Nicht kacken!

Ja, straks hebben we allemaal cholera, weet je.
Foto via de Facebook-pagina van Victor van der Sterren.

Waarde lezers, één keer raden waar dit alleraardigst verzoekje te vinden is. Zeer waarschijnlijk niet in de badkamer van Prinses Bea-Constrictor, nee, ik vrees in een AZC, ergens in Duitsland. Het land van Enge Angela, die overigens bij het zien van hele zwermen doorvoede, gezonde jongemannen uit den vreemde de hand aan zich zelf slaat en dat op sensuele wijze.
Nou, dan zijn de rapen gaar, mensen. Dat krijgen we nooit meer van ons netvlies af.

Even terug naar het plaatje; zijn er daadwerkelijk mensen in Europa die wij duidelijk moeten maken dat er niet in de doucheruimte gescheten wordt? Shit, dan ze we dus nóg verder van huis, als dat ik al dacht. Deze mensen komen niet per rubberboot, maar per tijdmachine. In hun cultuur is het blijkbaar normaal dat je je behoefte vrijelijk laat lopen, maar hier in Europa doen we dat niet. Krijg de schijt, man. Mafkees.

Waar de altijd verontwaardigde Goedmensensekte waarschijnlijk over gaat vallen, is het zwarte poppetje en het zwarte poppetje poept ook. Een zwart poepend poppetje dus. Een ergere vorm van racisme kan ik zo gauw niet bedenken.
Je vraagt je af wat zo’n Alexander Pechtold hier van vindt. Zijn reactie: ‘Dit is allemaal de schuld van die Wilders. Die wil treinen naar het oosten laten rijden.’
U leest het, totaal geen inhoud en het slaat dan ook als kut op Dirk.

Even tussendoor, volgens de Europese Commissie komen er nog zo’n drie miljoen (!) ‘academici’ deze kant op. En de milieu-waanzinnigen maar janken om een paar Hollandse koeienscheten… Ozongat, en zo. Hier hoor je ze niet over, terwijl de doucheruimten in Europa alleen maar verder ondergepoept worden. Nee, dat is niet slecht voor het milieu. Meer uitstoot, weet je.

Het wachten is natuurlijk op het eerste multiculturele poep-incident in Nederland.

Advertenties

9 Reacties to “Nicht kacken!”

 1. Maci Says:

  Het kak en piesprobleem met de nieuwe aanwinsten in Europa is voor mij niet nieuw.
  Om te beginnen: in de bestaande cultuur is poep en pies haram. De rechterhand is haram en met de linkerhand eet men. Handen wassen ?. Verder kent men in deze regio’s nauwelijks hygiënische spoeltoiletten zoals wij die hebben .
  Eind 60 er jaren was ik Malaga Spanje in goedkoop pension. Ik wilde een keer naar de douche en toen ik daar binnen ging zat daar dus een Noord Afrikaanse (Marrokaanse) ook te kakken. Ik was toen in shock. Gedverdegedver.

  Later, eind 70er tot ver in de 80er jaren gaf ik les aan kansenparels die in het kader van gezinshereniging uit alle immigratielanden naar Nederland kwamen. Dat waren internationale schakelklassen dus de meesten ook rechtstreeks uit de Rif.

  Veel van deze leerlingen hadden nog nooit een toilet gezien in hun leven en gingen bij gebrek aan beter op de wc bril staan om hun behoeften op die manier te ontlasten. Toen keek ik er nog van op. Nu niet meer.

  .

  Like

 2. Horatius Says:

  Zijn dit nu de hoogopgeleide kennismigranten die onze economie op poten komen zetten?
  Men ontlast zich in badkamers en verwacht dan dat de ongelovigen hun uitwerpselen komen opruimen!

  En deze individuen zullen ongehinderd de komende jaren met miljoenen onze kant opkomen en we staan volkomen machteloos want onze regering staat onder strenge curatele van Brussel. Met deze enorme aantallen is het zeker niet uitgesloten dat er zich onder die z.g. behoeftigen vele IS-strijders bevinden die enige ervaring hebben met explosieven.
  Maar volgens (wereldvreemde) politici in Italië en Duitsland hoeven we ons daar geen zorgen over te maken. Men heeft de zaak onder volledige controle en op termijn worden we er allemaal beter van.

  Wat zijn nu volgens deze merkwaardige creaturen dan die voordelen?
  Na een korte ‘inwerkperiode’ gaan deze academici er voor zorgen dat onze economie over pakweg 2 of 3 jaren een enorme opleving gaat doormaken.
  De vergrijzing in West-Europa wordt een halt toegeroepen en de criminaliteit onder de jongeren van allochtone afkomst zal drastisch afnemen.

  Bij nader inzien zou dit wel eens gedeeltelijk kunnen kloppen; tijdens de vorige Bezetting bouwde men vele bunkers voor de Moffen, nu kan het bouwen van duizenden moskeeën een aardige duit opleveren. De gezinshereniging zal de oorzaak zijn voor het bouwen van vele extra woningen om al die miljoenen te kunnen huisvesten.

  Er gaat hoe dan ook géén hek komen bij onze grenzen, dit zou namelijk ingaan tegen de Mensenrechten. Al komen ze met rollende ogen en gebalde vuisten, gillend en krijsend onze grenzen overschrijdend het land binnen, het blijven zielige vluchtelingen.

  ”De sterkste schouders zullen de zwaarste lasten dragen”.

  Dit krijgen wij te horen als we hier dan uiteindelijk schouder aan schouder staan in ons overvolle landje bij ongewijzigd beleid.
  Op de ene schouder een soenniet en op de andere schouder een shi’it.
  Mocht men daar inhoudelijke bezwaren tegen aanvoeren zal men worden weggezet als een fascist, racist of nog erger; een PVVer.

  Like

 3. G.Deckzeijl Says:

  LET OP.!!!!
  Alleen bedoeld voor degenen met een realistische kijk op bepaalde ontwikkelingen:
  Aanslagen in Parijs van gisteren = HET PROJECT in vol bedrijf.!!!
  Pagina 1> http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=4476
  Pagina 2> http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=4475
  Lees de 27 infiltratie- en veroveringspunten, incl. GEWELDSUITOEFENING.!!!
  Vertaling: http://tinyurl.com/nbvqarh
  Zegt het voort.
  Negeren van de info geschiedt geheel op eigen risico.
  (gerekend vanaf de ontdekking van dat islamitische veroveringssysteem
  in nov 2001 in Zwitserland heeft iedereen tijd genoeg gehad om in actie
  te komen. Maar niet alleen Nederlanders zijn sterren in het
  negeren van waarschuwingen. Dat was tussen 1933 en 10-5-1940 ook
  al het geval..!!!!)
  ________________________________________________________________

  On topic! Het zijn INFILTRANTEN, géén vluchtelingen.!!
  Ze lopen de EU onder de voet op basis van HET PROJECT.
  Dat en meer op deze pagina’s: http://tinyurl.com/pe8d2j8
  ________________________________________________________________
  Stemmen op Wilders is ook zinloos geworden.
  Zijn partij wil nota bene Edward Snowden laten opsluiten.
  http://tinyurl.com/pcjtoft
  En dat is niet de enige reden waarom ik er geen brood meer in zie.
  http://www.osl-stavast.nl/stavast-columns/blij-met-wilders/

  Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  test

  Like

 5. G.Deckzeijl Says:

  Mijn eerdere comment soms in de spambox verzeild geraakt?
  Ik stuur GEEN spam.!!!
  http://www.golfbrekers.be/zou-het-iets-met-de-islam-te-maken-hebben/comment-page-1/#comment-28361

  Like

 6. Boilingpoints Says:

  Hallo heer Deckzeijl,

  Uw comment was inderdaad in de spambox terecht gekomen, omdat u een comment plaatste met meer dan drie links.
  Als u meer links wilt plaatsen, graag in een nieuw comment. Dank u.

  BP.

  Like

 7. Horatius Says:

  Na de recente uiterst wrede terroristische aanslagen in Parijs zou het van grote wijsheid getuigen om de z.g. Syrië-gangsters preventief op te sluiten in Interneringskampen.

  Immers ”we zijn in oorlog met de radicale Islam” volgens o.a. Rutte en die oorlog gaan we echt niet winnen door dergelijke creaturen door te verwijzen naar Bureau Halt. Ook het intensief begeleiden door z.g. ‘gematigde’ imams komt ons wat naïef voor, om over de wijkregisseurs en de gezinscoaches maar te zwijgen.

  Maar zijn die Interneringskampen eigenlijk geen Concentratiekampen? horen wij de Linkse rakkers al bezorgd uitroepen. De extreem vuile oorlog die de IS voert kunnen wij als Westerse samenleving absoluut niet winnen met het voeren van een schone oorlog door alle mogelijke Mensenrechten hoog in het vaandel te dragen.

  Volgens ene Juncker (vrede zij met hem) heeft de invasie van asielzoekers helemaal niets te maken met deze aanslagen, terwijl de hulpverleners bij wijze van spreken struikelen over de achtergelaten paspoorten die het tegendeel bewijzen. Dus met andere woorden; we gaan gewoon door met het toelaten van ongecontroleerde stromen vluchtelingen vanuit Turkije en aanpalende gebieden.

  Moeten wij ons als Nederlanders ook zorgen maken? vraagt menige ongelovige autochtoon zich af in deze barre tijden. Op onze Veiligheidsdiensten die volgens eigen zeggen de vinger aan de pols houden kunnen we dus niet vertrouwen, dat heeft Parijs wel bewezen. Men loopt gewoon vrij rond met een dossier van hier tot Mekka want de Mensenrechten dienen gerespecteerd te worden! Wederom, ik verval in herhaling; interneren op geschikte locaties op eilanden zoals Corsica of in ons geval; op de Waddeneilanden. Zolang de noodtoestand of de oorlog tegen de radicale Islam nog zal voortduren (dus nog vele decennia!) zal het pure noodzaak zijn deze elementen die voor letterlijk niets terug deinzen ten behoeve van onze veiligheid te isoleren op genoemde locaties.

  Liked by 1 persoon

 8. G.Deckzeijl Says:

  http://fubar.mobi/2015/11/15/hey-groenlinks-pvda-vvd-cda-spnl-kijk-eens-wat-jullie-gedaan-hebben/comment-page-1/#comment-25546

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  Die Unsichtbaren.
  Duitse docu over drie asielzoekers.
  Afwisselend Duits en Engels gesproken.
  http://swrmediathek.de/player.htm?show=b0cf9f70-8dd7-11e5-8e96-0026b975f2e6

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: