Geen witte Kerst voor Mauro.

Landgenoten,

Zo postte ondergetekende vanmorgen nog dat hij weer last heeft van een writersblock, maar zie daar het bericht dat Mauro – Neerlands meest bekende negert – waarschijnlijk de Kerstdagen in Angola moet vieren.

De kans dat asielzoeker Mauro Manuel na zijn studie in Nederland kan blijven, lijkt verkeken. Minister Gerd Leers (CDA, Asiel) heeft de autoriteiten in de Angolese hoofdstad Luanda duidelijkgemaakt dat de asielzoeker na het aflopen van zijn studievisum, mogelijk dus al dit jaar, terug moet naar zijn geboorteland.

Liegen is vliegen! Naar je thuisland. Naar Angola. Dus. Liegen over je achternaam en geboortedatum … Waarom doen mensen zoiets? De eerste gelukszoeker uit Afrika die hier uit onze honingpotten komt snoepen en de waarheid spreekt, moet ik nog tegenkomen. Of wellicht is hij nog niet eens geboren, dat kan ook.

Maar laten we de welbekende slag om de arm houden. Tijdens het tikken van dit stukkie kan de situatie al veranderd zijn, want leden van de Gutmenschen-sekte slapen niet. Bij dit soort berichten slaat men meteen alarm. Want wat denkt die racistische minister Gerd Leers wel. Dit arme schaap is slechts op zoek naar zijn identiteit en een vergissing betreffende zijn achternaam dan wel geboortedatum, is menselijk.

Zielige-negert-omhelzers in den lande doen er alles aan om dit soort Afrikaanse pinokkio’s binnen onze grenzen te houden. Deze naïeve, onnozele idealisten denken, voor zover dat lukt, dat de Mauro’s van nu zich ontwikkelen tot econoom of advocaat en een aanwinst zijn voor Nederland.
Get yourself together, big kid. Onzin. De eerdergenoemde honingpotten die Linx heeft klaargezet voor dit soort zwartgeblakerde leugenaars is hun enige doel.

Het waren acht fantastische jaren, Mauro, en wij zijn van mening dat je nu wel genoeg aandacht hebt gekregen? Dat dachten wij ook. Wij kijken nu al reikhalzend uit naar jouw afscheidsspeech bij Pauw & Witteman.
Vervolgens kan je je gewoon melden bij gate 28 te Schiphol en alvast fijne Kerstdagen! We wensen jou een gezellig samenzijn met je familie.

Je kan dan wel een puppie-gezicht trekken, maar daar trappen we niet meer in.

Advertenties

15 Reacties to “Geen witte Kerst voor Mauro.”

 1. Ouwe Knoest Says:

  Een scherp hekelend stukje weer BP.
  Kostelijk!

  Like

 2. Hans van Tamelen Says:

  Een enkele reis naar thuisland wens ik alle asielzoekers, gelukzoekers, allochtonen en economische vluchtelingen toe uit de grond van mijn hart. Lang leve Pim Fortuyn, Geert Wilders en soortgelijken! Op 6 mei 2012 wordt Pimmetje trouwens herdacht dat ie tien jaar geleden door een linkse milieuactivist werd vermoord.

  Like

 3. horatius Says:

  Hier weet BP in politiek-correcte bewoordingen de vinger op de zere plek te leggen.

  En ging het nog maar om 1 of 2 z.g. kennismigranten uit Angola maar er blijken nog enkele duizenden van dergelijke uiterst zielige pubers rond te lopen. Allemaal op het vliegtuig gezet door hun familie met maar één doel: gratis studeren en op termijn een gezinshereniging met het liefst de gehele stam. Zogenaamd van de honger geen ontlasting maar wel geld voor een vliegticket richting de Nederlandse verzorgingsstaat.
  En gingen ze na het afronden van hun studie als advocaat, koperdief, econoom, skimmer, rapper of drugskoerier maar terug naar het land van herkomst om aldaar de economie op poten te zetten maar dat gaat echt niet gebeuren want het is hier goed toeven voor deze geluksbeproevers. Wat zeg ik, koperdief? Dat blijken na gedegen onderzoek bijna allemaal Nederlanders te zijn op een enkele verdwaalde Pool of Roemeen na die door ons op het slechte pad zijn geraakt. Die ‘Nederlanders’ zijn natuurlijk merendeels allochtonen van de derde generatie met een dubbel paspoort.

  Maar er is ook goed nieuws: Oud-premier Piet de Jong (wie kent hem niet?) dreigt het CDA de rug toe te keren als het kabinet Rutte inderdaad 1 miljard gaat bezuinigen op de ontwikkelingshulp. Op deze manier dreigt er geen lid meer over te blijven want Lubbers en oud-minister Bot hebben ook al bezwaren geuit tegen deze kortingen om over Ferrier en Koppejan maar te zwijgen. We dreigen op deze manier onze goede naam van goedgelovige sullen te verliezen in het buitenland en zelfs de mensensmokkelaars zijn nu in ernstige gewetensnood want waar moeten ze nu hun verstekelingen afleveren?
  Het is natuurlijk weer allemaal de schuld van die Geert Wilders die in het Catshuis boze plannen zit te beramen om onze Staatsschuld terug te brengen tot aanvaardbare proporties en dat kan alleen maar door forse bezuinigen, ombuigingen en hervormingen op alle gebieden.

  Wat hebben die vele miljarden aan ontwikkelingshulp de afgelopen 50 jaren nu helemaal per saldo opgeleverd?
  Corrupte regimes, vele kindsoldaten met automatische wapens die zelfs in Amsterdam niet te koop zijn, stammenstrijd, grootschalige conflicten tussen moslims en Christenen, piraterij en een apatische mentaliteit bij natuurrampen. Laten ze nu eindelijk eens beginnen met het vruchtbaar maken van de Saharawoestijn door middel van het handmatig graven van irrigatiekanalen. Een karwei waar ze de eerste 50 jaren druk mee kunnen zijn en dé oplossing is voor leegloperij, overmatig drugsgebruik en andere lokale problemen zoals het gijzelen of ombrengen van toeristen, hulpverleners en artsen zonder grenzen.

  Om even terug te komen op al die Mauro’s. Die krijgen allemaal bij vrijwillige terugkeer een welverdiende premie mee, plus een diploma, een voedselpakket met 3 (drie) bananen, iPAD, kompas, een gros condooms en vooral niet te vergeten: de hartelijke groeten van Oom Geert!

  Like

 4. Jack Terrible Says:

  Spider-man

  There’s a great waterproblem
  in Afrika.
  Now dig two canals
  from the North
  as far as the South,
  and from the East
  as far as the West.
  Right across Africa.
  And dig more canals
  like a Spider’s web.
  That will be the solution!!!

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  At Mr. H.
  Inderdaad, de volkomen achterlijke telegraaf kopte: “Koperdieven zijn vooral Nederlanders”, Hiermee aantonende dat het wel meevalt met de criminele Moelandert. Echter dit artikel werd geschreven door de PvdA en zonder enige reflectie overgenomen door de krant van wakker linx Nederland. Want allicht dat wij in ons land de grootste groep criminelen zijn, er zijn nu eenmaal meer Nederlanders hier dan allochtoonse Moelanders (nog wel). Niemand hier zal beweren dat wij vrij zijn van criminaliteit, het gaat om de percentages. Want als 5% van de bevolking 49 % van alle misdrijven pleegt dan is die allochtoonse minderheid dus zwaar crimineel. De foutkrant had dus moeten koppen: “Moelanders vooral koperdieven”. Neem hierbij nog in overweging dat iedereen op vertoon van achterstand en pigmentale uitstraling zomaar Nederlander wordt genoemd en dat de pakkans onder Nederlanders 2.6 % is, maar onder Moelanders nog veel lager, zodat iedere berichtgeving over misdaadcijfers een eftelingstukkie is.
  Aan de andere kant, gezien de absolute aantallen allochtonerts in de grote steden kun je dus volgens hetzelfde principe honderd artikels schrijven over hun aandeel in de criminaliteit. Want ze hebben vaak de absolute meerderheid. Dus moslims plegen meeste verkeerovertredingen in 010. De meeste geweldsmidrijven, de meeste berovingen, de meeste mishandelingen, de meeste aanrandingen van kinderboerderijvee, enz.. De lijst is eindeloos, maar je zult hem nimmer tegenkomen in de Nederlandse media. Toch zou het statistisch volkomen juist zijn. Maar ja, stemvee en policorre dwangneuroses. Gelukkig las ik onder de comments van dit debiele stukje in de Televaag dat veel mensen dit bedrog wel herkennen.
  At BP.
  Mauro maakt weer reclame voor de afschaffing van ontwikkelingshulp. Want waarom zouden we een cent naar Zimbagongo sturen, wanneer het spul hun koters hierheen sturen voor kost en inwoning en gratis, (zwaar belabberd) onderwijs? En sinds wanneer is een VMBO een studie? Asielzoekert? Me neus.De enigen die hier baat bij hebben zijn de ouders van M en dat tuig van VVD, dat potverteert bij de COA, zoals dat haatmormel Albayrak, die niettoevallig in dezelfde auto rondrijdt als een Afrikaans staatshoofd. Ook door ons betaald, trouwens.

  Like

 6. Maci Says:

  Sorry dat ik hier nog nauwelijks reageer. Komt niet door gebrek aan belangstelling, maar de pijn van een gebroken wervel die ik heb kost mij momenteel zoveel energie dat ik tot niet veel in staat ben.

  Maar wat betreft het stelen van materialen van b.v. spoorlijnen e.d. weet ik dat dat in Oost Europa de orde van de dag was/is. Ik weet dat door mijn Hongaarse vriend. Er worden zelfs materialen gesloopt bij spoorwegovergangen waardoor er verschrikkelijke ongelukken gebeuren.
  Dus wat betreft de MOElanders in dit opzicht in NL moeten de cijfers wellicht bijgesteld worden.

  Like

 7. horatius Says:

  Maci,

  Van harte beterschap!
  Ik wordt zelf heel moe van al die MOElanders, maar daar is geen medicijn voor.

  De EU beslist en binnenkort (2014) kunnen ook de Bulgaren en de Roemenen zich hier vrij komen vestigen.
  Persoonlijk heb ik de indruk dat ze al druk bezig zijn om zich hier te nestelen want er lopen in Rotterdam en omstreken al aardig wat rond van deze harde werkers. Terwijl er in Nederland bijna 500.000 werkelozen staan vermeld in de kaartenbakken. Wie kan mij dan uitleggen waarom er dan behoefte is aan dergelijke kennismigranten.

  Komen die echt allemaal tomaten plukken?

  Like

 8. Boilingpoints Says:

  At Maci,

  Geen sorry zeggen, maar denk aan uw gezondheid! 😉

  Veel sterkte en beterschap!

  Like

 9. Boilingpoints Says:

  At Horatius,

  Ze komen wel plukken, maar geen tomaten…
  Waarschijnlijk komen deze ‘economen en doktoren’ ons land kaalplukken dan wel strippen.
  Denk hierbij aan het demonteren van ons toch al belabberde spoorwegennet, bijvoorbeeld.

  Like

 10. Ouwe Knoest Says:

  Lady!
  Wat heeft u in hemelsnaam uitgespookt!??
  Een gebroken wervel is niet niks!
  Voorspoedig herstel wenst OK u.

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  @Maci: ook van harte beterschap! Volgende link is bedoeld om een lach op je gezicht te toveren…!
  http://tinyurl.com/7shcqy7

  Like

 12. multidifficulti Says:

  Hoe het precies zit met Mauro weet ik niet maar wat ik wel weet is dat veel mensen in Angola het leven onmogelijk is gemaakt door allerlei van die revolutionaire figuren die geld kregen vanuit Nederland.
  Door het steunen met veel geld van dat soort revolutionaire figuren, vaak oorlogsmisdadigers die zich bevrijdingsvechter noemen heeft de linkse kerk in Nederland dus een golf van vluchtelingen veroorzaakt.
  Als Mauro dus hier moet blijven dan maar op kosten van de linkse kerk.

  Like

 13. Maci Says:

  Heer OK, heel banaal uitgegleden in de badkamer en met een klap op de rug beland. Au !!!

  Like

 14. G.Deckzeijl Says:

  Inmiddels antislipmatjes in huis gehaald, of niet, Maci..???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: