Relfeministen roepen boe tegen Wilders in Spijkenisse.

Protest-tegen-Wilders
Waarde lezers,

Spijkenisse. Ja, dat is even schrikken. Volgens mij komt daar nog geen goeie hond vandaan en er is verder niets te doen, maar Geert Wilders heeft daar de dooie boel afgelopen zaterdagmiddag even opgeschud. Er was een heuse ‘verzetsspray-actie’ op touw gezet. Legale verfspray werd uitgedeeld door Wilders in eigen persoon, om handtastelijke tapijtvliegers uit den vreemde weer eens een fris kleurtje te geven. Omdat die gestrekte arm van Angela Merkel ouderen in dit land wellicht herinneren aan de Tweede Wereld Oorlog.
En waar Wilders is, zijn tegenstanders. Dat mag, maar laat dan die openlijke domheid, die inmiddels alarmerende vormen aanneemt, even achterwege. Ditmaal hebben we te maken met een paar ‘feministen’ die volkomen uit hun panty scheuren vanwege hun haat tegen die Blonde uit Den Haag.

Vluchtelingen welkom, racisme niet, zo lezen wij op een A-drietje. Nou, ik zou zeggen, zet je eigen voordeur maar wagenwijd open dan! Wees eens nobel en biedt een gezonde jongeman uit Koranië onderdak, maar vergeet niet de slaapkamerdeur van je tienerdochter op slot te doen en ik zou de hond ook maar in de gaten houden.
Maar dat wil deze vrouw behorend tot het Goedvolk natuurlijk helemaal niet. Niet achter haar eigen deur. Nee, deze wegkijkfeministe zou het liefst zien dat Nederland overspoeld wordt met illegalen, dat we hen opwachten met teddyberen en dat we welkomstliederen zingen, alsof het heiligen zijn. Dat we in het weekend op grote grasvelden in den lande ‘vluchtelingen’ gaan omhelzen, onder het genot van overheerlijke saté van halal geslachte kip.

Jezus, wat is er met de hedendaagse feministen gebeurd? In de jaren ’70 schreeuwden feministische tuinbroeken moord en brand vanwege het feit dat vrouwen gelijk behandeld moesten worden. Kom op voor je zelf, mannen en vrouwen zijn gelijk. We pikken het niet langer. Dat werk. De doelen van de feministen in de jaren ’70 waren onder andere het uitbannen van vrouwenmishandeling en seksueel geweld tegen vrouwen… Anno 2016 staan vrouwen uit diezelfde beweging te schreeuwen dat figuren uit een vrouwenhaatcultuur hier van harte welkom zijn. Ik frons even mijn wenkbrauwen. Was ist passiert?

Je kan als tuinbroek wel tof staan te doen, met je spandoek, maar voorlopig is Wilders de enige Nederlandse politicus die zich openlijk zorgen maakt over de veiligheid van de Europese vrouw.
De overige politici zijn slechts ‘geschokt’ bij het zoveelste ‘incident’.

Postscriptum: Een nieuwe header op deze site. Dekt de lading beter. Varkentjes zijn lief en Onze Vlag is mooi en dient verdedigd te worden. Wegkijkerij moet plaatsmaken voor nationalisme.

Steun de Verzetsbeweging PVV.

Advertenties

9 Reacties to “Relfeministen roepen boe tegen Wilders in Spijkenisse.”

 1. Breinbrouwsels Says:

  Dit waren geen feministes; de echte feministes hadden alle aanwezige Zandbakkiërs massaal een paar vingers in hun hol geramd. Dit waren mutsen die dag en nacht over een bij elkaar geblufte schandpaal van 32 centimeters zitten te dromen, tijdens het vingerverven. Kudtwijven.

  Liked by 1 persoon

 2. Breinbrouwsels Says:

  O, en kijk hierboven even inhet menu bij Het Boek der Foutlinxen, daar tref je beslist hele kuddes vriendjes en vriendinnen van die geiten aan.

  Liked by 1 persoon

 3. Relfeministen roepen boe tegen Wilders in Spijkenisse. – Rechtsaf doorzee Says:

  […] Source: Relfeministen roepen boe tegen Wilders in Spijkenisse. […]

  Like

 4. Horatius Says:

  Na nauwkeurige bestudering van de vrouwen die hier het spandoek heffen kan er maar één conclusie worden getrokken; ook deze vrouwen willen aangerand worden want een andere reële kans op seksueel contact met het andere geslacht is er niet voor deze z.g. feministen.

  Nu past er op ieder potje (of pot) wel een dekseltje, maar in dit geval moet men wel een zeer hoge nood hebben als man zijnde om deze kwezels het hof te maken.
  Dit type vrouw is echter ten allen tijde bereid om in het huwelijk te treden met een moslim om alsnog aan de man te geraken.

  Uiteraard bekeert men zich dan eerst tot de vredelievende en vrouwvriendelijke islam en is men zelfs genegen om zich voortaan in een boerka te hullen.

  ‘De zielige Vluchteling is Welkom’ en men geeft zich dus op als vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk om de kennismigrant wegwijs te maken in zaken als toeslagen, medische zorg, inburgering, gezinshereniging, asieladvocatuur en allerhande cursussen om de rest van het leven niet aan de slag te hoeven in het arbeidsproces.

  Om een lang verhaal kort te maken; dit zijn nepfeministen die ook wel eens dromen over Arabische nachten met een bronstige baardman die als martelaar voor de goede zaak (een Verblijfsvergunning!) de ‘feministe’ beklimt en vervolgens zijn religieuze plichten vervult met de blik naar het Oosten.

  Geert Wilders krijgt het over een paar maanden extra druk i.v.m. het komende Voorjaarsoffensief vanuit Turkije en Griekenland. Iedere stad en dorp wordt dan verplicht grote aantallen asielzoekers op te nemen en wie protesteert wordt in het holst van de nacht van zijn bed gelicht en met een zak over het hoofd afgevoerd naar het politiebureau.

  Er komt nu een minister voor Vluchtelingenzaken die o.m. gaat regelen de verplichte inkwartiering van asielzoekers bij particulieren. Van te voren komt dan een ambtenaar bij u thuis kijken of de woning wel is ingericht naar de normen en waarden van de islam.
  Spaarvarkens moeten worden verwijderd en er mag voortaan geen varkensvlees meer op het menu staan, er moet worden gezorgd voor voldoende gebedsmatjes in iedere kamer en op vrijdag moet men gezamenlijk naar het vrijdagmiddaggebed.

  Verrek! dit doet denken aan de vorige Bezetting door de Duitsers, toen ook een verplichte inkwartiering voor de bezettingstroepen. Die zich overigens zeer correct gedroegen en dat moeten wij nu maar afwachten met deze viriele jonge knapen.
  En allemaal op kosten van de Nederlandse bevolking die dit moet verdragen in het kader van de wet- en regelgeving vanuit Brussel.

  Is er nog hoop? vraagt de bezorgde autochtoon.

  De PVV staat nu op 45 zetels en de fabrikant van de Verzetsspray draait overuren om onze vrouwen en dochters te beschermen tegen de barbaren die met rollende ogen en de broek op half zeven onze grenzen naderen.

  OP NAAR DE 76 ZETELS!

  Liked by 1 persoon

 5. maci Says:

  Lieve varkentjes. Varkens schijnen ook heel intelligent te zijn. Intelligenter dan geiten en kamelen.

  Like

 6. toetssteen Says:

  Rake column! Mijn vrouw en ik vragen ons regelmatig af wat deze ‘feministen’ bezielt! Protest tegen de kerk, protest voor baas in eigen buik, ban de bra, enzovoort. Nu worden alles wat veroverd was, gewoon weggesmeten als was het afval.
  Toch iets masochistisch? Of moet ik meer denken aan indoctrinatie die overal voet aan wal tracht te krijgen/heeft gekregen.

  http://www.freebritainnow.org/0/fabiansociety.htm

  Ik ben de linkjes die eronder staan aan het doorspitten, maar dat zal me nog wel een tijdje gaan kosten.

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  Ga niet in discussie met de politie!
  http://fubar.mobi/2015/12/18/de-politie-is-niet-je-vriend-de-politie-slaat-je-dood/comment-page-2/#comments

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  Belangrijke uitspraak van het Amsterdamse gerechtshof!
  http://fubar.mobi/2015/12/09/het-echte-verhaal-hitler-en-de-moefti/comment-page-1/#comment-30476

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  Prettig weekend iederen!
  http://fubar.mobi/2016/02/05/westerse-vrouwen-nemen-voorzorgsmaatregelen-tegen-verkrachtlims/comment-page-1/#comment-30697

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: