Kennismigranten bereiken Europa.

Houd t u uw dochters binnen !

Ik dacht eerst dat ik een video still van de film “Fifty Shades Darker” onder ogen kreeg, maar het bleek te gaan om een foto uit de Spaanse enclave Cueta. Een kudde Noord-Afrikanen bestormden het grenshek en honderden ingenieurs en raketgeleerden bereikten zodoende Europa, waar de banen voor het oprapen liggen en men schreeuwt om technici. Volgens de Volkskrant hadden de heren wetenschappers betonscharen en andere gereedschappen bij zich. Jesse Klaver: “Ja logisch, ze komen om te werken en tussen al die knappe koppen zitten ook mensen met een wat lagere opleiding, maar ook die mensen hebben we hard nodig.” Alexander Pechtold: “Geheel mee eens. Deze mensen hebben we nodig en een stageplek geeft hen bovendien zelfvertrouwen. Ook het aanbieden van een 24-uurs begeleiding is zinvol en dat schept meteen weer banen voor de Nederlanders!

Oh, gelukkig maar, ik maakte me al zorgen. Volgens Joost Niemöller komen er nog 60 miljoen, maar nu ik positieve berichten hoor, vanuit de politiek, ben ik gerustgesteld. Bovendien helpen deze kennismigranten om problematiek zoals inteelt en vergrijzing tegen te gaan, aldus een Joop lezer.

Landgenoten, de realiteit is helaas anders. Deze gespierde kerels hingen als wilde apen aan het grenshek en degene die Europa bereikten, dansten zowat dronken van vreugde door de straten. De man met het mondkapje op de foto, is treffend. De heren ruwe diamantjes zouden toch geen ziekte onder de leden hebben?
Ik vrees dat deze individuen pas over 500 jaar aan enige beschaving toe zijn.

Voor grenzen dicht, stemt u PVV.

 

Advertenties

16 Reacties to “Kennismigranten bereiken Europa.”

 1. Jack Terrible Says:

  Aids en drugs komen ook uit die landen. Ik vertrouw ze voor geen cent! Hoe lang kan ik nog veilig over straat om bijvoorbeeld boodschappen te doen? DENK wil nog veel meer gas uit Groningen laten pompen… staat in de Metro. Van 24 miljard kuub wil DENK het verhogen tot 36 miljard kuub. DENK wil Nederland kapot maken… dat verbaasd me niks.

  Like

 2. Kennismigranten bereiken Europa | E.J. Bron Says:

  […] Lees verder>>> […]

  Liked by 1 persoon

 3. Horatius Says:

  Nog 60 miljoen kennismigranten naar Europa?

  Verhip! En dat allemaal om de vergrijzing tegen te gaan en om nieuwe banen te scheppen, waaronder een injectie voor de asielindustrie en de handel in drugs.

  In de Parijse voorsteden schijnt het al enige tijd wat onrustig te zijn vanwege de uitgeprocedeerde asielzoekers die op ‘vreedzame wijze’ demonstreren tegen racisme en discriminatie. Uiteraard gesteund door Linkse activisten, waaronder geen Jesse Klaver (die heeft het momenteel te druk met zijn beschadigde imago).

  Toch wijzen sommige beelden van die demonstraties op plundering, brandstichting en zelfs openlijk geweld tegen de oproerpolitie. Toch geen voorbode van een dreigende burgeroorlog?

  Mocht het hier inderdaad op uitdraaien bij ongewijzigd beleid dan zal een zekere Geert Wilders hier de schuld van krijgen. Wilders wil geen honderdduizend asielzoekers per jaar toegang verschaffen en al helemaal geen moslims, laat staan nog meer Marokkanen. En voor al die nobele wilden uit Afrika is geen werk, laten die maar de Saharawoestijn vruchtbaar maken via het graven van irrigatiekanalen, dan hebben ze de rest van deze eeuw voldoende werk, mits dit handmatig gebeurt.

  Waarom die grenshekken niet onder stroom worden gezet (220 volt valt nog net onder de Mensenrechten) is een compleet raadsel, Stichting Vluchtelingenwerk zal wel bezwaren maken, om over de mensensmokkelaars en de Linkse activisten maar te zwijgen.

