvoorbeeld. We noemen het Haring Happen. Happen naar Peijnenburg volgt in les 2.

Landgenoten, Patriotten, Nationalisten en andere èchte Nederlanders; nogmaals proficiat met het nieuwe (strengere) Integratiebeleid!