Landgenoten,

Zo postte ondergetekende vanmorgen nog dat hij weer last heeft van een writersblock, maar zie daar het bericht dat Mauro – Neerlands meest bekende negert – waarschijnlijk de Kerstdagen in Angola moet vieren.

De kans dat asielzoeker Mauro Manuel na zijn studie in Nederland kan blijven, lijkt verkeken. Minister Gerd Leers (CDA, Asiel) heeft de autoriteiten in de Angolese hoofdstad Luanda duidelijkgemaakt dat de asielzoeker na het aflopen van zijn studievisum, mogelijk dus al dit jaar, terug moet naar zijn geboorteland.

Liegen is vliegen! Naar je thuisland. Naar Angola. Dus. Liegen over je achternaam en geboortedatum … Waarom doen mensen zoiets? De eerste gelukszoeker uit Afrika die hier uit onze honingpotten komt snoepen en de waarheid spreekt, moet ik nog tegenkomen. Of wellicht is hij nog niet eens geboren, dat kan ook.

Maar laten we de welbekende slag om de arm houden. Tijdens het tikken van dit stukkie kan de situatie al veranderd zijn, want leden van de Gutmenschen-sekte slapen niet. Bij dit soort berichten slaat men meteen alarm. Want wat denkt die racistische minister Gerd Leers wel. Dit arme schaap is slechts op zoek naar zijn identiteit en een vergissing betreffende zijn achternaam dan wel geboortedatum, is menselijk.

Zielige-negert-omhelzers in den lande doen er alles aan om dit soort Afrikaanse pinokkio’s binnen onze grenzen te houden. Deze naïeve, onnozele idealisten denken, voor zover dat lukt, dat de Mauro’s van nu zich ontwikkelen tot econoom of advocaat en een aanwinst zijn voor Nederland.
Get yourself together, big kid. Onzin. De eerdergenoemde honingpotten die Linx heeft klaargezet voor dit soort zwartgeblakerde leugenaars is hun enige doel.

Het waren acht fantastische jaren, Mauro, en wij zijn van mening dat je nu wel genoeg aandacht hebt gekregen? Dat dachten wij ook. Wij kijken nu al reikhalzend uit naar jouw afscheidsspeech bij Pauw & Witteman.
Vervolgens kan je je gewoon melden bij gate 28 te Schiphol en alvast fijne Kerstdagen! We wensen jou een gezellig samenzijn met je familie.

Je kan dan wel een puppie-gezicht trekken, maar daar trappen we niet meer in.