Waarde lezers,

We zouden eigenlijk pas in januari weer van start gaan, maar dit topic kon ik niet op de plank laten liggen.
Een Islamitische geloofswaanzinnige heeft bepaald dat moslima’s geen wortels, bananen en komkommers meer mogen aanraken. Deze voedingswaren lijken namelijk teveel op het mannelijk lid. Ik was daar nooit opgekomen, maar nu je het zegt, inderdaad.

Mocht een moslima toch een komkommer of iets dergelijks willen nuttigen, dan dient de komkommer eerst in stukjes gesneden te worden. Niet door haarzelf natuurlijk, maar door haar eigenaar. Dus niet zomaar ervan happen! Eerst netjes vragen en rustig afwachten totdat vader of eigenaar het mes ter hand neemt.

Dat het binnen deze moderne cultuur het de normaalste zaak van de wereld is dat Baardmannen met kleine meisjes trouwen – wij noemen dat pedofilie – doet even niet ter zake. De banaan, de wortel en de komkommer, daar gaat het om. Die zijn het grote gevaar.
Waarom is deze regel nog niet in Nederland ingevoerd? Lijkt me wel humor. Kijk, daar loopt er weer eentje. Het is weer zo’n Islamitische komkommersnijder die zijn slavin een schaaltje voer voor gaat zetten. Jezus, wat een achterlijke cultuur. Die vrouwen mogen helemaal nix en als ze al iets mogen, dan is het nog verplicht ook.

Over een achterlijke banaan gesproken: Jan Kees de Jager. Nederland leent nog eens 17 miljard aan het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Dit, om corrupte landen als Italië en Griekenland nog eens een flinke financiële injectie te geven. Maar waar komt dat geld dan vandaan? vraagt de inmiddels volledig uitgezogen autochtoon. Want dit astronomische bedrag hebben wij toch helemaal niet? Klopt. Dit bedrag zal waarschijnlijk op de kapitaalmarkt geleend moeten worden. Een commenter op Elsevier had uitgerekend dat dit ons 340 miljoen euro aan rente kost. Op jaarbasis. Totdat het bedrag ‘terugbetaald’ is.

De alsmaar harder lachende Grieken hebben zo’n 600 miljard euro op Zwitserse bankrekeningen staan. Die giros-vreters lachen zich de lul uit de broek en ondertussen liggen onze bejaarden in de stront, maar dat zal politiek Den Haag een zorg zijn. Buitenlanders eerst!

Buitenlanders zei u? Somaliërs, toevallig? Het zijn de grootste profiteurs binnen onze landgrenzen.
Tachtig (!) procent geniet een riante autkiering, want men kauwt de godganse dag op qat bladeren en kunnen hierdoor niet werken…
Uitkering stopzetten, over de grens flikkeren en tot nooit meer ziens. Het geld wat hierdoor vrijkomt, meteen besteden aan Autochtonen die het écht nodig hebben. Die eerder genoemde bejaarden bijvoorbeeld.

Iedereen prettige Kerstdagen!