PVV-bijeenkomst in Ahoy.

Waarde lezers,

De PVV-nieuwsbrief van 10 augustus:

Vrienden en vriendinnen,

Vrijdag 24 augustus presenteert de Partij voor Vrijheid haar complete kandidatenlijst. Ook zal Geert Wilders een campagnespeech houden.
De speech en presentatie vinden plaats in Ahoy, Rotterdam.
 
Wilt u erbij aanwezig zijn? Dat kan! We hebben nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Opgeven kan door uw volledige naam (alle voornamen en achternaam) en geboortedatum door te mailen naar pvv.pers@tweedekamer.nl

Let op: U dient zich vóór aanstaande donderdag 16 augustus, 12:00 uur aan te melden.

Wacht daarom niet langer en meld je zo snel mogelijk aan! Wie het eerst komt, die het eerst maalt, en vol is vol.

Zou dat ‘vol is vol’ verwijzen naar Hans Janmaat, die o.a. voor deze uitspraak voor het hekje moest verschijnen? Zou mooi zijn!

Enfin, ik heb meteen gemaild en gevraagd of deze bijeenkomst overdag of ’s avonds plaatsvindt.
Ik kreeg binnen een uur een mail terug met als antwoord:

De inloop is tussen 19.00 en 20.00 uur. Het begint om 20.00 uur.
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Mooi! Stomme vraag van mij, eigenlijk, want PVV’ers werken overdag.
Maar goed, ik heb me meteen aangemeld en wacht nog op de uitnodiging.

Wie gaat er nog meer??
 

17 gedachten over “PVV-bijeenkomst in Ahoy.

  1. Ik heb me net ook aangemeld via mail voor Ahoy maar ik heb erbij geschreven dat ik alleen kom als ik het schilderij van Geert Wilders dat ik gemaakt heb mee mag nemen en via een draad om mijn nek op mijn borst mag hangen. Ik heb een foto van het schilderij in de bijlage gedaan.

    Like

  2. Dan gaat het over. In het schilderij zegt Geert; I stand up for Pigs! Wij, de ongelovigen, zijn de Varkens volgens allah. En Geert komt voor ons op, neemt het voortouw. Dat heb ik ook erbij geschreven in de mail aan de PVV.

    Like

  3. Ik kreeg net een berichtje van de PVV dat ik wegens grote belangstelling niet bij de aftrap van de campagne kan zijn. Dat kan een smoesje van ze zijn omdat mijn schilderij met Geert erop niet welkom is. Veiligheidsregels. Helaas!

    Like

  4. at BP
    kom gerust op de brommer, zet hem wel op slot en op 380volt, want de kansenjeugd voelt zich zo sterk in een hoek gedrongen, dat ze jouw brommer nodig hebben om er uit te komen. Schuld van oom Geert natuurlijk. (AD-modus)
    Stem PVV anders woon je naast een moskee.

    Like

  5. Lol, voorbeeldje domme politiek: D66 gaat ook iets roepen voor de verkiezingen. NSB66 gaat een wetsvoorstel indienen dat voortaan iedereen automatisch donor is. IEDEREEN. Wat goed van ze. Toch vermoed ik maar weer dat moslims worden uitgesloten van deelname, wegens egoïstisch haatgeloof. We gaan het meemaken.
    Stem PVV, anders belanden je nieren in de moskee.

    Like

  6. Hij krijgt mijn stem maar ik ga er niet heen. Je word op dergelijke bijeenkomsten zowat uitgekleed(begrijp ik) en daar voel ik niks voor. Ik word liever door een leuke vrouw in m’n kruis getast dan door een wout waarvan bekend is dat hij niet optreedt tegen bv. allochtoon tuig uit de Tarwewijk!!!

    Like

  7. Mijn vader en ik hebben ons ook aangemeld om langs te komen en krijgen 1 deze dagen nadere informatie over de avond. Is dat een uitnodiging of krijg je deze nog 1 deze dagen. Ik heb trouwens direct nadat ik de mail binnen kreeg gereageerd. Heeft iemand al een 2e mail gekregen met verdere informatie en uitnodiging ? zou het zo lang duren door de controle? Ik ben trouwens 16 en weet niet of dat te jong is maar jonge toekomstige stemmers zijn ook nodig toch ?

    Like

    • At C,

      Ik zag in je email adres je voornaam, maar die zal ik hier niet gebruiken.

      Ik weet niet of er minderjarigen toegelaten worden, maar je gaat toch met je vader? Geen probleem toch? Wij hebben ook nog geen mail ontvangen met verdere details en info, maar die zal heus wel komen. We wachten rustig af en goed dat ook jonge mensen zoals jij geïnteresseerd zijn in de PVV!

      Like

  8. at boilingpoints,

    oh ja zie inderdaad nu ook dat mijn naam daar in staat.
    ja ben er zeer in geïnteresseerd en kan me op vele fronten vinden met de pvv en vooral op het islam gebied. Ook zie ik het onbegrip naar de islam toe groeien in het noorden van NL.

    en met het minderjarige gedeelte , volgens mij

    Like

  9. at boilingpoints,

    oh ja ik zie het inderdaad hier staan ivm naam.
    ik heb geen mail terug gekregen waarin staat dat ik word geweigerd wegens mijn leeftijd dus dat zal wel goed zitten.

    ben al tijdje zeer geïnteresseerd in de PVV en vooral op het islam front. Dat gevoel word steeds sterker door ervaringen met moslims en de islam van de afgelopen tijd.

    ik verheug me zeer op vrijdag 24 augustus.

    Like

Plaats een reactie