‘Nederlanders zijn minder dan beesten.’

Waarde lezers,

Volgens de Foutbaarden van Sharia4Holland is Wilders een hond van de Romeinen en men bedreigde diezelfde Geert Wilders ook nog eventjes met de dood. Dat ie maar lering moest trekken uit het geval van Theo van Gogh.
Uitgerekend bij het Nationaal Monument op de Dam schoffeerden deze allahschreeuwers het Nederlandsche Volck door een preek te houden over de Sharia.

Ook de woordvoerder van Sharia4Belgium ging los:

Nederland is een smerig, vuil land, dat vrouwen tot prostitutie dwingt.

Luister eens, laaggeletterd varken, dat zijn vaak de Marokkaanse loverboys die onze dochters achter het raam trappen. Jouw geloofsgenoten!

En verder: Nederlanders zijn minder dan beesten.

De woordvoerder van S4H is aangehouden. Nadat Wilders aangifte gedaan heeft, overigens. Ten tijde van de haatpreken en doodsbedreigingen deed de ‘politie’ namelijk helemaal niets!! Een democratisch gekozen volksvertegenwoordiger openlijk met de dood bedreigen mag dus gewoon!!

Een omstander die ageerde tegen deze moslimvarkens werd overigens wél meteen hard aangepakt! Want hoe durfde deze racist ook maar met één vinger te wijzen naar deze bruggenbouwers!

De geschiedenis herhaalt zich: Ook in de jaren ’40 stond de politie aan de kant van de Bezetter. Anno 2012 zien we dit gevaarlijke fenomeen wéér. En Eberhard v/d Laan zag dat het goed was.

Bij dit soort incidenten ben ik altijd heel benieuwd naar de reactie van de zogenaamde goedwillende moslims in Nederland. Maar we horen hen niet. Geen enkele afkeur of wat dan ook. Trek uw conclusies!

Mijn wijlen moeder zei altijd: De vijand komt met een glimlach. Dat station zijn we inmiddels gepasseerd. Vandaag de dag worden er openlijk doodsbedreigingen geuit en het Nederlandsche Volck wordt diep beledigd… Het gaat fantastisch in Nederland!

Zullen wij eens naar Marokko gaan en daar het volk uitmaken voor varkens? Eens kijken wat er dan gebeurt!
Niet te hopen dat onze kinderen later aan ons vragen; waarom hebben jullie nooit ingegrepen?
Opdonderen met deze moslimvarkens!

STEM PVV!

Advertenties

14 Reacties to “‘Nederlanders zijn minder dan beesten.’”

 1. E.Eliveld Says:

  (sorry voor de reclame, kameraad)

  En als je nu toch op de PVV gaat stemmen, vergeet dan niet een paar eurotjes in de kas te storten! Zij krijgen geen soepsidie… zie http://www.geertwilders.nl/

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  @BP: die zgn “goedwillende” allahschreeuwers zul je tijdens dit leven ook niet horen protesteren, omdat ze hypocriet zijn, omdat ze het in stilte maar wat prachtig vinden dat hun geestverwanten op De Dam gaan provoceren in de trant van: kijk eens, dat durven wij zomaar in Nederland. In de afgelopen dagen hoorde ik verschillende oplossingen voor het aanpakken van deze SCHOFTEN-mentaliteit. Ik ken iemand die ze het liefst zonder parachute in de Atlantische Oceaan gedropt ziet worden waarna ze zelf maar moeten zien hoe ze terugkomen naar hun “roots”. Heel Nederland, België en Luxemburg met de tandeborstel schoonvegen was een andere optie, en na gedane arbeid te voet terug naar het thuisland, uiteraard vooraf afstand te doen van het Nederlandse paspoort. Maar het simpelst is gewoon de hele bende islamitische baarddragers die oproepen tot moord -maakt niet uit op wie- stante pede denaturaliseren met de hele achterban, net zo snel tot persona non grata verklaren en nog sneller op het vliegtuig naar land van herkomst.
  Ze geven ieder moment van de dag aan een HEKEL aan Nederland te hebben, dus dat komt goed uit. Wel kankeren
  en ook nog van een uitkering profiteren? NO FUCKING WAY, als ’t aan mij gelegen zou hebben.
  Wat zou ik graag een half jaartje de baas willen zijn in dit ellendige hoofddoeken-eldorado, wat zou ik me kostelijk vermaken…
  En dan te bedenken dat dit land nu wordt bestuurd door een uitgekookt knechtje* van Brussel…
  Alle moslimfundamentalisten de wereld uit, te beginnen in de Europese Unie!
  Tot slot nog een berichtje voor alle Nieuwe NSB-ers: http://tinyurl.com/3k6a3qn
  *hij steekt jou en mij, ja, iedereen die WERKT, een mes in de rug…!!!
  http://tinyurl.com/c327y6n
  STEM NEE op 12-9 a.s. STEM PVV.

  Like

 3. Jack Terrible Says:

  Laat deze haatbaarden toch opdonderen naar Turkije, Marokko en andere islamlanden en gooi er desnoods bommen op! Bezet die haatindustrie. De Amerikanen doen dat ook. Maar dat zeg ik mijn hele leven al, 47 jaar, maar het is vechten tegen de bierkaai. Vandaag of morgen krijg ik een flink pak op mijn donder van ze of ze maken me koud. En dan is het van; “zo heeft Allah (Satan de Duivel) het gewild”! En die ‘profeet’ van ze is duidelijk een valse profeet. Mohammed heeft niks weg van Jezus Christus of andere bijbelse profeten. Maar de ‘christenen’ (kerken, CDA en CU) durven daar niks over te zeggen. Was Jezus maar hier op aarde. Die zou de islam met de grond gelijk maken. Alleen al met zijn uitspraken. De kerken stromen niet voor niks leeg! Omdat veel gelovigen dat gehuichel met de islam niet meer pikken.

  Like

 4. lebuïnus Says:

  Wat is nu de taak van de minister van “veiligheid en justitie” ?

  Ivo Opstelten, die volgevreten nitwit, wiens taak het schijnt om weg te kijken.
  Alleen bij de VVD parelkettingbijeenkomsten kwaakt die vette pad wat ie allemaal
  gaat aanpakken en onder applaus van het sherry drinkend dementerend electoraat,
  dat nog steeds in sprookjes gelooft.
  Echt met de huidige club regeringssukkels met schijheilig CDA en onbetrouwbaar
  VVD wordt het dweilen met de kraan open.
  Dus nog meer achterlijke moslimparasieten binnen laten – want ja Brussel bepaalt – en
  in Nederland zingen we allemaal ” hoort wie klopt daar kinderen het is een vreemdeling zeker
  zal hem toch eens vragen naar zijn naam !
  Nu dat laatse weten we zo langzamerhand wel, gewoon Mo met broedmachine.

  Like

 5. Ouwe Knoest Says:

  Nuance op G.D 19:37.
  Toch niet helemaal een juiste weergave van de “goedwillenden”.
  Er duizenden – tienduizenden die net als de “kafirs” als de dood zijn voor de politieke islam. Zij weten donders goed dat ook voor hen het laatste uurtje zal gaan slaan. Dan is de tijd rijp voor de volgelingen van Allah onder elkaar rekeningen te gaan vereffenen. Voorbeelden te over . . . . . .
  Hoofddoekdragende vrouwen zie je hier dan ook niet meer achter het stuur als klein voorbeeld.

  Like

 6. horatius Says:

  Dit soort incidenten laten ons zien wat ons te wachten staat als er nog meer moslims hier hun domicilie komen kiezen onder het mom van gezinshereniging en z.g. zielige vluchteling. Openlijke bedreigingen, harde intimidatie en uiteindelijk terreuraanslagen om hier de sharia in te voeren.

  Niet iedere moslim in ons land zit hier op te wachten maar er bestaat zoiets als de ‘Islamitische Omerta’: de zwijgplicht van moslims over intolerantie en terreur door hun geloofsgenoten. Men wil niet de vuile was naar buiten brengen om zodoende de Islam kwetsbaar te maken door deze religie in het openbaar te bekritiseren.
  Hun onderlinge geschillen (de Shi’iten contra de Soennieten) worden op bloedige wijze opgelost, zie de toestanden in landen als Irak, Syrië en andere moslimstaten. Op termijn gaat dat ook hier in West-Europa gebeuren als er maar voldoende moslims aanwezig zijn en daar zorgt de EU wel voor met hun rampzalige Wet- en Regelgeving op het gebied van immigratie en vluchtelingenbeleid.

  Dat een organisatie als Sharia4Holland nog niet verboden is en de leden niet zijn uitgezet als ongewenste vreemdelingen is een grof schandaal en dat bewijst maar weer eens dat er sinds de vorige Bezetting verdacht weing veranderd is. Over de rol van het Amsterdamse politieapparaat tijdens de periode 40-45 zijn dikke boeken geschreven en vandaag de dag is die houding niet gewijzigd en grenst dus wéér aan collaboratie en zelfs landverraad. Maar ja, wat kan men anders verwachten met een burgemeester van PvdA-signatuur?

  Ook van de gevestigde politiek hoeft men niets verwachten om orde op zaken te stellen m.u.v. de PVV die al jaren pleit voor het uitzetten van radicale moslims en het sluiten van moskeeën waar struktureel haat gepredikt wordt. De Islam is een politiek-religieus systeem met totalitaire aanspraken. Geen scheiding van kerk en staat: dus een totalitaire ideologie die volkomen haaks staat op onze vrije en open Westerse samenleving.

  Volgens welingelichte bronnen schijnen er zelfs Somalische terreurcellen in ons land te verblijven. Ze houden zich schuil in belwinkels, asielcentra en in het bijzonder in diverse Vogelaarwijken. Maar gaat u maar rustig slapen want de AIVD en de IND houden nauwlettend de vingers aan de pols en waken dag en nacht over uw veiligheid en welzijn. En als extra zekerheid op dit punt beramen de deelnemers aan de Kunduz-coalitie een volgend generaal pardon voor ex-kindsoldaten, ex-piraten, mauro’s en ander wrakhout van de Arabische Lente.

  De komende verkiezingen is in feite een soort volksreferendum over ons Recht op Zelfbeschikking, dus over onze portemonnee en het behoud van de Seculiere Staat. Een stem op de PVV is een scherp protest tegen de macht van Brussel en Straatsburg die ons land wil verplichten nog vele jaren de knip te blijven trekken t.b.v. schurkenstaten (de arMOE-landen), moslimlanden en de nutteloze Ontwikkelingshulp.

  STEM PVV!

  Voor het daadwerkelijk opschonen van de Vogelaarwijken in het landsbelang.
  Dus minder moskeeën, burka’s, bontkraagjes, schommelende hoofddoeken, radicale imams, witte soepjurken en andere exotische extremiteiten.

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12240101/__Groep_bedreigt_meisje__15___.html
  Voor mij zijn ze allemaal met hetzelfde sop overgoten, 1400 eeuwen lang.

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  At Heer O.K.
  daar zeg je zo wat: je ziet geen of weinig hoofddoekies meer achter het stuur?! Dat was me nog niet opgevallen, maar dat klopt. Lol: hebben ze jarenlang haatvrouwtjes hun rijbewijs laten halen op onze kosten en zelfs dat is dan nog weggegooid geld geweest. Alle integratie is dus trekken aan een dood paard. Wel een heel duur dood paard natuurlijk.
  Over de politie en het haatcollectief op de dam kan ik weinig bijdragen. Haatvolk hoort hier niet, maar dat weten we al. Onze politie is volkomen PvdA, je hebt er totaal niks aan en ook dat is bekend. Niet voor niets krijgt kneus Cohen zomaar een topbaan bij de politie: hij hoeft er niets voor te kunnen; het gaat om graaien en geld opmaken, zodat Cohen er zal floreren. Helaas.

  Like

 9. Jack Terrible Says:

  Moslims mogen niet klagen over elkaar of over de islam. Want dan ben je een afvallige. En een afvallige moet dood gemaakt worden door moslimbroeders. Ook in Nederland. Die moslimsbroeders bewijzen zo Allah, de islam en medebroeders een eer. En een eervolle moslim krijgt in het hemels Paradijs 72 maagden tot zijn beschikking. Want Allah is gul! Het kan niet op!

  Mijn Taekwondo-leraar was een Marokkaanse moslim. Hij stapte uit het geloof ondanks het aangedring van moslimbroeders om een goede moslim te worden. Maar hij durfde niet te klagen over de islam. Ondanks dat ie goed kon vechten. Want hij zei; Ik ben niet sneller dan een kogel!

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  LET op..!!!!!!!!!
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/05/opgepast_daar_komen_de_inbreke.html#comments

  Like

 11. Boilingpoints Says:

  @ G.D.

  Ik had eerder Arabische tekens verwacht…

  Like

 12. G.Deckzeijl Says:

  @BP:ik kan je verzekeren dat ik de laatste jaren zeer alert geworden ben. Ik pik sowieso de infiltranten eruit.
  Wel eens gehoord van “mediterranieuws?” Lees mijn schrijfwerk en dat van Rommel op…
  http://burgerjournalisten.wordpress.com/moskeeen/#comment-777
  ’t lijkt verd… wel een dominee…
  Ben erg benieuwd hoe je daarop gaat reageren.

  Like

  • Boilingpoints Says:

   At G.D.

   Brrr! Wat een engerd is die ‘mediterranieuws’! Dit wezen is van het kaliber; ‘samen komen we er wel uit’. Gif voor de samenleving, dus. Dit individu denkt dat Nederlanders en moslims ooit kunnen ‘verbroederen’. Alleen het woord al!

   Like

 13. jager Says:

  En dan krijg je nog dit nieuws op nu.nl, hahahaha: http://www.nu.nl/binnenland/2824239/nederland-discriminerend.html?utm_source=twitter&utm_medium=socialmedia&utm_campaign=nunl_twitter

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: