Ook van Gent doet een “Leerdammertje”.

Waarde lezers,

Allemaal een goeie Pasen achter de rug? Ikzelf heb zo’n 18 eieren gegeten, de afgelopen dagen… En u moet weten; mijn eega is momenteel super vruchtbaar, dus trek uw conclusies!
Enfin, ik zal onze slaapkamergeheimen voor me houden. U zit daar vast niet op te wachten.

Dan maar even wat tekst en uitleg geven omtrent bovenstaande foto. Het is de GroenSlinkser Ineke van Gent. (met bril) U dacht zeker dat u naar een advertentie van retteketet-ik-wil-een-waterbed zat te kijken. Nee, nee, het is Ineke die tobt met haar omvangrijke lichaam dan wel overgewicht.

Ik zou het ongepast vinden als u goedkope grappen gaat maken over deze barbamama, dus ik reken op uw medewerking.
Wat ook niet helemaal in orde is, is haar bovenkamer. Nu zult u zeggen; logisch, ze zit in de Kamer voor Groenlinks, wat verwacht je dan? Nee, ook Ineke deed in de uitzending van Giel Beelen een “Leerdammertje”.
Of dat ex-president Richard Nixon een goede spindoctor zou zijn voor Obama…

Van Gent stelde dat de sluwe en interessante bewegingen van Nixon de huidige Amerikaanse president zouden kunnen helpen bij de komende verkiezingen weer de zege in de wacht te slepen. Met Nixon op de achtergrond zit Obama goed.

Iedereen weet dat Nixon al jaren dood is. Ik moet eerlijk zeggen, ik moest wel even opzoeken hoelang hij al dood is. Sinds 1994 is Nixon aan het hemelen, las ik, maar van Gent vindt Nixon een goeie spindoctor voor Obama. Haha!

Ook dit sujet raaskalt maar wat!

Advertenties

13 Reacties to “Ook van Gent doet een “Leerdammertje”.”

 1. G.Deckzeijl Says:

  Wat een MUTS, zèg! Nog één die de klassiekers niet kent en haar schoolgeld maar meteen terug moet halen.
  Wie weet nou niet de wereldberoemde 5 woorden van Tricky Dicky toen hij op het punt stond af te treden na het Watergate-schandaal? Voor de Amerikaanse tv zei Nixon:I am not a crook.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11879781/__Ineke_van_Gent_doet__Leerdammertje__bij_Giel__.html

  Like

 2. realjager Says:

  Nixon, onder gegaan in de watergate schandalen, nee al zou die nog leven, dat lijkt me geen goede keuze… Ow en vandaag nog in het nieuws, overgewicht kan vervroegde alzheimer veroorzaken, lijkt me duidelijk…

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  En zo ging die vetlinxe doos af. En van Gent heeft tenminste nog een portefeuille en mag af en toe wat roepen; het i dus een van de betere groenslinxen. Relatief gezien.
  Samsom is nu al ontspoord. Die halve zool wil de grootverdieners gaan aanpakken. Hiermee bedoelt hij natuurlijk iedereen die werkt, of hij/zij nou veel of weinig verdient, behalve alle rooie graaituig van de PvdA natuurlijk. Want die graaien tot meerdere glorie van de maakbare maatschappij en dat moet kunnen. Maar misschien wil socialist Wim Kok wel een tientje inleveren: hij heeft meer geld bij elkaar geschraapt, dan hij ooit nog op kan maken. Samsom, doe eens vragen??

  Like

 4. E.Eliveld Says:

  Drie woorden: “kwartje van Kok”

  Like

 5. horatius Says:

  Ach, welke viriele PVVer zou niet vallen voor de charmes van deze volslanke dame?

  Toch kan bij nader inzien een intiem samenzijn met deze femme fatale ernstige fysieke mankementen tot gevolg hebben bij bepaalde standjes waarbij de man de onderliggende partij is.
  En zoiets gunnen we zelfs Hero Brinkman als ex-PVVer niet.

  Dit merkwaardige sujet blijkt het nu op bijna alle punten oneens te zijn met Geert Wilders.

  Die Nixon was natuurlijk een boef en schuwde geen enkel middel om zijn binnenlandse politieke tegenstanders een loer te kunnen draaien maar wist wel enige successen te boeken op het gebied van het verbeteren van de betrekkingen met China en Rusland. Enig historisch besef hoeft men niet te verwachten bij de leden van GroenLinks want die zijn stuk voor stuk voortgekomen uit de kraakbeweging waarbij grof geweld, vernielzucht en het smijten met taarten niet werden geschuwd. Maar toen waren er nog geen meldpunten om deze onverlaten aan de schandpaal te nagelen en de bromsnorren knepen graag een oogje dicht als deze creaturen vermomd met bivakmutsen en zwaaiend met knuppels weer eens een vreedzame bijeenkomst van de Centrumpartij kwamen verstoren. De lijst van geweld, z.g. ludieke akties, provocaties, harde intimidatie, inbraak etc. is schier eindeloos en nooit kwam het tot een veroordeling via het Gerecht.

  Het is overigens maar goed dat de PvdA momenteel niet de dienst uitmaakt wat betreft de bezuinigingen en hervormingen anders zou ons land er nooit meer bovenop komen. Potverteren, de hardwerkende Oude Nederlanders beroven en de grenzen wagenwijd open stellen voor nog meer moslims en andere werkschuwe elementen.

  Volgende week wordt men het hopelijk eens in het Catshuis en dan gaan de billen wel bloot in het parlement. Ook die van Hero Brinkman, Diederik Samson en Jolande Sap. Hopelijk niet de billen van Ineke van Gent want er is een zekere limiet aan het incasseringsvermogen van de Wilderiaan.

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Brekend nieuws: weergaloze fatwa..!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11884782/___Alle_moslims_weg_uit_Frankrijk____.html
  Kijk, daar kan ik wat mee. Hopelijk vindt z’n oproep in de hele EU navolging.
  Toch benieuwd naar degenen die de site wijblijvenhier.nl bestieren. Gaat straks zeker wijrottenop.nl heten…

  Like

 7. horatius Says:

  At Heer Deckzeijl,
  Dit is zeer goed nieuws!

  EINDELIJK EEN POSITIEVE FATWA!

  Met wel de aantekening dat ook in Nederland door de Linkse kerk een goed klimaat is geschapen voor de radicale
  Islam. Dus we lopen wel het risico dat ze vanuit Frankrijk onze richting opkomen. Want in Marokko en andere moslimlanden zijn de uitkeringen (voor zover die bestaan) niet zo hoog als hier.
  Maar deze extreme haatbaard slaat de spijker op zijn kop want ook hier zorgen de moslims voor veel problemen dus de goede man heeft gelijk met zijn oproep mits ze maar de goede kant opgaan. Met één klap de PVV overbodig en Wilders kan gaan genieten van een welverdiend pensioen.

  Geen dure oprotpremie meer nodig maar een groots opgezette luchtbrug naar de vleespotten van Noord-Afrika.

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Yeah…………..alle moslims terug naar Syrië.

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  @Horatius: de hele koran heb ik niet gelezen, maar ik meen me zelfs te herinneren dat het moslims is verboden te wonen in het land van de kafir. Dat ze hier überhaupt zijn neergestreken kan alleen maar te maken hebben met HET PROJECT. http://tinyurl.com/5za2bg
  Kijktip voor vanavond, Ned 2, 21:05, EO’s Vijfde Dag. Daarin laten islamitische jurkensdragers zien hoe ze hun woestijnideologie aan de biblebelt slijten…
  Ik vind trouwens dat deze site te weinig bezoekers krijgt, maw: er moet meer VERZET komen tegen de opmars van die jurkendragers en hun ingepakte aanhang!
  http://tinyurl.com/88vzv4o

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  Update van 12-4, 06:19… Brekend nieuws! Haatbaarden willen Urkers bekeren. Zal ze niet glad zitten, denk ik… Filmpje!
  Kijken vanavond! http://www.telegraaf.nl/binnenland/11896773/__Moslims_op_tour_in_Urk__.html

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  Aanvulling van 15:05… http://www.eo.nl/tv/devijfdedag/artikel-detail/moslimevangelisatie-op-urk/#reactions

  Like

 12. alidas Says:

  Zou er één Urker zich laten bekeren tot het moslim geloof.dat wil ik wel eens horen.

  Like

 13. G.Deckzeijl Says:

  Lees mijn bijdrage van…
  http://www.amsterdampost.nl/rutte-henk-en-ingrid-zijn-dom/#comment-66103

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: