Het instituut Cohen is niet meer…

Landgenoten,

Dat was afgelopen maandag flink schrikken en snikken, want ons bereikte het bericht dat Job – spiekbriefje – Cohen – vrede zij met hem – de handdoek in de ring gooit. Wat een schok en wat tragisch! Cohen werd naar Den Haag gehaald om die Geert Wilders onderuit te halen, om de partij weer vlot te trekken en misschien werd hij wel premier… Het mocht allemaal niet zo zijn. Cohen, ten onder gegaan aan zijn eigen ‘succes’, opgelost in zijn eigen zuur. Het boegbeeld van de Linkse Goedmensenkerk is niet meer.

Cohen zegt te hebben willen bijdragen aan een fatsoenlijke samenleving maar dat hij er onvoldoende in is geslaagd ‘in de politieke en mediawerkelijkheid van “Den Haag” de weg naar deze fatsoenlijke samenleving geloofwaardig over het voetlicht te brengen’.

Altijd als deze Cohen het woord fatsoenlijk in de melige mond neemt, krijg ik meestal last van irritante wondjes in mijn mond. Alsof ik een vitamine C-tekort heb. Want kijk eens rond in de grote steden. Witmeisjes worden uitgemaakt voor hoer, bejaarden worden beroofd, de allochtonert mag ons uitmaken voor aap, hond en varken en diezelfde allochtonert heeft anno 2012 meer privileges dan de Autochtoon. Het resultaat van teveel jaren PvdA-beleid. En Job vond dat kennelijk prima. Als zijn stemvee maar tevreden was.

Rob Oudkerk zegt zelfs; hef de PvdA op! Goed idee, maar we zijn net zo lekker aan ’t smullen, want dit zijn hoogtijdagen voor Henk & Ingrid. Kijk die Linksen eens spartelen en ik krijg de indruk dat niemand staat te springen om Cohen op te volgen.

Een omhooggevallen foeballert zei ooit: elk voordeel hep z’n nadeel. Andersom geldt dat ook, want nu Job zeeën van tijd heeft, kan hij zó de mantelzorg in en zijn vrouw verzorgen. Scheelt weer een PGB.

Tja, wat moeten we er nog meer over zeggen. Het minste wat ik kan doen, is bovenstaande photoshop plaatsen. (Staat ook op TWITVB) Om Cohen te bedanken voor zijn goede diensten.

Every rose has it’s thorn.

Advertenties

31 Reacties to “Het instituut Cohen is niet meer…”

 1. leefbarbaar Says:

  BP, we leven in interessante tijden wanneer we der Untergang van de rode maffia volgen. Want dat Job eindelijk opzout zat er dik in maar hoe nu verder? Twee kansen voor een gulden: A- De nieuwe achterban roert zich en schuift zijn eigen imam naar voren en kiest die. Punt uit; dat is democratie, had dan maar beter naar Janmaat geluisterd. B- Ze kopen alweer de stemmen van de moslim om zelf op het pluche te kunnen blijven. En dat wordt lastig, wat de haatbewonert krijgt al alles: subsidie voor haatketen, AOW als je maar 1 jaar in je leven hebt gewerkt, onbeperkt kinderen hebben in Zandlanden, daar huizen mogen hebben, iedereen hierheen halen, BMW krijgen als je je lang misdragen hebt (teringjeugd wordt jeugdwerker), tig-duizend niet bestaande banen voor allochtonerts met een dik salaris, enz. enz. En dan is het ook nog crisis, tenminste bij Henk en Ingrid, dus hoe gaat de PvdA de achterban kopen? Is daar geld voor? Of kijken ze nu naar optie A en moeten ze een manier verzinnen om de moslim niet te laten stemmen (door bijvoorbeeld weer een machtiging te halen bij de mensen die ons land wel hebben opgebouwd: de bejaarden) of met discriminerende regeltjes te komen. We gaan het meemaken. Samen voor hun eigen……….

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  M.v.Dam wil het wel gaan doen… http://tinyurl.com/7vwfrft
  Maar Rob Oudkerk roept: opheffen! http://tinyurl.com/862gun7
  Dibi had ook een dolle bui en hij niet alleen… http://tinyurl.com/77u4rhw

  Like

 3. horatius Says:

  Het scheelde in 2010 voor de PvdA maar twee kamerzetels of we hadden nu gezucht onder een kabinet Cohen met een Links beleid wat regelrecht zou leiden tot een versnelde Islamisering vam ons land. Gelukkig zijn we op het nippertje ontsnapt aan dit rampscenario en hoeven we alleen nog maar af te rekenen met Linkse ambtenaren, rechters, hoogleraren, geitenwollensokken, Pauw & Witteman en consorten en andere leden van de Linkse kerk die zich hebben ingegraven op strategische posities. Een kwestie dus van tijd en geduld en via een stevige economische depressie die zou moeten leiden tot een herbezinning op de punten van de massa-immigratie, asielzoekersindustrie, de komst van ongenode Oost-Europeanen, gezinshereniging en andere geldverkwistende Linkse hobby’s kan er eindelijk orde op zaken worden gesteld.

  De opvolging van hulpimam Job Cohen is eigenlijk niet zo interessant. Want de PvdA is een partij in ontbinding en een figuur zoals Willem Drees staat niet meer paraat. Drees was trouwens al geen voorstander van de komst van de gastarbeiders in de jaren 60. “Eigen arbeiders eerst aan het werk” was zijn motto en vooral geen immigratie van in eigen landen ongewenste analfabeten en andere primitieve bergbewoners. De huidige PvdA zou zich eigenlijk moeten opheffen en opnieuw starten o.l.v. Fatima Elatik, Ahmed Marchouch en Nebahat Albayrak als ‘verlichte’ Nederlandse Moslimpartij die kiest voor een stapsgewijze en geruisloze Islamisering. Dan weet iedereen (Henk & Ingrid, Achmed & Fatima) waar hij of zij aan toe is en worden de bokken van de schapen gescheiden. Nu worden Oude Nederlanders in de verleiding gebracht om te gaan wedden op het winnende paard en dat zou gelijk in 1940 kunnen gaan leiden tot collaboratie en zelfs regelrecht landverraad.

  Want dat de Islam een serieuze bedreiging is voor onze Seculiere Staat, onze homo’s, onze blonde meiden, onze verzorgingsstaat, onze varkens en ons milieu staat als een paal (of minaret) boven water.

  Toch laat Job een zekere leegte achter. De humor en de gulle lach zijn nu grotendeels verdwenen uit ons parlement. We zullen de verbale duels tussen Geert Wilders en Job Cohen zeker gaan missen. Ook de Marokkaanse samenleving in ons land blijft verweesd achter om over het bouwen van megamoskeeën maar te zwijgen.
  En wie moet dan de hele bliksemse boel bij elkaar houden mocht Israël onverhoeds orde op zaken gaan stellen in Iran en het zou blijken dat de hier aanwezige Iraniërs zich ontpoppen als martelaren met bomvesten en andere religieuze attributen?

  Hopelijk kan er dan op Job in het landsbelang een dringend beroep worden gedaan om via ‘een goed gesprek tot een vruchtbare dialoog te komen.’

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  at Horatius,
  kijkend naar de cijfers van de mensen in de bijstand en de verhouding allochtoon en Nederlandert, dan is de conclusie verdedigbaar dat “de Pool het werk komt doen waar de allochtoon te beroerd voor is”. Maar je moet het wel willen zien.

  Like

 5. horatius Says:

  Martijn van Dam: “Nederland moet het land worden waar je van een dubbeltje een kwartje kan worden”.

  Met dergelijke slogans kun je natuurlijk hele volksstammen achter je krijgen; voormalige oostblokkers, mauro’s, Wajongeren van Marokkaanse signatuur, drugsdealers, junks, inbrekers, skimmers, bedelaars, zakkenrollers, koperdieven en andere gelukszoekers en criminelen.

  Wil je hier een kwartje worden dan moet men vroeg uit de veren om zich per fiets naar de werkplek te spoeden met een broodtrommelje in de rugzak. Men moet onregelmatige diensten niet schuwen, ook geen weekend- en nachtdiensten.
  Geen religieuze kleding dragen zoals een witte soepjurk, een boerka, bomschoenen, bomvesten e.d. die een plek op de arbeidsmarkt blokkeren. Voorts is er in Rotterdam genoeg werk te vinden in de havens, het verwijderen van graffiti, het opschonen van de Vogelaarwijken en moeten verder onze dijken nodig worden opgehoogd.

  Men wordt geen kwartje met gesimuleerde rugklachten, het drinken van spiritus, het kauwen van quat en andere exotische extremiteiten.

  Like

 6. horatius Says:

  At leefbarbaar,

  Precies, de niet-westerse allochtonen vormen de absolute meerderheid in de werkloosheidsstatistieken en is dus de conclusie gerechtvaardigd dat zij nog steeds parasiteren op de verzorgingsstaat terwijl er genoeg werk te vinden is in de tomatenpluk en in de Rotterdamse haven. Ze zitten daar letterlijk om gemotiveerde arbeiders te springen maar Achmed, Ali en Mohammed zijn te beroerd om uit hun bed af van hun hangplek te komen. ‘Dat is werk voor de Polen en daar zijn wij te goed voor’, dit is letterlijk uit hun monden vernomen.

  Over een dergelijke mentaliteit zou ik die Martijn van Dam (behorende tot de rechtervleugel van de PvdA) wel eens willen horen.

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  at Horatius
  ik geef je te raden wie er in de ziektewet zit…. De eerste generatie werkte zich kapot, maar is dat wel zo?. Want de meesten werkten hier gemiddeld 12 jaar en dat is alles. Je hebt natuurlijk ook de goede allochtoon, die hondstrouw en met veel inzet 30 jaar buffelde en die verdient ons respect, maar we kennen ook de artiest, die iedere uitkering aanpakte en fraudeerde totdat hij bruin zag. Sommigen hadden zelfs een bevriende psychiater om zich gek te laten verklaren. Alles voor graties geld. Je kunt wel stellen dat de dubbeltjes hier inderdaad een kwartje zijn geworden. Maar het zijn wel gruwelijk dure kwartjes.

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  Twee kijktips morgenavond: 19:25 Ned 2, Meldpunt over de AOW en later op de avond op Ned 3: facebook.

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  http://www.klokkenluideronline.nl/post/412/

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  Totaal GESCHIFT, deze meneer… http://tinyurl.com/7lhb3xy

  Like

 11. leefbarbaar Says:

  BP,
  kijk uit, voor je er erg in hebt is je blog veranderd in “tietjesnieuws” zie: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3195861/2012/02/22/GeenStijl-Gewoon-ouderwets-tietjesnieuws-waar-de-rest-van-het-internet-ook-mee-vol-staat.dhtml
  De azijnbode heeft wat te mekkeren over de kwaliteit van internetblogs, zoals Geenstijl.Niet in de laatste plaats omdat het internet het totaal corrupte gedrag van de linksche kerk bloot legt (Bloot leggen?? Foei!) en de oude media, zoals de Azijnbode, braaf de andere kant uit kijkt, wanneer dat gevraagd wordt en iedere persverklaring van hun vriendjes bij de overheid netjes overtikt, zonder enig onderzoek of commentaar. Geinig.Nu is Geenstijl natuurlijk een anti-PVV-blog, dus een echte concurrent van de Azijnbode en moeten ze iets verzinnen om de laatste 100 abonnee’s vast te houden, dus bestempelen ze GS als oppervlakkig en minderwaardig. En omdat je hier soms ook de vrouwelijke vorm etaleert, loop je ook het risico te worden afgekeurd door de broodschrijvers van Job: de VK. Een groter compliment is toch niet denkbaar. Tieten en kritisch nieuws met veel satire; houwen zo.
  Als verweer tegen de Volkskrant stel ik voor om deze krant te kwalificeren als “kopvoddennieuws”, want ze hebben er aan het hoofddoekkie honderden artikelen gewijd, zonder ooit stelling te nemen tegen het haatgeloof, altijd het dragen van haatkleding verdedigen en promoten. En dat noemt zichzelf een kwaliteitskrant, kwaliteit wordt nog een vies woord op die manier. Leve de tiet, ik ben er mee opgegroeid, als het ware en weg met al die linksche blaadjes en vodden.

  Like

 12. leefbarbaar Says:

  Bij de weg:
  betoogde ik bovenaan nog dat de PvdA stemmen koopt, toevallig wordt dit nu weer bewezen met de B&A-groep. Hierin zetelt de absolute PvdA-top en dit is een fout netwerk. Volgens de krant van wakker Nederland: B&A Groep, een bedrijf dat naar eigen zeggen ’samen met overheden en aanverwante organisaties maatschappelijke vraagstukken aanpakt en oplost’. Het bedrijf is voor een kwart eigendom van Hans Kamps, kroonlid van de Sociaal Economische Raad (SER) en een van de opstellers van het verkiezingsprogramma van de PvdA. (lees dus een bedrijf dat allochtonen een niet bestaande baan geven, waarvoor ze niets hoeven te doen alleen maar PvdA te stemmen). Liefhebbers van smerige politiek kunnen zich hierin verdiepen en zo kun je zien hoe men subsidie verleent aan zichzelf, zichzelf controleert, zijn eigen zakken vult en ons geld weggeeft om stemmen te kopen. Ga maar na: buurtwerk kost miljoenen, wordt uitgevoerd door vrijwilligers en betaald door de deelnemers. Ra-ra, hoe kan dat??

  Like

 13. Boilingpoints Says:

  At GD,

  Tim Kuik van BREIN is niet op de hoogte, wat betreft wetgeving. Downloaden is in Nederland nog steeds LEGAAL. Mits voor eigen gebruik. Uploaden is overigens wèl illegaal.
  Verder zijn er diverse mogelijkheden om op het ‘geblokkeerde’ Piratebay te komen. En mocht dat niet lukken, dan zijn er nog honderdduizenden andere muzieksites …

  At LB,

  Tja, Geenstijl. Ik heb daar jaren geleden een perma-ban gekregen, omdat ik begon over ene Joris Demmink. En dat mocht niet. Censuur! Iets waar GS juist op afgeeft! Sindsdien heb ik GS de rug toe gekeerd, maar als ik dan toch tussen VK en GS moet kiezen; dan maar GS. Alles beter dan de Goedmenschenkerk!

  Like

 14. leefbarbaar Says:

  @PB,
  Geenstijl kan wel leuk zijn, maar waarom ze anti-PVV zijn begrijp ik niet. De rest van de media is ook al tegen de PVV. Ik reaguur er al jaren niet meer Als ze een student een maand lang aan het werk zetten om uit te vissen wie er welke subsidie verleent en tevens zelf ontvangt en hoe weinig Henk en Ingrid er voor krijgen kunnen ze jarenlang PvdA-ers aan de schandpaal nagelen. Maar je moet het wel willen zien………… Dat er foute PVV-ers rondlopen zal ik niet ontkennen en haal ze door de stront voor mijn part, maar sla dan niet al die duizenden foute politici over van de andere partijen. Want foute PVV-ers zijn niet het probleem van onze maatschappij, dat zijn al die anderen, want die hebben alle banen onder elkaar verdeeld. Bovendien gooit Oom Geert de slechteriken uit zijn partij en andere partijen doen dat dus niet. Een beetje pedo of SS-er kan gewoon lid blijven van GsL of CDA, om maar eens een voorbeeld te noemen. En vorstelijk beloond worden met pretfuncties.

  Like

 15. leefbarbaar Says:

  Om te gillen: ik zag op Pownews dat de stomme communisten van de SP hun nieuwe paleis laten bouwen door ………… goedkope buitenlanders. Geen Nederlandse bouwvakker te bekennen. Hiermee geeft de SP een sterk signaal af: links lullen en rechts vullen. Principes gelden voor anderen, niet voor de SP. Roemert hopeloos door het ijs gezakt.

  Like

 16. Boilingpoints Says:

  At LB,

  Toch geen Polen, die zo ernstig gediscrimineerd worden door die Geert Wilders met zijn meldpunt? Haha, wat een rooie nar, die Roemer!

  Like

 17. G.Deckzeijl Says:

  Wat losse nieuwsberichten…
  Waarom ik de strippenkaart mis: http://tinyurl.com/76h834l
  Sparen in België ook weer zinloos: http://tinyurl.com/84zvphr
  MUTS van de Azijnbode KLETST over respect: http://tinyurl.com/7fvxntp
  Juweeltje van Amanda Kluveld: http://tinyurl.com/7nvaa2f

  Like

 18. Boilingpoints Says:

  At GD,

  Ik moest u reactie even goedkeuren, vanwege het aantal links, maar het staat erop! 😉

  Like

 19. G.Deckzeijl Says:

  Autobezitters: OGEN OPEN..!!!! http://tinyurl.com/77uzspf

  Like

 20. Boilingpoints Says:

  Opletten, menschen, Albayrak kandidaat PvdA!

  http://www.nu.nl/politiek/2749435/nebahat-albayrak-kandidaat-pvda.html

  Like

 21. G.Deckzeijl Says:

  Onthou ’t maar, beste BP: mijn bijdragen zijn of zeer serieus of zeer humoristisch.
  Twee voorbeelden: ik introduceer een nieuw VERBODSBORD. http://tinyurl.com/88vzv4o
  En NEE, het staat NIET in de koran! http://tinyurl.com/7r5pz97

  Like

 22. G.Deckzeijl Says:

  Albayrak is een gecamoufleerde Turkse nationalist die in stilte een nieuw Ottomaans rijk ambieert!
  http://tinyurl.com/2wvwjzv
  Deelnemers aan Het Project krijgen de opdracht zoveel mogelijk invloed te verwerven binnen westerse systemen, zoals bv. bestuurslagen. Waar zit Albayrak op dit moment?
  http://tinyurl.com/5za2bg

  Like

 23. leefbarbaar Says:

  at BP Albayrak. Je kon er op wachten. Nog even en dan heeft een Turkse familie hier meer macht dan die familie van Johan Friso. De nicht zet de grenzen open en de andere nicht legt het stemvee in de watten en helpt ze aan banen. Wie nu nog PvdA stemt is dus Turk en moslim, tenzij het politbureau keihard gaat ingrijpen. We gaan het zien.
  De SP. Nee het waren geen Polen, die het paleis van de partij aan het bouwen zijn, maar Portugezen. Niks mis mee natuurlijk. Niettemin staat de SP gruwelijk in z’n rode hemd; want ook zij komen op voor de Nederlandse arbeider, maar trappen iedereen de bijstand in als ze elders werkvolk kunnen vinden, die de helft kost. Zelfs bij het enige project waar ze zelf voor 100% de baas zijn, laten ze de Nederlandert stikken. Noord Korea is dichterbij dan ik dacht.

  Like

 24. G.Deckzeijl Says:

  Je wordt wat Noord-Korea betreft op je wenken bediend, Leefbarbaar! http://tinyurl.com/6ucopyx

  Like

 25. G.Deckzeijl Says:

  Ziezo, en dan wordt het nu tijd für das Wort zum samstag.!!!
  http://tinyurl.com/7yxp44p

  Like

 26. G.Deckzeijl Says:

  Hou je vast allemaal… Hamer denkt nog na…!!!!!!!!!!!!!!
  http://tinyurl.com/7oprapc
  Ik hoop dat ze nog lang na blijft denken want als er één is die totaal ongeschikt is om Job C. te vervangen is zij het wel.
  Striktgenomen zou het nog niet eens zo’n heel erge ramp zijn, een uitgerangeerde Aeroflot-stewardess als pvda-fractievoorzitter: als zij het wordt weet ik nu al dat Geert Wilders voor de duur van dit minderhiedskabinet een MAKKIE zal hebben om tegengas te geven. Als t’r één is die in het debat niet uit haar woorden kan komen is zij het wel.
  Tsjeesis, wat een MUTS is dat.
  Vergat ik nog: toen Wouter Bos nog de scepter zwaaide riep zij samen met hem dat de islam bij Nederland hoorde…
  http://tinyurl.com/6fl3tpo

  Like

 27. G.Deckzeijl Says:

  Niet: het kan nog veliger, maar: het is nooit veilig geweest en dat zal het ook nooit worden.
  Ik heb ’t over internet en DigiD. Onthou ’t maar: als er één instantie in dit land is die lak heeft aan de beveiliging van de gegevens van haar burgers dan is het de overheid wel.
  http://tinyurl.com/6scltbn
  Veilig is een aangetekende brief. Het briefgeheim is absoluut. Daarvan kan worden afgeweken in oorlogstijd.
  En aangezien we niet in oorlog zijn…

  Like

 28. G.Deckzeijl Says:

  Ter herinnering, omdat de nieuwe overheersers* sedert decennia binnen EU-grenzen actief zijn(dit in tegenstelling tot de nazi-imperialisten die ons 72 jaar geleden met geweld overrompelden), de volgende, nog steeds actuele toespraak:
  http://tinyurl.com/82kunpw
  *klik op 1955 van http://tinyurl.com/3v3kah7

  Like

 29. leefbarbaar Says:

  En vandaag zwaaiden we het instituut Cohen dus uit. Wat topzwaar door alle veren, die men in zijn reet stak. Als die man nu werkelijk zo goed, zo integer en zo geweldig is, waarom laten ze hem dan gaan? Maar goed, weg is weg en de PvdA knoeit verder. Wie gaat het worden? Wie wordt de nieuwe voorzittert van het smerige spul? Ze zoeken een zakkenroller, die het woord “eerlijk” kan uitspreken. ik ben benieuwd.

  Like

 30. leefbarbaar Says:

  at BP
  Het leuke van deze PvdA-comedie is vooral de publiciteit. Rode wezens waar we nooit eerder last hebben zoeken de publiciteit met hun troonwens. Nu blijken er dus twee groenterroristen tussen te zitten: Samson en Lutser, de laatste was ook nog zorgdirecteur. Een sukkel die nog nooit een dag gewerkt heeft en denkt dat het flexwerk een zegen is voor Henk en Ingrid: van Dam. De Turkse vrouw met twee paspoorten, die ontkent excuustruus te zijn, maar natuurlijk een moslim knuffelallochtoon is: Albayrak. Geen partij hielp zoveel onbekwame allochtonen aan een baan als de PvdA, ontkennen helpt niet. Houden we over Plasterk en ik denk niet dat hij lang overeind blijft tegen Oom Geert en dat ligt niet aan de PVV, maar aan het feit dat Plasterk aan een heel erg dood paard moet gaan trekken dat in verregaande staat van ontbinding is. Dat houdt niemand vol.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: