Moslimgeestelijke: bananen, wortels en komkommers verboden!

Waarde lezers,

We zouden eigenlijk pas in januari weer van start gaan, maar dit topic kon ik niet op de plank laten liggen.
Een Islamitische geloofswaanzinnige heeft bepaald dat moslima’s geen wortels, bananen en komkommers meer mogen aanraken. Deze voedingswaren lijken namelijk teveel op het mannelijk lid. Ik was daar nooit opgekomen, maar nu je het zegt, inderdaad.

Mocht een moslima toch een komkommer of iets dergelijks willen nuttigen, dan dient de komkommer eerst in stukjes gesneden te worden. Niet door haarzelf natuurlijk, maar door haar eigenaar. Dus niet zomaar ervan happen! Eerst netjes vragen en rustig afwachten totdat vader of eigenaar het mes ter hand neemt.

Dat het binnen deze moderne cultuur het de normaalste zaak van de wereld is dat Baardmannen met kleine meisjes trouwen – wij noemen dat pedofilie – doet even niet ter zake. De banaan, de wortel en de komkommer, daar gaat het om. Die zijn het grote gevaar.
Waarom is deze regel nog niet in Nederland ingevoerd? Lijkt me wel humor. Kijk, daar loopt er weer eentje. Het is weer zo’n Islamitische komkommersnijder die zijn slavin een schaaltje voer voor gaat zetten. Jezus, wat een achterlijke cultuur. Die vrouwen mogen helemaal nix en als ze al iets mogen, dan is het nog verplicht ook.

Over een achterlijke banaan gesproken: Jan Kees de Jager. Nederland leent nog eens 17 miljard aan het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Dit, om corrupte landen als Italië en Griekenland nog eens een flinke financiële injectie te geven. Maar waar komt dat geld dan vandaan? vraagt de inmiddels volledig uitgezogen autochtoon. Want dit astronomische bedrag hebben wij toch helemaal niet? Klopt. Dit bedrag zal waarschijnlijk op de kapitaalmarkt geleend moeten worden. Een commenter op Elsevier had uitgerekend dat dit ons 340 miljoen euro aan rente kost. Op jaarbasis. Totdat het bedrag ‘terugbetaald’ is.

De alsmaar harder lachende Grieken hebben zo’n 600 miljard euro op Zwitserse bankrekeningen staan. Die giros-vreters lachen zich de lul uit de broek en ondertussen liggen onze bejaarden in de stront, maar dat zal politiek Den Haag een zorg zijn. Buitenlanders eerst!

Buitenlanders zei u? Somaliërs, toevallig? Het zijn de grootste profiteurs binnen onze landgrenzen.
Tachtig (!) procent geniet een riante autkiering, want men kauwt de godganse dag op qat bladeren en kunnen hierdoor niet werken…
Uitkering stopzetten, over de grens flikkeren en tot nooit meer ziens. Het geld wat hierdoor vrijkomt, meteen besteden aan Autochtonen die het écht nodig hebben. Die eerder genoemde bejaarden bijvoorbeeld.

Iedereen prettige Kerstdagen!

Advertenties

11 Reacties to “Moslimgeestelijke: bananen, wortels en komkommers verboden!”

 1. E.Eliveld Says:

  Wat betreft die qat, ik stond werkelijk met mijn oren te klapperen toen ik die reportage in Pownews zag… En dan ook nog een bedriegingen uiten!

  Welkom terug trouwens, kameraad.

  Like

 2. lisa Says:

  Voer voor Geert kopvoddentax krijgen we nufruit tax van de moslims kassa,Utrecht heeft geld nodig,om de burgermoeder weg te krijgen

  Like

 3. horatius Says:

  Die religieuze baardman heeft toch ergens wel een punt want het begint met een banaan en het kan eindigen met een vibrator.
  Maar alle gekheid op een stokje, het is natuurlijk te gek voor woorden, dergelijke religieus geinspireerde extremiteiten waar de Islam een patent op schijnt te hebben.

  Nederland is nog steeds een van de rijkste landen van Europa als we Jan Kees de Jager mogen geloven en daarom kan er nog wel eens wat extra geld worden gestopt in de bodemloze putten van Griekenland en andere schurkenstaten. Die Grieken maken het wel bijzonder bont. Er is zelfs een Griek betrapt op het jarenlang incasseren van een Kindertoeslag voor niet minder dan 16 kinderen terwijl dit sujet helemaal alleen woonde. Daar kan menige Marokkaan nog wat van leren!

  Intussen zijn een aantal Somaliërs die in verzekerde bewaring waren gesteld in afwachting van hun uitzetting of het volgende generaal pardon per direct vrijgelaten. Een slimme asieladvocaat wist deze zielige individuen vrij te krijgen op basis van de EU Regel- en Wetgeving. Uiteraard met een fikse schadevergoeding in het vooruitzicht wegens aantasting van goede naam en eer.

  Wij mogen dan in naam nog een rijk land zijn maar onze pensioenen staan op de tocht en wie onverhoopt een bezoek aan de tandarts moet brengen doet er goed aan een grote zak met geld mee te torsen want die rekenen tegenwoordig tarieven die de argeloze autochtonen doen verbleken. Maar we doen nog steeds ruimhartig aan charitas en daarom moeten alle Mauro’s in ons land blijven ongeacht hun leugens en de geplande gezinsherenigingen die aan hun eenzame missie verbonden waren. Zogenaamd van de honger geen ontlasting maar wel geld voor een vliegticket richting luilekkerland.

  Schuldencrisis of niet, ook dit jaar zal er wel weer voor een recordbedrag in de lucht worden geschoten tijdens de jaarwisseling.

  Maar volgend jaar staan we in dikke rijen voor de Voedselbank maar Achmed en Fatima krijgen dan een extra Kerstpakket van de STICHTING VOEDSELHULP VOOR ZIELIGE ALLOCHTONEN.

  Prettige Kerstdagen!

  Like

 4. Maci Says:

  Goedzo André/ BP. Spitt it out! Maar take it easy.
  Goed dat je je weer even opwindt.
  Je kunt het toch niet laten en anderen kunnen het niet laten om zich samen met jou op te winden.
  Ik wens je een heerlijk kerstdiner toe. Bereid door mevrouw BP met veel komkommers, bananen en courgettes naar eigen smaak geserveerd.
  Goede feestdagen en de beste wensen van Maci voor het nieuwe jaar.

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Ik vind die minaretten ook wel op piemels lijken, zou ze maar gauw afbreken voordat Fatima 1/3 er rare ideeën van krijgt. Blijkbaar heeft de haatmens geen enkele compassie met de Nederlandse komkommerkweker of aspergeteler. En wat te denken van een moslim voor de etalage van een groentenwinkel? Is het een viespeuk of een topchef, die groenten uitzoekt? Al die waanzin van ze zou natuurlijk veel leuker zijn als ze allemaal in hun eigen zandland bleven, maar nu ze hier in meerderheid het straatbeeld van de grote steden verzieken, komt die waanzin te dichtbij, Straks is hier geen komkommer meer te krijgen.
  Ene Vera Dam is trouwens weer een foutlinxe en met haar de gehele gemeenteraad van Almere, behalve de fractie van de PVV. Deze groene smeerlap is opperhoofd van een gemeenteloket waar foldertjes liggen over het gevaar van gloeilampen en toucheert daarvoor idioot veel geld. Daarnaast is ze directeur van een milieumaffiabedrijf en dat bedrijf krijgt dan weer subsidie van dezelfde gemeente. Typerend voor GroensLinks. Typerend voor de oude politiek, die dit soort informatie geheim wil houden, want hoewel de beloning van dit graaikreng heel normaal is, zweert men, moet het wel geheim blijven. De Almeerder Tokkie begrijpt het anders niet. Vandaar. En zo zijn er nog duizenden Vera Dams, die allemaal met een veterstrikdiploma van het HBO zijn gekomen en sindsdien rijk worden van het belastinggeld van ons.

  Like

 6. piet Says:

  Blij dat je er weer bent.Prettige Feestdagen en een gelukig nieuwjaar.
  Piet Vlissingen

  Like

 7. Enge monkey Says:

  ie doe niet eng, niet verwijderen van je bang heid, je hoeft heus niet bang te zijn. ik bijt je niet en ga het niet verwijderen… vieze engerds.. wie is de maker van deze site, zeg mij die. ik ga ze opzoeken en wil een praatje maken, vieze racisten, ik ga ook over jouw geloof zo beginnen… enge aap

  Like

 8. Enge monkey Says:

  engerds, jullie weten de regels van de islam niet, daarom verzinnen jullie ook steeds dingen, als je eens de koran leest, wordt je meteen moslim. want islam is de echte geloof, maar die andere geloven zijn gewoon verzinsels.

  Like

 9. Adriana Says:

  Albert Heijn, Dirk van den Broek, V&D, LIDL en Hema met de hoofddoek probleem!

  Moslima aan de kassa of loket met hoofdbedekking als islam reclame! Deze praktijken van de grote winkelketens betekenen de capitulatie voor het streven van de externe mogendheden die met behulp van de straatterreur Islamitische apartheids steden willen vestigen. Kennelijk is de door de straatterreur afgedwongen etnische schoonmaak al zover gevorderd, dat nu de volledige macht kan worden geëist.
   

  Islamieten in aparte uniform binnen de Nederlandse gemeentehuizen, ministeries, scholen:dit soort ontwikkelingen leveren ons geen voordeel, maar ellende, zoals we zien uiteindelijk in al de moslimlanden, al 1400 jaar. Het symbool hoofddoek is een teken waarbij geen Natuurlijke relatie bestaat tussen de vertegenwoordiging van het teken en de betekenis die ermee wordt uitgedrukt. Onder leiding van allerlei politicus, organiseren veel bedrijven en overheid instellingen hoofddoekbrigades met de belastinggeld. Hoofddoek brigades van deze corrupten, in de ogen van de Moslims een symbolisch ijzeren gordijn die moet voorkomen dat moslims worden besmet met westerse waarden als, democratie, gelijkberegening, scheiding van kerk en staat, emancipatie e.d.
  Het is triest dat moedige vrouwen zelfs in landen als Pakistan, Afghanistan, Irak, Turkije, Libië, Egypte, Libanon, Iran, Soedan, Saudi Arabie, Katar met gevaar voor leven hun hoofddoek afleggen en daarin niet worden gesteund door de Nederlandse vrouwen, laat staan islamitische vrouwen in het vrije westen. Op meer plaatsen wordt juist belastinggeld gebruikt om religieuze intolerantie en seksuele apartheid te bevorderen. Veel grote gemeenten stoppen miljoenen geld in voor vrouwen en mannen gescheiden informatieloketten, die worden ondergebracht in door de Moslims gecontroleerde gebouwen, verboden gebieden voor de Nederlanders. Hoofddoekbrigade zegt: “mijn hoofddoek is een uiterlijk teken (‘symbool’) dat mijn aanhankelijkheid voor de islamitische leer (‘het geloof’) aangeeft die mij oproept om mee te doen in deze samenleving (‘participatie’), maar dat is wat anders dan integreren. Ze dragen dus een hoofddoek met als doel een ideologie te dienen, een ideologie die ook voor een staatkundig streven staat.

  Het Kenmerk van onderdrukking zit hem in de aanvaarding en verdediging hiervan voor eigenbescherming. Het is de pijnlijke waarheid dat door links niet onderkend wordt: de islam van de islamisten is gericht op het hiernamaals, het leven op deze planeet is tijdelijk en dus niet van belang, niet-islamitische samenlevingen dienen daarom te worden vernietigd. Daartoe is de onderdrukking van mensen het eerste doel, in het bijzonder de onderdrukking van vrouwen. Links ‘kritisch’ Nederland wordt wakker !
   
  Een uniform met de hoofddoek dat nu nog in islamlanden met harde hand wordt opgelegd: De Saudi’s, bang om rechts ingehaald te worden door de ayatollahs, hebben vervolgens overal in Saoedi-Arabië de hoofddoek dwingend opgelegd. En omdat Saoedi-Arabië leidend is in de islamitische wereld, zag je als gevolg daarvan in de jaren’80 overal in de islamitische wereld hoofddoekjes verschijnen. Zweepslagen in Iran, Pakistan, Afghanistan, Nigeria en Soedan, Libië, Egypte etc. etc..; zwavelzuur in het gezicht in Algerije, Marokko, geweerschoten in Kashmir, brutalisering in Afghanistan, Pakistan, Jemen enz. Die landen tonen aan dat ‘baas over eigen hoofd’ zeker geen gewone naturelle ontwikkeling is. De vrouwen in de westerse wereld voor ons hebben gevochten voor vrijheidsrechten van de vrouw. En nu zullen wij deze wel even om zeep helpen door een Hoofddoek te dragen. PVDA, CDA, D66, GL en SP moeten ook de verantwoording nemen voor wat er achter de hoofddoek schuil gaat namelijk waar je zelf voor gestreden hebt en dat is vrouwen mishandeling, vrouwen onderdrukking en de expressie om vrouw te zijn. Beseffen deze partijen niet dat er miljoenen vrouwen zijn die dit kledingstuk geheel onvrijwillig moeten dragen omdat ze anders worden afgeranseld, dat ze zonder die doek niet naar buiten mogen, dus opgesloten zitten. Het is geen vrije keus van de dames, als ze dat zelf beweren, is het hersenspoeling! Geweldig. Waarschijnlijk roepen ze ook op tot meer huiselijk geweld (want vrouwen die niet doen wat hun mannen willen verdienen klappen), meer kranten voor de ramen (vrouwen die gewoon naar buiten mogen kijken zorgen alleen maar voor overlast).Dit alles omdat mannen die zichzelf moslim noemen zich niet kunnen beheersen als ze vrouwenvlees zien. De bedekking van vrouwen is ontstaan omdat rover hoofdmannen jaloers waren en elkaar vrouwen probeerde te roven niet meer en niet minder. Het zijn de moeders in de Arabische wereld die hun zonen opvoeden en hun tot macho’s en prinsen creëren en verwennen, waardoor zij al op jonge leeftijd een super macht binnen de familie zijn.
  Zij hebben voor 100% controle over hun zusjes ook al zijn die ouder. Moeders waren betrokken bij eerwraak op haar dochters zonder één hand uit te steken om hun leven te beschermen.
  En dat is de trieste waarheid van jonge meisjes, die de wetten van de ouderlijke macht niet respecteren en dat uiteindelijk met de dood moeten bekopen.
  Het vermoorden van meisjes wordt uitgevoerd door jonge broers waarvoor de gevangenis straf door hun jeugdigen leeftijd milder uitvalt.
   
    
  Grote bedrijven, onder druk van de politiek en christelijke verraders, voeren het hoofddoekje in om explosief groeiende moslims vriend te houden, maar vergeet niet dat een hoofddoek politieke islam symboliseert.  

    
  We willen ons voedsel kunnen kopen in een Nederlandse winkel, waar we niet worden geconfronteerd met reclame voor de islam. AH, van den Broek en Lidl moeten neutrale winkels worden, waar we geen reclame aan de kassa maken voor een  meer dan treurig systeem als de islam. Verstandig zou zijn, alle uitingen van deze politieke  ideologie te schrappen

  De islam is wel een punt vanwege de overheersingdrang, de ongelijkwaardigheid van man en vrouw en de haat in de koran/hadith naar alle niet-moslims. Eigen dokters,eigen politie, eigen school, ook nog dan moeten ze voortaan ook alleen nog maar uitkeringen aanvaarden uit eigen land van herkomst;is dat ook weer recht getrokken.

   

  Net zo min als we iemand in Nazi-uniform achter de kassa bij AH willen zien, willen we islamreclame van uit uw personeel. Dit is puur uitroeiing van de autochtone bevolking. Op deze manier worden islamitische wijken in Nederland in rap tempo steeds groter. Ze verplichten door hun parasitaire gedrag overheden, Albert Heijn, LIDL, DirkVan den Broek managers via de belastingbetaler, zelf de ondergang te subsidiëren van het land dat ze hebben geadopteerd. Dat is de grootste gevaar:door het import van nog meer Moslims die niet voor arbeid inzetbaar zijn, gaat dit land ten onder. Jarenlange ongebreidelde invoer van kansarme vijandelijke mensen roept weerstanden op. Met de toename van islamitische kleding gaat u binnenkort honger lijden: alle supermarkten, speciaal in bepaalde stadsdelen, hebben caissières met hoofddoeken. Het moet gewoon afgelopen zijn met die on-Nederlandse kleding. Ze zijn hierheen gekomen omdat het leven hier gemakkelijker is dan in hun land van herkomst, omdat hier uitkeringen zijn en – voor hun – gratis gezondheidszorg, gratis huisvesting, gratis voedsel en kleding en omdat ze later hun familie kunnen laten overkomen om van dezelfde gratis voorzieningen te kunnen profiteren.
  Omdat ze niet voor de vrijheid komen, hebben ze hun achterlijke leef- en kleedgewoonten meegenomen. En die worden gedoogd door dit – wegens hun koloniale verleden met schuldgevoelens overladen – Europese volk.
  Het is een kwestie van de schuldcultuur van een christelijk volk versus de schaamtecultuur van de islamitische immigranten.
  Daarom geven we ze gratis geld, goederen en diensten en daarom tolereren we hun middeleeuwse zeden en gewoonten en de toenemende impact daarvan op onze eigen cultuur. Het negeren van de problemen en een zondebok benoemen voor eigen falen lost de problemen niet op. Het islamitisch geloof vernedert vrouwen en beledigt daarmee de westerse vrouw. Vrouwen die na de overgangsperiode van 5 jaar nog steeds liever toonbaar Islamitisch zijn (dit in tegenstelling tot alle andere geloofsovertuigingen die je niet aan de buitenkant kunt zien) moeten naar een Islamitisch land verhuizen waar hun normen gewoon zijn. Als we eindelijk eens onze poot stijf houden en zeggen: “Hier in Nederland zijn burqa’s en hoofddoeken niet gewenst, u dient zich “godsdienstneutraal” te kleden”, dan denk ik dat al die mannen die nu hun vrouwen dwingen in die dingen te lopen nog een keer nadenken. Helaas is het nu overduidelijk dat ze ons uitkeringsparadijs niet zullen verlaten met hun achterlijke ideeën, maar we hebben in ieder geval ons seculiere land, wat betreft straatbeeld weer terug. Als die vrouwen eenmaal geproefd hebben van de vrijheid krijg je ze hopelijk die lappen niet meer in. Behalve de psychiatrische gevallen natuurlijk: godsdienstfanaten zul je altijd hebben. We moeten niet langer pikken dat onze seculiere openbare ruimte bezet wordt door agressieve godsdienstfanaten. We eisen de ruimte terug! Hoofddoek en burqa de wereld uit te beginnen uit Nederland! Komop meiden bestook uw politieke partij! Alle vrouwen moeten zich weerbaarder opstellen jegens de perversies van de islam. Vrouwen gaan al eeuwen gebukt onder de tirranie van de islamitische leer. Deze mannen-cult van het ergste soort. Het is een aberratie. Een gruwel. Deze racistische, discriminerende, onderdrukkende en mens-vijandige ideologie verpakt in cultuur en religie is het ergste wat ooit is uitgevonden om mensen te knevelen. Je kan er eigenlijk met je pet niet bij hoe het bestaat dat men zoiets heeft kunnen bedenken, laats staan voortwoekeren al die eeuwen. De islam is verschrikkelijk en moet liefst helemaal uit onze samenleving worden verwijderd.

  Like

 10. Florac Bosch Says:

  Terwijl de islam gewelddadig oprukt van Irak en Syrië tot in onze straten en nog meer jihadisten uit islamitisch Midden- Oosten en Afrika die richting Nederland komen en een verblijfsvergunning krijgen, de politiek in meerderheid kijkt weg van de werkelijke problemen en islamitische apartheids-gebieden worden steeds groter in Nederland! 

  Helaas is het nu overduidelijk dat de moslims ons uitkeringsparadijs niet zullen verlaten, in tegendeel zullen ze apartheids- -gebieden creëren in Nederland. In Nederland dreigt een soort midden-oosten land toestand te ontstaan. Overal in de steden zijn er jihad strijders actief, imams en andere moslimstrijders zijn bezig om jonge mannen en vrouwen te opleiden! Ze stellen onomwonden dat Nederland moet worden overgenomen. Moslims zouden nieuwe instroom te bevorderen via meer bruiden uit een islamitische land halen, hun kinderen als anti-Nederlands opvoeden etc.. Op die manier wordt er een nieuwe bevolking gevormd die heel snel in aantal toeneemt. Ondertussen is het aantal moslims in Nederland explosief  gegroeid. De vele Jihadisten uit Marokko, Turkije, Somalie, noordelijk Afrika en het Midden-Oosten doen ook het aantal illegale moskeeën en koran cursussen. 

  De kansen op integratie zullen steeds kleiner worden en de kansen op een permanente apartheid in onze samenleving worden steeds groter naarmate het aantal Moslims groter is en de instroom blijft voortduren. Dit betekent een permanente bron voor het ontstaan van spanningen en conflicten. Dit apartheid in Nederland, mede mogelijk gemaakt door de slechte politici en kerkleiders! 
  Nu, veel politici en christelijke leiders hebben klachten over de activiteiten van ISIS (Islamitische staat), terwijl ze 40 jaar lang, middeleeuwse zeden en gewoonten hebben getolereerd! afgelopen 40 jaar, veel bedrijven en overheidsinstellingen, politici en christelijke leiders hebben bv, het hoofddoekje ingevoerd, gestimuleerd om explosief groeiende moslims vriend te houden! Terwijl een hoofddoek, de politieke islam van Jihadisten symboliseert. Hier geboren moslims worden systematisch ook door de gemeentelijke instellingen gestimuleerd hoofddoekjes te dragen, terwijl hoofddoek/burka een onderdeel van ISIS beleid is!

  Net zo min als we iemand in Nazi-uniform achter de kassa bij de Gemeente  loketten, AH, Hema, LIDL, Politie, Ministeries etc.. willen zien, willen we islamreclame van uit uw personeel? ISIS, Al Qaida organisaties en alle jihadisten hebben al genoeg hoofddoeken…!
  Dit is puur uitroeiing van de autochtone bevolking. Op deze manier worden islamitische gebieden in Nederland in rap tempo steeds groter. Ze verplichten door hun parasitaire gedrag overheden, Albert Heijn, LIDL, Dirk van den Broek managers via de belastingbetaler, zelf de ondergang te subsidiëren van het land dat ze hebben geadopteerd. Dat is de grootste gevaar:door het import van nog meer moslims die niet voor arbeid inzetbaar zijn, gaat dit land ten onder. Jarenlange ongebreidelde invoer van kansarme vijandelijke mensen roept weerstanden op. Met de toename van islamitische kleding gaat u binnenkort honger lijden: alle supermarkten, speciaal in bepaalde stadsdelen, hebben bijna alle caissières met hoofddoeken. Het moet gewoon afgelopen zijn met die jihadistische kleding.
  Omdat ze niet voor de vrijheid komen, hebben ze hun achterlijke leef- en kleedgewoonten meegenomen.

  Aparte moslimbevolking in Nederland groeit explosief: islamisering neemt hand over hand toe, islamitische samenlevingen zullen andersdenkenden/-gelovigen nimmer als gelijkwaardig beschouwen, laat staan gelijkwaardig behandelen, om de doodeenvoudige reden dat zulks niet met de in de koran gepropageerde doctrines strookt. Voor vooral autochtone vrouwen wordt het in de toekomst steeds gevaarlijker en enger in ons land. Begrijpen ze wel in Amsterdam wat dat in de toekomst zal gaan betekenen voor alle vrouwen? Apartheid, tweedeling , discriminatie in de hand werken.

  Niet alleen ISIS of Al Qaeda, maar hele islamitisch ideologie vernedert vrouwen en beledigt daarmee de westerse vrouw. We moeten niet langer pikken dat onze seculiere openbare ruimte bezet wordt door agressieve jihadisten. We eisen de ruimte terug! Hoofddoek en burqa de wereld uit te beginnen uit Nederland! Kom op bestook de politieke partijen, vakbonden en kerken die de jihadisten helpen! Alle vrouwen moeten zich weerbaarder opstellen jegens de perversies van de islam en hun verlengde politiek in Nederland.

  Nederland zal aan deze islamitische wetten kapot gaan. Nu is het maar de vraag of dat wenselijk is; de kiezer heeft dit nooit geweten. Er is nooit een referenda geweest en ook de kiezer heeft nooit geweten waar hij aan toe is vóór hij zijn stem uitbrengt. 
  Aan de andere kant, het bestuur fraudeert door gestuurde massa uit Turkije, Somalie en Marokko stemrecht te geven: Als dan ook niet alleen anti-nederlandse moslims maar nog de toezichthouders van Nederlandse vlag, taal en cultuur haten! 

  Niet alleen PVDA, maar ook het CDA en D66 spelen al tientallen jaren spelletjes. Ze zijn niet duidelijk, draaien om de echte problemen heen. Ook zie je dat het CDA probeert weer aan de macht te komen!

  Wat dat betreft doet het CDA puur islamisering, ze helpen de moslims naar meerderheid! Als een derde van de stemmers uit praktisch anti-Nederlandse islamieten bestaat, met de gevaarlijke instinct opereert is dan deze vorm van democratie niet gedoemd om het land naar de ondergang te sturen?
  Het grootste gevaar zijn juist de nationalistische Turken en Marokkanen die hier geïsoleerde machtsblokken vormen die zich door huwelijksmigratie en hoge geboortecijfers snel uitbreiden en hele wijken en steden overheersen. In dat streven worden zij gesteund door verdwaasde gemeentes wetenschappers en onze overheid, die hen daartoe voorziet van uitkeringen, subsidies, gezondheidszorg, huisvesting en het openlijk gedogen van hun gevaarlijke doel, terwijl geen enkele Nederlanders in Turkije of Marokko een vergelijkbare verblijfsvergunning krijgt (met de stemrecht, uitkering, huis, scholing etc..)… 

  Stop dus nu met die verblijfsvergunningen, gratis NL nationaliteiten aan de Somaliër, Turken en Marokkanen!
  Het is vragen om problemen. Het benoemen van mensen met een andere nationaliteit op politieke, bestuurlijke of belangrijke functies deugt gewoon niet. Marokkaanse en Turkse politici maken meteen duidelijk waar hun loyaliteit ligt, in ieder geval niet bij Nederland. Nu de sterk gegroeide Turkse en Marokkaanse regio’s leven bovendien steeds meer bij elkaar, vooral in eigen buurten en wijken in de grote steden. In veel van die buurten is het aandeel van de Marokkanen of de Turken zo hoog, dat het geen enkele moeite kost om een sociaal leven te leiden zonder enige kennis van de Nederlandse taal. De Nederlandse overheden en sociale instanties vergemakkelijken dat nog door voorlichtingsmateriaal in alle belangrijke allochtonentalen te verspreiden. De winkels in de buurt worden gedreven door mede-immigranten, de producten worden aangeprezen in de eigen taal en de omgangstaal is ook Turks of Arabisch… De kabel en de satelliet-tv zorgen voor programma’s uit Turkije of de Arabische wereld.

  Jihadstrijders, moslimjongeren bewijzen dat de Islam gevaarlijk is voor ons! Uit het voorgaande is duidelijk geworden dat de beleidsmakers schuldig zijn aan een tweedeling in de Nederlandse samenleving. De vraag is of hierdoor een maatschappelijke ramp is ontstaan. Dit lijkt zeker het geval te zijn! Alles wijst erop, dat het zover gekomen is. De radicale lobby die een expliciete de-Islamisering van Europa voorstaat, is voor de meeste Nederlanders nog onbekend, maar hun houding tegenover de Islam sluit wel aan, bij de gevoelens van een veel grotere groep.

  De radicale lobby cultuur die hier agressief opdringt is niet anders dan een soort tribus achtige overblijfsel, agressiviteit van de analfabeten! Maar als jij zelf dit soort ongepaste niet naturelle gewoontes cultuur noemt en je beleid baseert op deze waanzin dan is er een grote gevaar voor je medemens. 

  We moeten niet langer pikken, het is een aberratie. Een gruwel. Deze racistische, discriminerende, onderdrukkende en mens-vijandige ideologie verpakt in cultuur en religie is het ergste wat ooit is uitgevonden om mensen te knevelen. Als deze apartheid, onderdrukking en onderwerping doorgaat ziet het er heel slecht uit voor de autochtone vrouwen. Laat ze meteen verhuizen naar een islamitisch land met eigen cultuur en religie met geboden en verboden. Wat doen die fundamentalisten eigenlijk hier?

  Met Vriendelijke Groeten.

  Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen, A. Thores, Lidya Dekker. N. Korse
    

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: