Ja, straks hebben we allemaal cholera, weet je.
Foto via de Facebook-pagina van Victor van der Sterren.

Waarde lezers, één keer raden waar dit alleraardigst verzoekje te vinden is. Zeer waarschijnlijk niet in de badkamer van Prinses Bea-Constrictor, nee, ik vrees in een AZC, ergens in Duitsland. Het land van Enge Angela, die overigens bij het zien van hele zwermen doorvoede, gezonde jongemannen uit den vreemde de hand aan zich zelf slaat en dat op sensuele wijze.
Nou, dan zijn de rapen gaar, mensen. Dat krijgen we nooit meer van ons netvlies af.

Even terug naar het plaatje; zijn er daadwerkelijk mensen in Europa die wij duidelijk moeten maken dat er niet in de doucheruimte gescheten wordt? Shit, dan ze we dus nóg verder van huis, als dat ik al dacht. Deze mensen komen niet per rubberboot, maar per tijdmachine. In hun cultuur is het blijkbaar normaal dat je je behoefte vrijelijk laat lopen, maar hier in Europa doen we dat niet. Krijg de schijt, man. Mafkees.

Waar de altijd verontwaardigde Goedmensensekte waarschijnlijk over gaat vallen, is het zwarte poppetje en het zwarte poppetje poept ook. Een zwart poepend poppetje dus. Een ergere vorm van racisme kan ik zo gauw niet bedenken.
Je vraagt je af wat zo’n Alexander Pechtold hier van vindt. Zijn reactie: ‘Dit is allemaal de schuld van die Wilders. Die wil treinen naar het oosten laten rijden.’
U leest het, totaal geen inhoud en het slaat dan ook als kut op Dirk.

Even tussendoor, volgens de Europese Commissie komen er nog zo’n drie miljoen (!) ‘academici’ deze kant op. En de milieu-waanzinnigen maar janken om een paar Hollandse koeienscheten… Ozongat, en zo. Hier hoor je ze niet over, terwijl de doucheruimten in Europa alleen maar verder ondergepoept worden. Nee, dat is niet slecht voor het milieu. Meer uitstoot, weet je.

Het wachten is natuurlijk op het eerste multiculturele poep-incident in Nederland.