Waarde lezers,

Volgens de Foutbaarden van Sharia4Holland is Wilders een hond van de Romeinen en men bedreigde diezelfde Geert Wilders ook nog eventjes met de dood. Dat ie maar lering moest trekken uit het geval van Theo van Gogh.
Uitgerekend bij het Nationaal Monument op de Dam schoffeerden deze allahschreeuwers het Nederlandsche Volck door een preek te houden over de Sharia.

Ook de woordvoerder van Sharia4Belgium ging los:

Nederland is een smerig, vuil land, dat vrouwen tot prostitutie dwingt.

Luister eens, laaggeletterd varken, dat zijn vaak de Marokkaanse loverboys die onze dochters achter het raam trappen. Jouw geloofsgenoten!

En verder: Nederlanders zijn minder dan beesten.

De woordvoerder van S4H is aangehouden. Nadat Wilders aangifte gedaan heeft, overigens. Ten tijde van de haatpreken en doodsbedreigingen deed de ‘politie’ namelijk helemaal niets!! Een democratisch gekozen volksvertegenwoordiger openlijk met de dood bedreigen mag dus gewoon!!

Een omstander die ageerde tegen deze moslimvarkens werd overigens wél meteen hard aangepakt! Want hoe durfde deze racist ook maar met één vinger te wijzen naar deze bruggenbouwers!

De geschiedenis herhaalt zich: Ook in de jaren ’40 stond de politie aan de kant van de Bezetter. Anno 2012 zien we dit gevaarlijke fenomeen wéér. En Eberhard v/d Laan zag dat het goed was.

Bij dit soort incidenten ben ik altijd heel benieuwd naar de reactie van de zogenaamde goedwillende moslims in Nederland. Maar we horen hen niet. Geen enkele afkeur of wat dan ook. Trek uw conclusies!

Mijn wijlen moeder zei altijd: De vijand komt met een glimlach. Dat station zijn we inmiddels gepasseerd. Vandaag de dag worden er openlijk doodsbedreigingen geuit en het Nederlandsche Volck wordt diep beledigd… Het gaat fantastisch in Nederland!

Zullen wij eens naar Marokko gaan en daar het volk uitmaken voor varkens? Eens kijken wat er dan gebeurt!
Niet te hopen dat onze kinderen later aan ons vragen; waarom hebben jullie nooit ingegrepen?
Opdonderen met deze moslimvarkens!

STEM PVV!