Protest-tegen-Wilders
Waarde lezers,

Spijkenisse. Ja, dat is even schrikken. Volgens mij komt daar nog geen goeie hond vandaan en er is verder niets te doen, maar Geert Wilders heeft daar de dooie boel afgelopen zaterdagmiddag even opgeschud. Er was een heuse ‘verzetsspray-actie’ op touw gezet. Legale verfspray werd uitgedeeld door Wilders in eigen persoon, om handtastelijke tapijtvliegers uit den vreemde weer eens een fris kleurtje te geven. Omdat die gestrekte arm van Angela Merkel ouderen in dit land wellicht herinneren aan de Tweede Wereld Oorlog.
En waar Wilders is, zijn tegenstanders. Dat mag, maar laat dan die openlijke domheid, die inmiddels alarmerende vormen aanneemt, even achterwege. Ditmaal hebben we te maken met een paar ‘feministen’ die volkomen uit hun panty scheuren vanwege hun haat tegen die Blonde uit Den Haag.

Vluchtelingen welkom, racisme niet, zo lezen wij op een A-drietje. Nou, ik zou zeggen, zet je eigen voordeur maar wagenwijd open dan! Wees eens nobel en biedt een gezonde jongeman uit Koranië onderdak, maar vergeet niet de slaapkamerdeur van je tienerdochter op slot te doen en ik zou de hond ook maar in de gaten houden.
Maar dat wil deze vrouw behorend tot het Goedvolk natuurlijk helemaal niet. Niet achter haar eigen deur. Nee, deze wegkijkfeministe zou het liefst zien dat Nederland overspoeld wordt met illegalen, dat we hen opwachten met teddyberen en dat we welkomstliederen zingen, alsof het heiligen zijn. Dat we in het weekend op grote grasvelden in den lande ‘vluchtelingen’ gaan omhelzen, onder het genot van overheerlijke saté van halal geslachte kip.

Jezus, wat is er met de hedendaagse feministen gebeurd? In de jaren ’70 schreeuwden feministische tuinbroeken moord en brand vanwege het feit dat vrouwen gelijk behandeld moesten worden. Kom op voor je zelf, mannen en vrouwen zijn gelijk. We pikken het niet langer. Dat werk. De doelen van de feministen in de jaren ’70 waren onder andere het uitbannen van vrouwenmishandeling en seksueel geweld tegen vrouwen… Anno 2016 staan vrouwen uit diezelfde beweging te schreeuwen dat figuren uit een vrouwenhaatcultuur hier van harte welkom zijn. Ik frons even mijn wenkbrauwen. Was ist passiert?

Je kan als tuinbroek wel tof staan te doen, met je spandoek, maar voorlopig is Wilders de enige Nederlandse politicus die zich openlijk zorgen maakt over de veiligheid van de Europese vrouw.
De overige politici zijn slechts ‘geschokt’ bij het zoveelste ‘incident’.

Postscriptum: Een nieuwe header op deze site. Dekt de lading beter. Varkentjes zijn lief en Onze Vlag is mooi en dient verdedigd te worden. Wegkijkerij moet plaatsmaken voor nationalisme.

Steun de Verzetsbeweging PVV.