  Met het naderende Lenteoffensief voor de boeg moeten wij echter vrezen dat deze migranten weer worden opgehaald door de Italiaanse Kustwacht die in nauwe samenwerking met de maffia en de mensensmokkelaars volledig verantwoordelijk zijn voor deze ongewenste exodus.
  Volgens de SP, GroenLinks, PvdA en D66 allemaal hoogopgeleide kennismigranten, waaronder opvallend veel gynaecologen en computerdeskundigen. De tijd van de tamtam is definitief voorbij en men wil dus ook een graantje meepikken van onze welvaart.

  Welvaart?
  Menige autochtoon kan zijn Zorgpremie niet betalen, laat staan zijn Eigen Risico en die asielzoekers krijgen alles gratis, en zo niet snel, dan slaan ze de hele boel kort en klein in de diverse asielcentra waar menige hulpverlener handenwringend rondloopt.

  Zou die Geert Wilders dan toch een punt hebben? denken vandaag de dag vele ouderen die bang worden als in de avonduren de bel klinkt vanaf de voordeur.

  Toch geen uitgeprocedeerde asielzoeker die op zoek is naar bed en brood en terloops naar uw pincode informeert?

  Voor een onbezorgde oude dag; stem PVV!

  Liked by 2 people

 4. mahoog Says:

  Hoera …voorlopig hoef ik mij geen zorgen te maken over mijn pensioentje.Velen van deze knappe kopjes zullen door hard te werken de pensioenkassen op peil houden.

  Like

 5. Flo Says:

  Wanneer nodig zal ik schieten……

  Liked by 1 persoon

 6. Cynisch mens Says:

  In Parijs en ook elders geven deze migranten nogal wat problemen. De banen zijn er niet en nogal wat migranten gaan meer en meer crimineel worden

  Liked by 1 persoon

 7. Loebas Says:

  Vele klaplopers gingen hen al voor :

  Like

 8. Thomasson Says:

  Tijdens onze kinderjaren en jeugd, had mijn moeder vaak over de oorlog verteld. Ze had het ook vaak over de periode van voor de oorlog. De Duitsers probeerden overal in Nederland te infiltreren. Politici en Bestuurders van alle soorten en maten werden omgekocht (vaak met vals geld). De rest van het werk werd gedaan door de zwermen van dienstmeisjes die voor spionage doeleinden kwamen. Als ik de reacties van politici zoals Jesse Klaver, Alexander Pechthold en anderen hoor, moet ik direct aan de verhalen van mijn moeder over de spionage van nazi Duitsland denken. Als men de twee periodes vergelijkt komt onze periode bijzonder grimmig uit de bus: de Duitsers hadden veel succes geboekt, maar niet bij iedereen. Er waren genoeg politici en bestuurders die niet voor geld en nazi ideologie hadden gezwicht. Ze kozen voor Nederland. Nu lijkt het of bijna ALLE POLITICI en bestuurders kiezen voor de Islam lobby. Zij stellen de ondergang van Nederland door de Islam en massale genocide op haar bevolking boven die van Nederlandse soevereiniteit en het welzijn en toekomst van haar bevolking. Jesse Klaver kan ik enigszins begrijpen. Misschien voelt hij zichzelf, net als zijn grote voorbeeld Barrack Obama, met de indringers uit Afrika genetisch gebonden. Ook Obama zei in Cairo, direct na zijn benoeming tot president: “I am one of yours!”. De genetische vader van Klaver komt uit Noord Afrika. Wat Pechthold betreft zijn motivaties zijn echter duister, onpeilbaar en voor ons vooral onheilspellend. De man is niet dom. Hij is een voorzitter van een elitistische partij met leden behorend tot de hoogste echelons van onze samenleving. Het is dus erg vreemd wat hij zegt over de gevaarlijke indringers die onze samenleving dreigen te vernietigen: “Deze mensen hebben we nodig en een stageplek geeft hen bovendien zelfvertrouwen. Ook het aanbieden van een 24-uurs begeleiding is zinvol en dat schept meteen weer banen voor de Nederlanders!”. Hij denkt niet over de tienduizenden of wel misschien honderdduizenden Nederlanders die in de armoede kwijnen, over de steeds minder wordende werkgelegenheid door voortschrijdende automatisering, over de Rivers of Blood dat deze mensen samen met hun moslim broeders in Nederland zouden aanrichten, over de lege staatskas die ze moet te vreten geven op onze kosten enz. Ik geloof absoluut niet dat deze man is een (ziekelijke)idealist met pathologische neigingen. Er zijn andere motieven in het spel en deze zijn voor ons levensgevaarlijk.

  Like

 9. dondorp Says:

  OF IK HET MET ALLES EENS BEN? IK BEN VAAK GENEZEN OP GEBED IN NEGERKERKEN DIE VIND IK BETER DAN WITTE KERKEN…KRACHTIGER MAAR ook ik ben niet vrij was niet vrij lid te zijn van het betere ras.Daar denk ik nu anders over –er zijn zeer veel waardeloze christelijk slaapkerken die lijden aan informatie en feiten resistentie ..internet informatie heeft het over 33000 guillotines over de hele VS verspreid en enkele 4 miljoen doodskisten die op een lijk wachten 50 ondergrondse steden voor een miljoen dus 50 m mogen blijven die ander 200 m mogen in atoomoorlog dood gaan aan electronic magnetic impuls OPEBARINGEN heeft over een zeer grote menigte ((tientallen miljoenen christen geslacht–door hgeimporteerde beheerders–om het geloof in JC.. IK ben altijd pro-homo geweest maar sinds ik gelezen op internet over bohemia groves kinder offers voor de bloeddorstige god Baphomet en dat er per uur in de VS 100 kinderen worden vermist zonder dat die zaken worden opgelost verdiend opsluiting van het hele zootje in de VS dat aan de macht is al die Pedo aan de top Als Pech en Plasamen bevriend met een Engel Marked to go to Hell samen met de duivel–lucas 10:: de duivel is als de bliksem(barak) uit de hemel (bomah)gevallen de Hoodbeheader van de christenen is volgens de bijbel en Trump ook ion dat boek net voor de Wegname/Opname van de christenen uit de wereld naar zijn Huis net voor een wereldwijde aardbeving die miljoenen leven gaat kosten de bruid van christus vol van zijn geest van de aarde word weggenomen.. Sommige dingen die ik lees doen mij niet goed.Een mens (neger chinees jood)die Jezus aanneemt is totaal niet meer de zelfde.(ik heb meer dan honderd geboren moslim iranieers ontmoet en zelfs met hen gegeten in een kerk;doordat JC in hun hart woont zijn het schatten van mensen geworden! ALS EEN VAN DIE ROTZAKKEN UIT KEULEN jezus aanneemt en echt jezus in zijn hart heeft HAAT hij hartgrondig wat er in keulen is gebeurd.. Wie heeft het recht de verloren zoon te haten die tegen zijn vader zegt noem mij niet uw zoon maar uw slaaf IK ben Niet Waardig uw zoon te zijn !!!! `wie kan zon marroccaan haten een man met een verbroken hart.De ZOON VAN HAMAS heeft gezegd er is niets mis met de arabier maar met zijn Bloeddorstige God;de jongens zijn ontzettend gastvrij heb ik in Marrocco ook gemerkt Vroeger keek ik tegen de Neger aan als mensen met een onverschilliger aard dan blankenNu geloof ik dat alleen Jezus een mens kunnen verlichten in zijn verstand nadat ik koppie onder gedoopt –in de oudste pinkstergemeentes van amsterdam zuidwijkkapel stadiomplein –waar 2 ouderlingen verboom en canon bloedverwanten zijn van corrie ten boom verzetsrijdster in haarlem 1940 1945–nu een liberale synagewas .Onder invloed broer andries knevel arjan knevel ben ik tot geloof gekomen en liet me in de zuidwijkkapel nu synagoge dopen en bezocht kerk van de joden Moscoviter Zadook Beeldsnijder en ene van Rijn en frits bijenboer geer met joods begon ik allerlei talen te leren voortdurend kerk en politiek geschiedenis te lezen DIE INTERESSE WERD GEWEKT DOORDAT DE HEILIGE IN ME KWAM WONEN voordien tijd was ik ook in zekere zin onverschillig!! bij Een neger die van jezus houd en zijn oude leven in het water heeft begraven vind men geen onverschillig karakter!!!!!!!! De jongens die hier als minderwaardig beschreven worden zijn onder demonise invloed!!!! Natuurlijk komt daar ook de vloek van izak bij:: zou ik heb alle zegen al aan jacob gegeven en heb voor jou geen zegen meer jij zult van het zwaard leven ..Jij zult van het zwaard leven!! ;Dat is een vloek!!! hoevelen van hen sterven straks op de bergen van israel?? volgens openbaringen ezechiel De krankzinnige VS wil gevalle enkele de NEPHILIEM (overal op de wereld zijn die scklleten van 7 a 12 meter langeg halfmensen half gevalleengeln gevonden))weer tot leven gaan brengen de bijbel heeft het over gevallen engelen diep onder de grond;die engel Willen VS satanisten uit de afgrond bevrijden en gaan zo een oordeel over hunzelf afroepen DE bekende antartica portels to hell! Bezocht door bamibal hitler clinton en andere satanisten en engeltje market to go to hell bekend van de duivelse ritueel bij de Cern tunnel opening dus als dat gebeurd in reformatie zwitserland blijft het niet voor oordelen gespaard!!! Ik verwacht een zeer zware beving in zwitserland!! Aan 20 politie apen in oosteropa voorspelde ik dat talie binnen 10 dagen in perugia zou gaan beven 30 doden een keer vielen 600 de andere keer 30 en als dat gebeurd wil ik niet binnen 6 maar 5 weken vrij zijn sinds die tijd heeft mijn vriend JC enkele magie huizen met de grond gelijk gemaakt Ook dat is jezus MIJN JEZUS Christen zijn is geen geloof in Nee alleen wie de wil mijn vaders doet Die is mijn discipel!!! Dat houd in onthouding van holywood muziek wetende dat zij allemaal bij kinderoffers betrokken zijn onthouden van wat de wereld te bieden heeft:NIKE Dat moet je hebben Wie zich met de wereld identificeert is een antichrist men kan niet god en de mammon dienen!

  Like

 10. dondorp Says:

  als jezus gelovige geloof ik ook op grond mijn persoonlijke ervaring –wie zich met de duivel inlaat astrologie magie waarzeggerij–sluit zich af voor de zedenvan god..Er is wel degelijk een relatie tussen de reformatie en de wetenschap 1500 1800 borgia was een seks maniak en de builenpest zou heel goed seksuele ziekte geweest kunnen zijn…MET DAT OP DE ACHTERGROND kijkt men heel anders tegen de boerenoorlog aan van de protestanten daarbij wetende dat in de periode 1450 1500 75000 bijbel lezende christenen zijn afgeslacht kan je zeggen de protestanten waren NIET OORLOGZUCHTIG het was uiterste noodzaak!! die roomse geilaard veroorzaakte een aids epidemie met miljoenen doden!!! Wie die onnodige slachting wilde bestrijden moest de RK bestrijden!! Is het hier een badhuis vroeg de nederlande adrianus in het vaticaan (de utrechtse schade ik ben een nazaat noemden zich oomzegger paus adrianus) NOG STEEDS ZIET MEN IN KERKEN PRACHTIGE ENGELTJES en u vind zulke erotische dames niet in honderd euro porno boeken zulke prachtige puntgevels aan het kerkplafond oversekst zootje op nederlands seksisme vind men/ziet men als iedereen belooft te doen ook doet hebben we binnen de kortste keren een zeer ernstige aids epidemie het doet denken aan israels vijanden dei joden vegen we van de kaart worden overmoedig en bedrinken zich en de profeten gaan dan onmiddellijk tot de koning met het gebod onmiddellijk aan te vallen WEET u die tornado heeft u die gezien tussen t israelise leger en de isssis!! Zo dood ADONAI 200 miljoen israels vijanden met meteorieten!!!! gesteente!!! IN IRAN voorspelde ik 2 geheimagenten ee3n beving in tehran en shiraz precies 5 maande later wat gebeurde zoals voorspeld op 5 richter!!!! 1996 ik zwerver 45 landen 4 stan s egypt marron tunis 12 maand moslim countryies maar nooit meer werd door de sharia aan de arm genomen voor steniging die dag airport gegaan niet meer hostel terug!! Ik mag god danken dat ik nog leef!!!!!!

  Like

 11. dondorp Says:

  mijnchrist geloof zegt als jezus onze schepper is verdiend Hijnonze aanbidding dank maar als we andere vertrappen en HEM DE EER NIET GEVEN zegt het NT omdat hun hart niet VOLLEDIG naar mij uit gaat geef ik een overt aan pedo gedachten lust gedachten en andere gekheid..De mens die Hem veracht geeft hij over aan waanzin gedachten drinken zonder blij te worden doen seks zonder bevredigd te worden eten zonder verzadigd te worden een mensen bij wie de remmen los zijn gegaan is als een auto zonder stuur11 Dat is de mens van vandaag!!!!!!! losgeslagen ongeremd bij het suicide af Verstandeloos Maar iedere dag word de situatie ernstiger IK VOORSPELDE in iran 2 bevingen in tunis dat het binnen 6 dagen zou gaan regenen in sudan ingetypt dat er binnen dertig dagen een sprinkhanenplaag zou plaats vinden dat kwam allemaal uit en ben bevriend d met niko aarniudse heeft naar eigen zeggen een doden opgewekt in jezus naam en op zijn beurt bevriend jan willem van der hoeven voormalig hofpredikant juliana en arjan knevel de broer van EO andries en nazaat utrechtse de visser waren een dochter snoek hugronje trouwde 3 jaar mekka gewoond en daarvoor een stuk van zijn piemel opgeofferd de meest belangrijke moslimspion uit de europese geschiedenis! Dezelfde de visser oprichter ARP nazaat hol en daarmee de hoog romein de hoog was een bijbelmaker!!

  Like

 12. dondorp Says:

  ik voel mij in mijn onderbroek gezet als bloedverwant reformaties figuren door boerkadansers plas en pech hartgrondige jezushaters die de obama dans doen die middels nas een coup tegen trump wilde plegen en christen met de dood zou bedreigen middels de nas. Dat bama land gaat de ondergang tegemoet Het openen van de afgrond CERN de bijbel spreekt over gevallen engelen in de diepte des afgrond die de VS duivels die daar aan de macht zijn uit de afgrond willen bevrijdenDan breekt de hel pas echt los!! wetende dat vs leiders ernstig gestoord zijn eerste klas pedo dan maakt de bierka bama danser pechtold plasterk zich wel erg verdacht een weldenkend en gezondhersene hebbende mend vrij van pedo gevoelens brengt daarop zijn stem niet uit drente is mogelijk zo heb ik begrepen een echt ontspoord land rutte land de mackenzie waren kolonialen die india en canada onder voet lopen en in 1650 is rutte nazaat mac en zie en daarmee bil gram gordon en hall lindsay verwant en andrew murray verwant wat niet wegneemt de mogelijkheid dat er een antichristgeest in hem woont en daarom niets anders kan doen dan met bami pech plas de bierka dans te doen en beheerders toestand voor te bereiden waar openbaringen over spreekt miljoenen geslachten christenen!! de 5 wijze en 5 dwaze maagden de dwaze krijgen nog een kans om voor hun geloof in de guillotine te gaan belanden zonder hun geloof te loochenen!! en worden alsnog de opname gemist hebbende omdat ze niet vol van hem waren op dat moment als dwaze maagd achter bleven liever de guillotine dan leven onder intimidatie /manipulatie

  Like

 13. dondorp Says:

  waarom praten we hier over horde negers uit het oerwoud ontsnapt die negers stellen niets voor in de negatieve zin!! wat als uso duizenden satanisch geïnspireerde robots gaat maken en we overspoeld worden door de geest van de nephiliem van gevallen enkele dan waarvan sciencia tijdschrift zegt t mogelijk is dood dan tot leven te brengen Juist om /door de nephiliem deed god de zonvloed zenden ..Nu USA idioten de gevallen enkele tot leven wille brengen welk ondergang staat ons dan te wachten!!???

  Like

 14. dondorp Says:

  sorry taalfouten nas is asa : enkele is engelen mend is mens niet engel maar engelen willen satanise VS politici willen gevallen engelen uit de afgrond bevrijden en brengen zo een enorme vloek over de gehele wereld

  Like

 15. Arie Says:

  Nog maar zeer kort geleden stond een stel Spaanse goedmensen te demonstreren voor opname van meer asielzoekers. Ze worden op hun wenken bediend………. Gaan die demonstranten nou ook zelf deze onrechtmatige grensoverschrijders opnemen?

  Angstaanjagende beelden vind ik deze stormloop op Europa. Ze weten dat er niets fout kan gaan en blijven het proberen. Ooit lukt het een keer en dan je binnen en wacht de beloning: verzorging van de wieg tot het graf, een uitkering, een ingericht huis, kleurentelevisie en een gevoelde koelkast. Eh, wacht even, nee dit is Spanje, zo’n vetpot is het daar niet. Nou ja, geeft niet, dan reis je toch gewoon door naar Duitsland, Nederland of Zweden? Wie daar eenmaal binnen is, hoeft nooit meer weg. Voor de zekerheid neem je er een stuk of wat kinderen bij, die mogen gegarandeerd blijven en vervolgens de ouders ook, anders is het zo zielig.

  Dat deze ‘vluchtelingen’ geen plan hebben (anders dan zich met geweld toegang verschaffen) snap ik nog wel, maar wanneer komt de EU nu eens met een plan om uitsluitend migranten die iets waardevols bij te dragen hebben toe te laten en de rest resoluut de deur te wijzen? Of moet ik nu werkelijk geloven dat deze ongecontroleerde horde onmisbaar is voor mijn pensioen?

  Like

 16. Horatius Says:

  De komende decennia komen er nog vele miljoenen economische vluchtelingen vanuit Afrika Europa binnenvallen, met maar één doel: zonder enige tegenprestatie profiteren van onze Sociale Voorzieningen en ons milde strafklimaat.

  Amnestie International (u weet wel, die organisatie die de Mensenrechten hoog in het vaandel draagt, maar nooit rekening houdt met ONZE mensenrechten) maakt zich grote zorgen over het opkomende populisme die waarschuwt voor een totale ontwrichting van onze samenleving als gevolg van deze exodus.

  Er is altijd een kritische grens wat betreft de opnamecapaciteit per land, want een ongelimiteerde stroom vluchtelingen, zonder een effectieve screening per individu, moet wel leiden tot grote spanningen met de autochtone bevolking die ongevraagd (m.u.v. van de Linkse kerk) wordt geconfronteerd met andere culturen, religies en ideologieën die volkomen haaks staan op onze vrije en open Westerse samenleving.

  En dan praten we nog niet eens over de financiële gevolgen voor de Verzorgingsstaat, de stijgende criminaliteit en de interne spanningen binnen de moslimpopulatie, die zich ook hier in met name West-Europa op een bloedige wijze zullen openbaren als die populatie een bepaald niveau heeft bereikt.

  En de enige politicus van naam in ons land die daar stelling tegen neemt, moet het klokje rond 7 dagen per week worden beveiligd. Helaas ook door een Marokkaan(!), die weliswaar geen lid was van de directe beveiliging maar wél inzage had in essentiële informatie en die deze info. doorspeelde naar zijn criminele contacten van Marokkaanse signatuur.

  Het is algemeen bekend dat de IS nauwe betrekkingen onderhoudt met de georganiseerde misdaad i.v.m. de levering van wapens, munitie en springstoffen en het moge ook bekend zijn dat sommige criminelen plotseling ‘het licht zien’ en ook over gaan tot het plegen van terroristische aanslagen.

  Ziedaar het ‘functioneren’ van de DBB die zo naïef is om personen in dienst te nemen met een dubbele nationaliteit en dus automatisch in het geval van een moslim met een dubbele loyaliteit en bijbehorende dubbele agenda. Hoe zit het voorts met onze Krijgsmacht en de AIVD?

  De diversiteit van onze multiculturele samenleving is ontaard in een naïviteit die grenst aan plichtsverzuim, en uiteindelijk medeplichtigheid, al of niet bewust, mocht het een en ander leiden tot een aanslag op een z.g. populist, die gelijk Donald Trump stelling neemt tegen de politieke correctheid, wat in de praktijk een vrijbrief is voor het Internationale Islamitische terrorisme.

  Hopelijk vindt er dit jaar na de diverse verkiezingen in West-Europa een politieke omwenteling plaats, gelijk die zoals in de VS heeft plaatsgevonden. Zo niet, dan staan ons zware tijden te wachten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: